12 Libra Love yhteensopivuus

Romanttinen, karismaattinen ja lempeä Libras on kauneuden asia. He haluavat elää rauhassa ja harmoniassa, ja he ovat hulluja tutkia asioita ja paikkoja. Libras hallitsee paikat, mikä tekee heistä ihastuttavan ja unenomaisen. Tähtimerkin käyttäytyminen suhteessa on esimerkillinen, ja siksi Libra on riippuvuutta rakkauden tunteista. Kumpi näistä 12 merkistä on enimmäkseen yhteensopiva Vaaka kanssa? Tässä näkymät:

rakkaus compatibility1

 1. Vaaka ja Vaaka

He sanovat, että ihmiset, joilla on sama horoskooppi, eivät sovi hyvin yhteen. Vaikka tämä voisi tapahtua muiden tähtimerkkien kanssa, niin ei ole kyse Libra-Libra-suhteessa. Nämä kaksi sopivat erinomaisesti yhteen. Yhdistelmä on yksi parhaimmista eläinradalla, ja se johtuu pääasiassa siitä, että ne täydentävät toisiaan kauniisti. Molemmat merkit ovat kunnianhimoisia, mikä tarkoittaa, että ne ovat uskomattoman kilpailukykyisiä. Tämä voisi vahingoittaa romanttista osallistumista. Avain asua harmoniassa on hyväksyä ja ymmärtää toisiaan. Älä unohda, että olet sama!

rakkaus compatibility2

 1. Vaaka ja Oinas

Libran ja arianian välillä on paljon seksuaalista vetovoimaa. Tästä näkökulmasta voimme sanoa, että suhde on höyryä kuumaa ja erittäin miellyttävää. Koska molemmat merkit ovat näkijöitä, heillä saattaa olla erilaisia ​​mielipiteitä kaikesta. He ajattelevat toisin. Libras haluaa ajatella itsensä ja he eivät koskaan anna jonkun häiritä henkilökohtaista tyydytystä. Toisaalta araani saattaa tuntua uhkaavan Vaaka, ja se johtuu siitä, että Vaaka ovat innokkaita kriitikkoja.

rakkaus compatibility3

 1. Vaaka ja Taurus

Libras ja Taureans pitävät kauniita asioita. Heillä on muodostunut silmä käsityötaitoon ja tyyliin, joten se merkitsee, että he tekisivät trendikkäimmän parin. Chic ja yksityiskohtaisesti suuntautunut, nämä kaksi ovat romanttisia sydämessä; molemmilla on epärealistisia odotuksia, vaikka tämä on horoskooppi, eikä sitä pidä nähdä suhteellisen haitaksi. On todella tärkeää olla kärsivällinen Taureanin kanssa; tähtimerkin animalistinen ja impulsiivinen puoli voi tulla teidän onnenne. Kuitenkin rakkaus voi auttaa sinua ylittämään kaikki esteet ja nauttimaan kaikkein tantalisoivasta rakkaussuhteesta.

rakkaus compatibility4

 1. Vaaka ja Gemini

Nämä kaksi voisivat kehittää täydellistä rakkaussuhdetta. Libras ja Gemini ovat hyviä yhdessä. He voivat rakentaa rapportin erittäin nopeasti, ja he pyrkivät jatkuvasti pitämään yhteytensä menestyksekkäästi. Molemmat merkit tietävät täsmälleen, mitä he haluavat suhteesta; heillä on ideoita rakentaa ymmärrystä ja he eivät epäröi ilmaista ajatuksiaan, jos yksimielisyys päätyy sisään. Vaikka Gemini tarvitsisi jonkin aikaa majoittaa rakastajan kanssa ja päättää asettua, Libra on oikeassa paikassa auttaakseen heitä tekemään oikeat päätös.

rakkaus compatibility5

 1. Vaaka ja syöpä

Nämä kaksi eivät todellakaan ole täydellinen ottelu, ja jos he päättävät päästä sitoutuneeseen suhteeseen, saattaa tietyt haitat näkyä matkan varrella. Hyvä uutinen on Libras ja Cancerians ovat uudisasukkaita. He haluavat kodin, ystävien, lasten ja vakaata työtä. Ongelma Libras ovat ajattelijoita ja syöpätaudit ovat tuntureita. He ovat vastakkaisia ​​ja he voisivat osallistua kaikenlaisiin argumentteihin. Silti he sanovat, että kaikki voi tapahtua rakkaudessa ja sodassa!

rakkaus compatibility6

 1. Vaaka ja Leo

Mikä mahtava pari! Libras ja leot ovat tyylikkäitä, ja he haluavat luovuutta ja ylellisyyttä. He eivät ole pinnallisia, mutta he pitävät laadukkaista tavaroista. Leolla on innokas vaisto ja Libra haluaa esitellä henkisen asenteen. Yhdessä he tekevät asioista työtä, ja romanttinen suhde voi mennä todella pitkälle. Huonot puolet, he ovat molemmat draaman kuningattaria ja he joutuvat kompromisseihin päästäkseen sopimukseen ja nauttimaan kauniista yhteyksistä.

rakkaus compatibility7

 1. Vaaka ja Neitsyt

Libras ja Virgos arvostavat tyylikkyyttä. He haluavat tehdä vaikutuksen kaikille, kaikkialla ja päivittäin. Sanotaan vain, että näiden kahden välillä on piilotettu intohimo, intohimo, joka ei ole ilmeinen, ja se on paljastettava. Vaaka ja Neitsyt ovat paljon nähtävää; koska he ovat molemmat houkuttelevia ihmisiä, jotkut mustasukkaiset tunteet voisivat toteutua. Muiden haittojen osalta Libras rakastaa yksinään, kun taas Virgos vihaavat yksinäisyyttä. Tämä rakkaussuhde on enemmän kuin idealismin ja realismin sekoitus. Mutta se ei tarkoita, ettei se toimi!

rakkaus compatibility8

 1. Vaaka ja Skorpioni

Libran ja Skorpionin välinen suhde on erittäin mielenkiintoinen. Nämä kaksi merkkiä on seksuaalisesti piirretty toisilleen. Kummallakin puolella on paljon karismaa. Ainoa ongelma on, että liekki kuluu melko helposti. Todellisten tunteiden muotoilemiseksi sinun täytyy jättää egosi syrjään ja osallistua keskusteluun. Salli Skorpionin tutustua Libraan sinussa, ja voit rakentaa kauniin rakkaussuhteen yhdessä täydellä sitoutumisella.

rakkaus compatibility9

 1. Vaaka ja Jousimies

Librasilla ja Sagittariansillä on hyvät mahdollisuudet rakentaa kiinteä yhteys. Molemmat ovat kulttuurin ystäviä. He haluavat matkustaa ja he yleensä tietävät, mitä he haluavat kumppanina. Näillä kahdella merkillä on sosiaalinen luonne itsestään; he arvostavat terveellistä elämäntapaa ja haluavat olla suhteessa jonkun yhtä omistautuneen henkilön kanssa. Alahaittojen osalta Sagittarians ovat hieman liian hermostuneita. He tekevät kiireisiä päätöksiä ja he haluavat tarttua hetkiin. Libras saattaisi pelotella Sagittarian kanssa, joka pyrkii jatkuvasti hankkimaan adrenaliinia.

rakkaus compatibility10

 1. Vaaka ja Kauris

Vaaka ja kauran välinen yhteys on mielenkiintoista sanoa vähiten. Molemmat merkit merkitsevät rakkautta, samoin kuin muita hienoja asioita elämässä. Jos olet yksin ja siellä joku ympäröi ja hän on Kauris, sinun pitäisi tietää, että on normaalia tuntea seksuaalinen jännitys. Haastavasta näkökulmasta, koska nämä tähtimerkit ovat sekä feistyjä että voimakkaita, saattaa syntyä ristiriitaisia ​​tilanteita.

rakkaus compatibility11

 1. Vaaka ja vesimies

Libras ja Aquarians ovat hulluja oppia uusia asioita, mukaan lukien uusia asioita toisistaan. Heillä on avoin mieli ja he haluavat olla aktiivinen yhteiskunnallinen olemassaolo. He elävät jännityksellä, eivätkä he voineet elää elämäänsä ilman sitä. Tämän parin ongelma on, että he molemmat pelkäävät syviä tunteita. He eivät halua puhua aiheesta, ja tämä voi häiritä heidän rakkaussuhdettaan.

rakkaus compatibility12

 1. Vaaka ja Kalat

Rakkaus on ilmassa näiden kahden kanssa. Erittäin romanttinen ja huolehtiva, Vaaka on täydellinen kumppani piispan. He ovat molemmat erittäin sitoutuneita ja omistautuneet rakastavaan. He eivät kuitenkaan halua päästä ristiriitaisiin tilanteisiin; he vihaavat taisteluja ja he mieluummin välttävät herkkiä aineita kuin selkeyttää heitä. Pitkällä aikavälillä tämä voi vaikuttaa heidän rakkaussuhteeseensa. Joka tapauksessa, kunhan ne löytävät keinon rakentaa keskinäistä aluetta, kaikki toimii hyvin.

Oletko seksikäs vaaka etsimässä Mr. Right? Katso rakkauden yhteensopivuus, jonka olemme juuri asettaneet sinulle. Älä koskaan unohda, että olet kauneuden asia, joten on mahdotonta löytää vastaavuutta sydämesi ja sielusi kanssa ennemmin tai myöhemmin.

Leave A Comment

+ 7 = 8