15 Mitä tehdä, kun näet Ex: n

Voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että ex-poikaystävä tai tyttöystävä julkisuudessa ei ole maailman miellyttävintä kokemusta. Kun näet heidät, sydämesi putoaa ja sinä yhtäkkiä menetät sanat. Et tiedä mitä sanoa, et tiedä mitä tehdä; se on melkein kuin sinä olet muuttunut aivottomaksi möykkyksi hetkeksi. Joten miten joku Todella toimivat, kun he näkevät heidän ex julkisesti? Käymme läpi 15 eri asiaa pitäisi tehdä, kun näet ex julkisesti.

83ad99fdbdba1e0974daf9a9d67fe5aa

Älä paniikkia

Nähdäksesi ex julkisesti ei ole kaikkein nautinnollisin asia maailmassa, itse asiassa se voi olla suorastaan pelottava tai tuskallinen. Parasta tehdä tämä tilanne on muistaa NOT to PANIC! Paniikki vain pahentaa asioita ja saatat päätyä tekemään jotain, jota haluat pahoillaan myöhemmin. Joten, tytöt, kuuntele: 1. vaihe, kun näet ex: n julkisesti, on pysyä rauhallisena sataprosenttisesti. Ota hetki hengittää sisään ja ulos ja selvitä seuraava liikkua.

Ole itsevarma

Luottamus on avain onnellisuuteen ja turvallisuuteen, ja toiset ottavat huomion; Itse asiassa luottamus on yksi miehen tai naisen houkuttelevimmista asioista. Sen lisäksi, että etsit ja tunne kuin miljoona dollaria, sinun ex tulee huomata ja nähdä, että et tarve niitä. Olet täysin varma itsellesi kahdella jalalla, ja he tuntevat olevansa ne, jotka ovat kadonneita.

Vaikka tuntisitkin jotain mutta varma, kun näet hänet, väärennä sitä kunnes teet sen tyttöystävä. Luota minuun, se tekee ihmeitä koko torturous tapahtumalle.

Ole itsenäinen

Tämä kulkee käsi kädessä luottamuksen kanssa. Ei ole mitään kypsää, itsenäistä miestä tai naista, joka ei tarvitse luottaa merkittävään muuhun. Älkää törmänkö haureeseen, älkää suostu hänen päälleen, älkää katsoko häntä, sillä tämä ilme on kasvoillasi kuin sinä rikki. Jatka liiketoiminnan tekemistä hymyillen kasvoillasi, niin kuin ei olisi edes tapahtunut. Olet itsenäinen, et tarve heitä, joten älä toimi niin.

cfcd0e3b83d98226ee9b987274b249f2

Älä ole tasainen out

Tiedän, että olisi mukavaa olla täysin epäkohteliasi ex: lle; saatat jopa tuntea, että heittävät heidät kasvoihin. Mutta siksi, että pääset läpi tämän tilaisuuden parhaalla mahdollisella tavalla, älä ole epäkohtelias. Kyllä, he ovat saattaneet vahingoittaa sinua hirveesti, mutta se ei tarkoita sitä, että et voi olla vähintään ihmisarvoista. Olla isompi henkilö ja älkää olko rude-tunnet paljon paremmin kaikesta pitkällä aikavälillä, jos käsittelet itseäsi kuin aikuinen eikä katkera pieni lapsi.

Älä tee kohtausta

Tämä on luultavasti ehdoton NOPEASTI neuvo, jonka voisin antaa kaikelle, joka päätyy näkemään ex julkisesti: älä tee kohtausta.

Tiedän, että se on vaikeaa ei haluat tehdä kohtauksen, kun näet ex, kun olet ulkona ja noin, mutta tämä on epäilemättä suurin pahoillen, mitä aiot tehdä, ja sinä menet kotiin tunne kuin absoluuttinen hullu. Kiusaaminen itsesi kaikkien edessä on absoluuttinen ei-ei. Vaikka sydämesi kertoisi, että menisit hänen tykönsä, huuda häntä, iski häntä kasvoihin ja huudat häntä vielä viidentoista minuutin ajan, pidä itsesi yhteen. Tiedän, että tunteet ovat käynnissä, mutta tutustu vaiheeseen 1: pysy aina rauhallisena.

Älä käytä tunteita

Toinen hieno neuvonta on olla käyttämättä tuntemustasi hihassa, jotta kaikki näkevät. Kyllä, se on melko hämmentävä nähdä oman ex julkisesti, mutta sinun täytyy pitää tämä hymy kasvoillasi kaikkina aikoina. Hänen tunteidensa vieminen hihasiisi antaa ylimmäiselle kädelle tietäen, että he vahingoittivat sinua niin pahasti - ja he eivät todennäköisesti edes välitä. Sen sijaan, että annat heille tyydytyksen, että olet satuttanut, piilota tunteet vasta myöhemmin, kun olet yksin tai ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Heillä ei todennäköisesti ole surua, joten älä osoita, kuinka surullinen olet.

Hymy

Sinä olet järkyttynyt; Luota minuun, tiedän. Saatat olla surullinen, saatat olla hulluksi, saatat olla koko hurrikaani eri tunteiden kautta kehosi. Mutta riippumatta siitä, miltä tuntuu sisäpuolelta, pidä hymy kasvoillasi. Tämä näyttää heille, että olet varma, itsenäinen ja HAPPY vaikka ne eivät olekaan.

d4d61bd57f1d90ebb06125b0c5379e0f

Rupatella

Jos päätät seisomaan ex: n vieressä, miksi ei tehdä pieniä keskusteluja? Kysy heiltä, ​​miten he tekevät, ja vastavuoroisesti, kun hän lopettaa rangaistuksensa. Tämä osoittaa heille, että voit olla kypsä aikuinen kaikesta asiasta ja et pidä mitään heikentää aggressiota. Tämä osoittaa absoluuttista kypsyyttä tavalla, joka on luottavainen ja itsenäinen. Kuten sanoin aiemmin, älkää olko rude-pidä se pienenä ja yksinkertaisena ja sitten mene päiväsi.

Älä ylpeile itsestäsi

Nyt saatat olla houkutteleva ylpeä itsestäsi, kun sinä ja ex aloitat keskustelun. mutta tämä on jotain, jonka ehdottomasti halutaan välttää. Useimmat ihmiset uskovat, että joku, joka tuntee tarpeensa ylpeillä itsestään, yrittää osoittaa ja ei Todella onnellinen, ja tämä on jotain välttää. Ei vain sitä, mutta ylpeileminen itsestäsi on suorastaan ​​töykeä ja lapsellinen, joten jos päätät puhua heille, pidä se yksinkertaisena, kuten mainitsin vaiheessa 8.

Älä itke

Älä itke. Tiedän, että saatat haluta itkeä, mutta älä tee sitä. Lainaus on suuri indikaattori, että olet edelleen järkyttynyt ex: nne, ja he huomaavat tämän. Rememebr: haluat kohtaavat itsevarmana, itsenäisenä henkilönä, ei jollekin, joka vielä haluaa toisen rakkautta, ja joku, joka todella tuntee, että he tarvitsevat sitä.

Tallenna kyyneleet myöhemmin

Okei, olkoon vain todellinen: katsomme ex: nne tulee olemaan tuskallista, ja kipu tai surullinen määrä riippuu siitä, miten kaksi teistä hajotettiin; ja on täysin kunnossa tuntea nämä tunteet. Mutta sinun täytyy säästää kyyneleet myöhemmin. Kun tapahtuma on tapahtunut ja olet mennyt kotiin, voit vapaasti päästää tunteita irti. Se on terveellistä sinulle, ja auttaa myös sinua ylittämään ex entisestään. Soita ystävällesi ja puhu, halaa perheenjäseniä, tee mitä sinun tarvitsee tehdä, kun olet yksin tekemään itsesi tuntemaan itsesi paremmaksi.

Tee aikaa itseesi jälkeen

Koska et ole paras mielentila, kun olet nähnyt ex, miksei tee jotain erityistä itsellesi auttamaan sinua saamaan heidät? Ehkä voisit mennä kynsiisi, lähteä kuntosalille tai käydä yötä ystäviesi kanssa. Mitä haluatte tehdä, mene eteenpäin ja tee se.

0a188a6e8a76be07852ebe4b890cceec

Surround itseäsi ystävien kanssa

Yksin ja kamppailee hajoamisen kanssa voi olla vakavasti vaikeaa. Sen sijaan, että yrität käsitellä kipua itse, yritä kerätä joitain ystäviäsi hauskan yön, jossa voit unohtaa tuhoa kokonaan. Voit myös kutsua yhden ystäväsi vain puhumaan siitä ja saada ystäväsi tekemään sinut nauramaan typerä vitsejä ja muistoja.

Ja jos vain sattuu olemaan ulkona ystäväsi kanssa, kun näet ex julkisesti, tämä tekee kaiken niin paljon paremmin. Tämän ansiosta on helpompi unohtaa mitä ympärilläsi tapahtuu, ja voit jopa unohtaa, että hän on kokonaan. Kerro ystävillesi, että "tiedät kuka" on huoneessa, ja he tekevät kaikkensa, jotta pysyt rauhallisena ja onnellisena koko yön. Se myös helpottaa asioita, jos hän päätyy tuloon ja yrittää puhua sinulle - sinulla on varmuuskopio.

Kerro hänelle, jos olet molemmat valmiina

Me kaikki tunnemme ne parit, jotka hajoavat, vain törmätä toistensa käsiin hetkeen, jolloin he näkevät toisiaan seuraavaksi. Jos sinä ja ex irronnut, mutta se ei koskaan oikein tuntunut oikein ja aina oli keskeneräisiä yrityksiä, saatat löytää exsi tulevan kohti sinua etsimään keskustelua. Jos olet molemmat samassa sivussa puhumasta siitä ja mahdollisesti rekisteristä romaania, niin tämä on aika tehdä niin; Varmista, että olet molemmat samassa sivulla ennen kuin tuo jotain vastaavaa ylöspäin tai saatat olla sydämenpurkautunut (uudelleen).

Vältä Häntä, jos se on välttämätöntä

Hei, joskus kipu on vain liian paljon. Sen sijaan, että saatat aiheuttaa kohtauksen tai olla kypsymättömiä koko asiaa kohtaan, voi olla vain parasta säästää itsesi tunteita ja kärsimystä ja yksinkertaisesti välttää hänet kokonaan. Sinun on tehtävä se, mitä sinusta tuntuu olevan oikein ja jos on epäilystä siitä, että jotain voi tapahtua, vain käveltävät naiset.

b3097f754f3cfbf29b687b5c2f0404fa

Nähdäksesi ex -asiasi julkisesti, on vakava kova, vaikka molemmat teistä olisikin hajonnut, mutta avain on pysyä rauhallisena, älkää tehkö mitään, jota pahoitkaa myöhemmin, ja toimita itsevarmana ja onnellisena kuin mahdollista..

Oletko koskaan nähnyt ex julkisesti? Mitä tapahtui? Miten käsittelet sitä?

Leave A Comment

38 − 31 =