10 Tuntematonta miestä

Sosiaalinen leima haastaa naiset uskomaan, että he ovat niitä, jotka pitävät kiinni suhteesta. Oletko koskaan ajatellut, että se olisi toisinpäin? Entä jos kaveri, jonka kanssa olet dating, on äärimmäisen herkkä ja sentimentaalinen, ehkä jopa ylenkaltainen ja ärsyttävä? No, kun alfa-naaras- ja beeta-mies-suhteet nousevat yhteiskunnassa, ongelma miesten ollessa tarpeettomia on nousussa. Kuitenkin meillä on tapana sivuuttaa se useammin, koska se ei ole ollut kovin yleistä aiemmin.

Epävarmuus on todellinen syy, jonka vuoksi miehet voivat tarttua sinuun - heidän veljensä naapurinsa, heidän naapureidensa ja ystäviensä viettämät pelon pelko ovat jotain, jota he eivät vain irrota. Tietyt persoonallisuustyypit ovat myös aidosti tarvitsevampia kuin toiset.

Selvitä, onko kaveri yksi heistä.

f8ba28ea4988d7a199fcfbeb94230eb5

1. Hän joutuu liian usein: Et vastannut hänen viimeiseen tekstiinsä, tai et palanneet tarpeeksi nopeasti ja hän on erittäin järkyttynyt. Nyt hän odottaa sinua hemmottelemaan häntä, sanomaan hänelle suloisia tunteita ja hiljentämään hänet takaisin normaaliksi. Tämä on varma merkki ihmisestä, jonka elämä riippuu sinusta. Vaikka erittäin suloinen käsitys, se voi tulla ärsyttävää, kun sinulla on todella tärkeä työ käsillä ja he haluavat hemmotellaan snap.

2. Sinut on kielletty näkemästä ketään muuta: Joten haluat tyttöjen yöksi? Unohda! Hän aikoo tulla mukaan. Se on kuin et voi tehdä mitään elämässäsi ilman varjoa! Ja jos kieltäydyt häneltä tulemasta, palaamme takaisin kohtaan 1: hän vihastuu ja kaukaa. Ja mahdollisuutena, että hän antaa sinut ulos yöstä kaupungista, hän kysyy jatkuvasti tapahtumasta viiden sekunnin välein - kuinka ärsyttävää!

44841f149ac60b7982ee9d6a9d210c8e

3. Yhdenmukaiset puhelut ja tekstit koko päivän ajan: Hyvä on, on varmasti raja, johon me kaikki voimme laajentaa kiintymyksemme. Jos hän pitää tekstiviestejä joka tunti päivässä ja tekee puhelimesi buzz koko yön - se on ehdottomasti hälyttävä merkki. Ei vain sitä, mutta hän myös väittää, ettet tee mitään, jotta voit helposti puhua hänelle. Anna itsellesi taukoa. Jokaisella on oikeus heidän "minulle" ajalliseen aikaan eikä anna kenenkään tuntea manipuloida sinua ulos.

4. Haluavat nähdä sinut usein ja useammin: Joten teillä oli väsyttävä viikko ja haluat alentaa kotona viikonloppuna. No, se ei ole vain mahdollista, kun sinulla on "Needy mies" ympärillä. Hän haluaa olla missä tahansa. Hänen mielestään hän lohduttaa sinua ja yrittää täyttää yksinäisyytesi. Tarpeellinen mies on täynnä sellaisia ​​makeita käsityksiä, vain hän ei tiedä, että sinä itse asiassa haluat jättää yksin. On erittäin tärkeää, että jokainen ymmärtää, kuinka tärkeää on antaa ihmiselle vapaata tilaa, mutta tarvitseva mies ei yksinkertaisesti ymmärrä sitä.

5. Hän vakoilee sinuun: Jos kaveri pelaa kuin hän on etsivä, seuraa Facebook-profiiliaan ja seuraa sinua jokaisessa sosiaalisen median foorumissa, joka on saatavilla internetissä, mutta on täysin pelottava, se on varma merkki köyhästä miehestä. Tiesikö hän kaikkea suosikki yhtyeesi ensimmäisestä päivämäärästä? Tiesikö hän syntymäpäiväsi? Tämä voi olla merkki siitä, että hän teki vähän henkilökohtaista tutkimusta sinusta. Ja se on vain suorastaan ​​kammottavaa.

6. Hän rakastaa taistella kanssasi: Ole huolestunut, kun kaveri yksinkertaisesti rakastaa taistelua kanssasi. Jotkut kaverit pitävät tätä outoa ajatusta siitä, että heidän on taisteltava kanssasi, kun he tarvitsevat sinua, ja he uskovat, että tytön tekeminen tuntuu vähemmän ihmiseltä tekevän hänet kiinni hänestä - mutta tässä he eivät pidä suhdetta elossa. Naiset eivät pidä miestä, joka kohtelee heitä sellaisenaan!

7. Hän ylinopeutuu nopeasti kuin raketti: Ensimmäisestä päivästä lähtien hän ei voi odottaa olla suhteessa kanssasi. Hänellä on jo suunnitelmia tulevaisuuden puolesta teistä. Miehet eivät yleensä tee niin, mutta kun he tekevät, voit olla varma, että hän on tarpeellinen mies ja muut tarvitsevat miehen piirteet ovat varmasti seuraamassa. Hän on enemmän kuin valmis sanomaan hyvästit romaanien alkuvaiheille - menossa päivinä, jakamalla muistoja - ja hyppäämään oikealle sitoutumiseen ja liikkumiseen yhdessä. Valtava punainen lippu!

c16a697ba827c6281337bbec4f416c07

8. Häntä on rauhoittava uudelleen ja uudelleen: Tämä mies ei yksinkertaisesti usko, että hänellä olevat tunteet ovat todellisia. Sinun pitää kertoa hänelle yhä uudestaan ​​tai uudestaan, tai sinun täytyy todistaa rakkautesi hänelle tekemällä pieniä eleitä hänelle. Syvästi hän on hyvin epävakaa ja tuntee itsensä turvalliseksi.

9. Mitä hän tekee tuntuu liian paljon, liian pian: Okei tuoda kukat ensimmäiseen päivään - naiset rakastavat sitä. Mutta jos hän menee (tietä) ylhäältä ja ylitse liian aikaisin - sanotaan, 100 dollarin lahjakortti suosikki myymälääsi ennen ensimmäistä päivämäärää - voi olla ongelma. Hän yrittää voittaa rakkaustasi liian nopeasti, ja se on varmasti tarpeellinen merkki!

10. Suloinen puhuminen: Oh, tämä mies tekee makeat puhut, joita et pidä kukaan muu. Tämä on kohta 8: n yang-puoli, jossa hän on valmis antamaan sinulle makeaa puhetta niin paljon kuin haluaa sinulta. Hän keksii outoa kertaa makean puheen. Hän yrittää vahvistaa, että hän todella rakastaa sinua - yhä uudestaan ​​ja uudestaan. Kaikki tämä on eräänlainen makea, kyllä, mutta haaveilee tulevaisuutesi yhdessä ensimmäisten viikkojen aikana yhdessä olemisen kanssa? Se on kammottavaa. Tämä tarkoittaa sitä, että hän on täysin koukussa sinuun ja on kuvittanut sinua pitkään aikaan, tai hän on epätoivoisesti tarvitseva naista.

Oletko koskaan ollut kärsivällisen kanssa? Mitkä olivat merkkejä?

 

Leave A Comment

+ 39 = 42