10 tapaa vaalia kaveria

On olemassa erilaisia ​​tapoja vaikutella kaveri, joka yleensä tapahtuu luonnollisesti, jos olet onnellinen itsestäsi ja osaa tehokkaasti kommunikoida. Valitettavasti kaikki meistä eivät syntyneet täydellisellä itsekuvauksella ja viestintätaidoilla. Joten tässä on joitain vinkkejä vaikutelman kaveri samalla, samaan aikaan, varmista, että vain hengailla kanssa kaverit, jotka kunnioittavat ja rakastavat sinua.

tehdä vaikutus a guy

Tee hänet töihin

On syytä, miksi jokainen satuisen prinssi joutui taistelemaan lohikäärmettä vastaan ​​tai nousemaan torniin. Se antoi miehelle keinon todistaa rakkautensa osoittamalla vahvuutta, päättäväisyyttä ja omistautumista. Jos hän ei ole halukas voittamaan muutamia esteitä vain olla kanssasi, onko hän todellakin sen arvoista?

Jos annat miehen olla näyttämättä, hän todella haluaa sen ensin, on todennäköistä, että hän ei kunnioita sinua. Sinun täytyy antaa hänen työskennellä sen puolesta. Vaikka et halua taistella kovasti, älä heitä itseäsi kaikkialle, vaikka pidit hänestäkin. Totuus on sinä älä tuntevat hänet aluksi, vaikka olette kiinnostuneita hänestä. Anna hänen viettää aikaa todistaa sinulle, kuka hän todella on. Jos annat itsesi pudota kannoille, saat sokaisun ja hän luulee olevansa valmis luovuttamaan itsellesi kenelle tahansa.

Ota rauhallisesti. Vastaa tekstiviesteihin, mutta ei aina minuuttiin, jolloin ne lähetetään. Siirry päivinä, mutta ei jokaisena viikonpäivänä - varmista, että otat aikaa itsellesi ja ystävillesi. Pohjimmiltaan: älä aina ole käytettävissä, vaan näytät siltä, ​​että sinulla on oma elämäsi ja jos hän haluaa olla osa sitä, hänen on tehtävä työtä. Ja kun hän tekee hyvin, kuten ponnistelee paljon aikaa löytää päivämäärä, hän tietää sinun pidä, pukeutua hienosti vaikutuksen sinut, pidä ovelta puolestasi - anna hänen tietää, että arvostat sitä. Paras tapa tehdä mies työskennellä puolestasi osoittaa, että arvostat hänen tekemästään työtä.

290e39512dd22be3c7d5112a2616a331

Älkää antako hänen kävellä yli sinut

Jos olet aina menossa tieltäsi tekemään hänet mukavaksi - siirry päivämäärät yötä tiedät hän haluaa (mutta hän ei välitä keksimään niitä, hän tietää haluat), vie aikaa nähdä hänet, koska se sopii hänen aikataulunsa (mutta ei oikeastaan ​​sinun), poistu tavasta pukeutua (mutta hän esiintyy vanha t-paita) - hän ei kunnioita sinua. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi tehdä asioita yrittääkseen tehdä hänet onnelliseksi tai näyttää huolta. Tietenkin sinun pitäisi. Se tekee hänelle vaikutuksen, mutta sinun on varmistettava, että se on tasavertainen vaihto. Jos hän näyttää edelleen myöhään jokaiseen päivämäärään, eikä tee töitä mielellään, lopeta se. Seuraavan kerran, kun hän näyttää puoli tuntia myöhässä, peruuta päivämäärä. Jos hän ei vastaa tekstiviestiin, älä ota häntä ensi kerralla, kun hän kirjoittaa sinulle tekstin. Tee hänet töihin, kuten edellisessä esimerkissä todettiin. Osoita, että et ole tyytyväinen, jos hän ei ole. Älä heitä kiusaa, vain rauhallisesti selitä, että hänen täytyy panostaa.

15f4e6230ddaea8ef417781b97307926

Huolehdi itsestäsi

Mies luonnollisesti saa vaikutelman, jos näytät, että huolehdit itsestäsi. Jos huolehdit terveellisyydestä syömällä hyvin ja harrastellessasi ja pidät tarpeeksi itsestäsi, että sinulla on mukava vaatekaappi, se on vaikuttava. Miehet, kuten naiset, jotka ovat tyytyväisiä siihen, kuka he ovat, ja joka sisältää huolehtimista itsestään.

Johtaa elämää, jota rakastat ja mitä tarvitset

Jos haluat houkutella suurta miestä, joka ihailla sinua, kuka olet, sinun on oltava kuka olet todella. Sinun täytyy elää elämäsi, josta haaveilet. Se ei ole suurien asioiden aikaansaamisesta, vaan joka päivä joka rakentaa elämää, jota rakastat. Jos esimerkiksi rakastat maalausta, älä laita sitä maalille ennen huomista. Vaikka et löydä työtä heti taiteilijana, voit aloittaa maalaamisen heti. Se ei ole siitä, että tultaisiin rikkaaksi ja kuuluisaksi taidemaalari, se on elämäsi intohimosi joka päivä. Iloiset ihmiset ovat houkuttelevia ihmisiä.

c2d786464c50c0c2625c517702304af4

Anna keskustelun kulku

Miehet houkuttelevat suuria keskustelukumppaneita. Sen sijaan, että röyhtäisit, koska pelkäät loppua sanottavista asioista tai hiljaa, kun pelkäät mitään sanottavaa, hidasta. Hengitä syvään. Pysy epämukavuudella, jos tunnet jotain, toisin kuin yrität peittää tai torjua sitä. Sitten puhu. Keskustele samoista asioista, joista puhut ystäville. Yritä löytää joitain yhteisiä kenttiä - asioita, joista molemmat nauttivat. Anna ylistystä ilman ylensyötä. Ja kuuntele. Kuuntele todella mitä hänen on sanottava ennen kuin vastaat.

Seisoo korkealla ja olla auki

Kehosi kieli puhuu sinulle, vaikka olisit hiljainen. Jos olet liukastelemassa tai tensing up, kaveri tuntee, et ole mukava ja vastineeksi tuntuu epämukavalta ympärilläsi. Mitä mukavampaa tunnet itseäsi ja mitä enemmän rentoutat ja avautat, sitä helpompi on, että kaverit lähestyvät sinua ja ovat ympärilläsi. Seuraava kerta, kun lähdet ulos, vie muutamia hetkiä täällä ja siellä koko yön tarkkailemalla, miten tunnet omassa kehossasi. Aivan kuten keskusteluteitse, sinun ei tarvitse "korjata" mitään epämiellyttävää tunnetta, vain rentoutua siihen ja hitaasti sulaa pois.

Muista myös, että jos olet toisella tai kolmannella päivämäärällä, useimmat miehet pitävät fyysisestä kontaktista. Älä pelkää laittaa kätesi käsivarrellesi korostamaan pistettä tai istua lähellä häntä sohvalla. Älkää liittäkö itseäsi kuin pyörykö, vaan kokonaan häntä flirttailevasti koskettaa häntä niin usein.

Ei draamaa

On olemassa erilaisia ​​tilanteita, jotka voivat johtaa draamaan, mutta heidän ei tarvitse. Kateellisuudesta, jollekulle ei ilmesty, kun he sanovat, että voit joko käsitellä sitä sydämen tilasta, jakaa mitä tunnet yksinkertaisella tavalla tai voit sekoittua omiin tunteihisi ja heittää kiukun. Yksi asia, joka auttaa pitämään draamaa pois, on aina muistaa, että kaiken kokeminen tulee omasta käsityksestäsi - se ei välttämättä ole totuus. Joten kysy aina, ennen kuin teet asiat tilanteesta tai jotain, mitä on sanottu. Jos tarvitset vähän apua tässä, lue Don Miguel Ruizin neljä sopimusta - hän on mestari, joka tekee ihmisistä näkemään, kuinka paljon omat käsityksensä maistelee todellisuutta.

Toinen strategia on ottaa askel taaksepäin omasta vihaasi tuntea, mitä todella tunnet - viha pitää vain satunnaisia ​​tunteita. Jaa todelliset tunteenne ja kaikella keinolla jalkasi alas tai erimielisyyttä jotain, mutta äläkä aloita huutaa ja huutaa siitä, ei kerätä pitkiä monologeja tai hyökkää jonkun kanssa yrittäen laittaa heidät alas. Yksinkertaisesti jätä sydämesi tilaan ja jakaa.

27694c390c80939068b6fcb177c0b8ac c63f2317292b0ac6b12c90eb44a7a3e5

flirttailu

Lähes jokaisella ihmisellä on vaikea vastustaa flirttailevaa naista. Ota silmäkosketus. Hymy. Toista ajoittain nuolella. Käytä kehon yhteyttä puhuttaessa. Ja aina pidä aikeesi takana sen takana.

Nosta häntä ylös

Kukaan ei arvosta sitä, että hänet asetetaan hänelle tai haetaan häntä, etenkään hänen ystäviensä tai kollegojensa edessä. Sen sijaan, että hän asettaa hänet pois, mitä hänellä ei ole, kannusta häntä saavuttamaan haluamansa ja ylistävät häntä siitä, mitä hän on jo suuressa arvossa. Tehkää hänet hyvin. Erityisesti muiden edessä.

Tarvitse häntä ilman tarpeetonta

Mies haluaa olla tarpeen sanan maskuliinisessa merkityksessä. Pyydä häntä kuljettamaan raskaita laukkuja tai avaa keittiön purkki. Näytä hänelle, että pidät hänestä kiinni pelottavan elokuvan aikana tai että arvostaisit hänen neuvonsa suuresti, kun työskentelet jotain. Anna hänen antaa sinulle puseron, kun olet kylmä. Älä kerro jatkuvasti, että voit tehdä sen omasta, tai että olet kunnossa ilman hänen apuaan - vaan teke hänet tuntemaan, että todella arvot hänen läsnäolostaan ​​ihmisenä. Älä sen sijaan tule tarpeelliseksi - ajattelemaan, ettet voisi elää ilman häntä. Voit elää elämäsi täysin hienolla omalla, mutta haluat hänet siellä, koska se tekee siitä vielä suuremman ja sinun on pystyttävä osoittamaan hänelle, että.

  41031a4be4d3c3c3d1c23a75d7fb435e

Kuvan lähde: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

6 + 4 =