14 Merkkejä Your Guy tarkoittaa sitä, kun hän sanoo “I Love You”

Maailmassa ei todellakaan ole mitään erityistä, kuin rakkautta. Se on voimakas, jumalallinen tunne, joka antaa meille lämpöä sydämessämme, mutta vilunväristyksemme selkärangan takana. Nähdäksesi rakastamasi ihmisen on kuin katsella enkeliä suoraan taivaasta, kuunnellessasi nämä kolme pientä sanasta "Rakastan sinua" saa meidät pysähtymään kuolleina kappaleissamme, sulaten hetkessä. Rakkaus voi olla monimutkainen myös, varsinkin kun joku sanoo sen, mutta ei todellakaan tarkoita sitä. Joten miten voit kertoa, jos kaveri Todella tarkoittaa sitä, kun hän kertoo sinulle nämä kolme erityistä sanaa? Aion sukeltaa rakkauden maailmaan ja paljastaa kaikki merkit, joita kaveri todella tarkoittaa, kun hän sanoo "rakastan sinua".

Kolme syytä, jotka hän voi olla pahamaineinen

Se on valitettavaa, mutta joskus miehet (ja naisetkin!) Sanovat "rakastan sinua" ilman, että tarkoitan sitä. Se on häpeällistä ja todella jotain, jolla on toisaalta sydäntä sydämessä, mutta auttaaksemme pienentämään riskiä siitä, että häntä pelataan väärennetystä rakkaudesta, annamme teille kolme tärkeintä syytä, joita joku voisi sanoa "rakastan sinua" ilman tarkoittaen sitä.

14 Merkkejä Your Guy tarkoittaa sitä, kun hän sanoo "I Love You"

Hän haluaa päästä housusiisi

Se on valitettavaa, mutta lähes jokainen maanpäällinen ihminen tietää, että nainen on tunneileva olento, joka todennäköisemmin "luopuu", jos hän tuntee olevansa rakastunut häneen. Monet miehet käyttävät tätä "temppua" naisille saadakseen heidät sänkyyn, ja sitten he lähtevät ja lähtevät. On tärkeää huomata, kun ihminen vain sanoo "rakastan sinua" nukkumaan kanssasi - on melko ilmeistä, jos hän tekee sen kun olet lämmittänyt asioita tai kun hän ilmeisesti on päällä ja koskettaa sinua jokaisella tavalla.

Hän tuntee itsensä sanomaan sen

Kun nainen on rakastunut mieheen, hän ilmeisesti haluaa, että hän tietää ja kuolee häntä vastaamaan vastausta. Sanotaan, että rakastunut nainen todennäköisesti kertoo tämän kaverin uudestaan ​​ja uudestaan ​​siitä, kuinka paljon hän rakastaa häntä, vain odottaa häntä sanovan sen takaisin hänelle. Jos haet hänet jatkuvasti L-sanasta ja hän lopulta sanoo sen kipeästi, hän todennäköisesti tunsi hänen pitävän sanoa vain saadakseen sinut onnelliseksi. Tarkoittaako hän sitä? Luultavasti ei.

14 Merkkejä Your Guy tarkoittaa sitä, kun hän sanoo "I Love You"

Neljätoista syytä, jotka hän on todellisuudessa

Tietenkään kaikki eivät sano "rakastan sinua", koska he haluavat seksiä tai tuntevat, että he joutuvat tekemään niin; niin miten voit kertoa, kun kaveri on aito? Siinä on neljätoista yksinkertaista tapaa kertoa, onko hän oikea sopimus ja hänen rakkautensa on puhdas.

Sanoo ensin

Suurin osa miehistä en halua sanoa "rakastan sinua" ensin. Voi olla, että he pelkäävät, he eivät halua joutua tarpeeksi, pelkäävät hylkäämisen tai yksinkertaisesti heidän egonsa ei halua heitä olemaan kaikki emotionaalisia. Jotkut miehet pelkäävät jopa rakastuvan aika. Kaikki nämä asiat tekevät siitä vaikeaksi, että mies lopulta sanoo suuren L-sanan, joten jos kaveri on ensimmäinen, joka voi sanoa sen, voit olla varma, että hän todennäköisesti on aito tunteitaan; varsinkin jos hän ei tee sitä ennen tai jälkeen yhdynnän.

Kuulostaa aitoa

Joidenkin ihmisten kanssa voit vain kertoa kun ne ovat aitoja. Ehkä heillä on tietty tapa sanoa jotain, mitä he todella tarkoittavat, tai heidän kehonsa sanoo kaiken. Kun hän kertoo lopulta, että hän rakastaa sinua, kiinnitä hyvin tarkkaan huomiota siihen, kuinka aitoa hän todella esiintyy. Kiinnitä huomiota hänen kehonkieltään päästä varpaisiin ja oikeastaan ​​saada hyvä katsoa häntä, kun hän sanoo sen.

Näyttää syvälle silmiisi

Yksi nopea ja helppo tapa arvioida miehen aitoutta, kun hän kertoo, että hän rakastaa sinua, on huomata, missä hänen silmänsä ovat. Tarkoittaako hän maata yrittäessään välttää silmäkontaktia kokonaan? Hän voi joko olla todella, todella hermostunut tai yksinkertaisesti ei merkitse sitä ollenkaan. Mutta yhdeksän kertaa kymmenestä, kun mies on todella rakastunut ja valmis sanoamaan sanat, hän etsii syvälle silmänsä naiselle varmistaakseen, että hänellä on täysi huomionsa, kun hän kertoo hänelle niin tärkeästä asiasta. Joten kun aika tulee "rakastan sinua", varmista, että hänen silmänsä ovat lukittuneet sinuun. Hänen silmänsä pitäisi olla ikäänkuin he etsivät syvälle sielusi, kertoen ruumiillesi jokaisen tuuman, että rakkaus on mielekästä ja totta.

Sanoo satunnaisesti

Kaveri, joka on rakastunut, ei tarvitse vaatia sanomasta "rakastan sinua", ja kun he ovat tyytyväisiä sanomaan ne, he haluavat sanoa kaiken aikaa. Hänen rakkautensa tapahtuu satunnaisesti, kun olet vähiten odottamassa sitä, koska hän haluaa sinun tietävän, että hän on oikeassa ja hän haluaa sinut hymyilemään niin paljon kuin mahdollista. Ja hän ei todellakaan jätä rakkautta vain "minä rakastan sinua myös silloin, kun te puhutte.

14 Merkkejä Your Guy tarkoittaa sitä, kun hän sanoo "I Love You"

Pidä sinut kiinni

Miehet, jotka ovat todella rakastuneita naisensa kanssa, haluavat pitää heidät kiinni koko ajan; ei vain silloin, kun olet valmis suutelemaan tai katsomaan elokuvaa, mutta koko ajan. Se on luonnollista! Ajattelen sitä: kun todella rakastat jotain tai joku, haluat sen vieressäsi koko ajan ja haluat vain tuntea olevansa lähellä; se on tarkalleen, miten kaveri tuntee, kun hän rakastuu naiseen. He eivät yksinkertaisesti pysty saamaan tarpeeksi kosketusta, ja omaksuman jälkeen on vaikeaa päästää irti.

Keskustelu tulevaisuudesta kanssasi

Olkaamme vain raa'asti rehellisiä juuri nyt: kaveri, joka ei ole sataprosenttisesti vakava ja joka ei ole rakastunut sinuun ei puhua tulevaisuudesta kanssasi! He eivät haluta tulevaisuus teidän kanssanne, ja he ovat edelleen kiinnittämässä unelmansa naiselle lopultakin tekemään vankan sitoutumisen. Joten, jos kaveri puhuu tulevaisuudesta - onko sellaista taloa, jota te haluatte, tai kesäloman, jota kannattaa ottaa kesäisin, ottakaa se suureksi merkiksi, että hän on todella rakastunut sinuun ja haluaa, että pidät kiinni hyvin pitkä aika.

Suutelee sinua innostuneesti

Suurten huulien ja intohimoisen suudelman välillä on suuri ero ja "rakastan sinua" pitäisi päättää vain pitkällä ja intohimoisella suudelmalla, jossa rakkaus leviää ylös ja alas selkärangastasi, kun kielesi painuvat jokaista muut merkittävällä tavalla. Se on suudelma, jossa voi melkein nähdä ilotulitusta, joka sulaa koko olemuksen. Se on intohimoinen "rakastan sinua" suudella, jonka saat vain ihmisestä, joka on todella rakastunut sinuun.

14 Merkkejä Your Guy tarkoittaa sitä, kun hän sanoo "I Love You"

Tekee sinusta tuntuu erikoiselta

Joten haluat katsella kauheaa pikkupoikia ja hän ilmeisesti haluaisi mieluummin katsella ruoho kasvaa? Mutta silti hän tarkkailee sitä? Sen täytyy olla rakkautta. Joten selkäsi sattuu, mutta et halua mennä hierontaan? Hän hieronnasta sinua varten. Joten hän lähettää sinulle ihastuttavan tekstiviestin vain syttyäkseen päiväsi, kun olet puolivälissä töissä? Nämä ovat kaikki, mitä ihminen tekee naiselle, että hän todella rakastaa kaikesta sydämestään.

Onko kateellinen

Miehet Naiset ovat mustasukkaisia, kun he ovat rakastuneita. Jos poikaystäväsi ei välitä, että kaveri flirttailee kanssasi tai että hän on ehkä huomannut, että tämä söpö pelaa koko huoneeseen, niin hän todennäköisesti ei välitä sinä ollenkaan. Kateus kulkee käsi kädessä ollessaan rakastumassa; se on surkea, mutta se on varmasti totta!

Hän rakastaa olla lähellä sinua

Älä ole yllättynyt, jos mies, joka sanoo "rakastan sinua", haluaa nähdä sinut lähes jokaisena viikonpäivänä; Tarkoitan, miksi hän ei? Kaksi teistä ovat rakastettuja ja erottaminen on melkein petollinen. Kyllä, jokin henkilökohtainen tila on kunnossa, mutta suurin osa teistä haluaa olla koko ajan mukana. Haluat mennä päivinä, tehdä illallisia yhdessä tai vain istua kotona käymällä katsomassa elokuvaa. Asia on: haluatte olla lähellä koko ajan.

14 Merkkejä Your Guy tarkoittaa sitä, kun hän sanoo "I Love You"

Hymyilee aidosti sinulle

Tiedätkö, että suuri hymy kaveri tekee, kun hän tuijottaa silmiisi, kuten olet kaunein nainen maailmassa? Yup, se on miehen hymy, joka lyödään.

Tarjoaa sinulle erityisiä asioita

Ihmiset rakastavat yllätyksiä ja pilailevat naisia, joita he rakastavat, olkoonpa vähän "rakastan sinua" runoa jääkaapissa ennen kuin lähtee työstä tai upeasta timanttikauluksesta ystävänpäivänä. Suuret asiat ja pienet asiat ovat kaikki osa pakettia, ja saat molemmat, jos mies on todella rakastunut sinuun.

Hän ylpeilee sinusta

Mies, joka on vakavasti rakastunut, haluaa myös kaikki hänen ympärillään olevansa kateellisia hänen ihastuttavasta naisestaan, joten jos ymmärrät hänelle, että hän ylpeilee sinusta, hän luultavasti rakastaa sinua.

Tiedät vain

Joskus paras tapa tietää, onko jotain aito vai väärennös on käyttää omaa harkintaa. Meillä kaikilla on intuitiiveja, ja jos sinun on kertoa teille, että hän on todella rakastunut sinuun, saatat olla oikeassa. Toisaalta, jos kaikki tuntuu vain "pois" ja "ole todellisia", kiinnitä sitten tarkkaavaisesti häntä ja selvitä, mitä totuus todella on. Joka tapauksessa sinun on seurattava sydämesi.

Kuinka luulet miehen toimivan, kun hän on todella rakastunut? Mitkä ovat merkkejä? Jaa meille ajatuksesi ja tarinat alla!

Leave A Comment

8 + 1 =