10 tapaa tietää, että hän on vakava suhteestasi

Mistä tiedät, että mies on vakavasti aikomuksissaan? Kaikki miehet ovat erilaisia, joten ei ole mitään kaavaa tietää. On kuitenkin olemassa asioita, joista useimmat miehet näyttävät olevan vakavia suhteessa. Lue, mitä he ovat.

Hän on rehellinen kanssasi

Puolet totuuksia tai puoli valheita ei ole. Hän kertoo sen sellaisena kuin se on. Se ei tarkoita sitä, että hän kertoo sinulle kaiken - hän ei ajattele tehdä niin. Mitä mieltä olet tärkeästä jakamisesta, ei välttämättä ole hänen mielestään tärkeä jakaa. Tärkeä on, että hän on oikeassa puolestasi, kun kysyt hänestä jotain, tai kun hän jakaa jotain.

Jos haluat jakaa elämäsi jonkun kanssa, sinun täytyy olla rehellinen heidän kanssaan. Muuten sinulla ei ole mitään muuta kuin valehdinta päivän loppuun mennessä.

perhe

Hän vie sinut tapaamaan ystäviä ja perhettä

Vain koska joku vie sinut tavata ystäviäsi ja perheesi ei tarkoita, että hän on erittäin vakava. Jotkut ovat kasvaneet niin lähelle heidän perheitään, että he ottavat kenenkään ja kaikkien käyttöön. Toiset pitävät luonnollisena tuoda päivämäärät tapahtumiin ystäviensä kanssa, olivatpa he vakavia vai ei. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan esittelisi sinua ystäville tai perheelle, elleivät he halunneet sinua. Ja monissa tapauksissa miehet pidättävät esitellä sinua, kunnes heillä on vakavia aikomuksia.

Olen kotoisin Euroopasta, jossa on yleisempi ottaa päivämäärät tapaamaan ystäviä heti kun olet tavannut heidät, mutta valtioissa se on usein hieman suurempi asia tehdä niin. Varo, että eri kulttuureilla on erilaisia ​​perinteitä.

viettää time talking to him

Hän tekee aikaa sinulle

Jotkut kaverit ovat niin kiireisiä, että he eivät tosiaan ilmesty. Jos hän vakavasti suhtautuu suhteeseen, hän asettaa etusijan hänen ajastaan ​​sinun kanssasi. Se ei tarkoita, että hänellä on paljon aikaa puolestasi, mutta se merkitsee sitä, että hänen kiireisessä aikataulussaan hän varmasti näkee sinut. Sinä olet tärkeä hänelle. Ja kun hän on suunnitellut päivämäärän sinun kanssasi, hän tekee hänen huomionsa varmistaakseen, että se tapahtuu.

Härkä love compatibility

Hän kiinnostaa sinua

Jotkut miehet ovat pintapuolisesti kiehtoi joitakin naisia. Se on melkein kuin pakkomielle, kun he kohtaavat jonkun, johon he ovat houkuttelevia. Se ei ole merkki todellisesta rakkaudesta. Se on merkki todellisen himon puolesta.

Jos joku todella huolehtii sinusta, vaikka he ovat hyvin innokkaita selvittämään mahdollisimman paljon sinusta. Vaikka jotkut kaverit ovat luonteeltaan enemmän innostuneita kuin toiset, kuka tahansa, joka välittää sinusta, välittää elämästäsi. He haluavat selvittää, mikä tekee sinut onnelliseksi ja mikä tekee sinusta surullisen, koska he haluavat tietää, miten he voivat auttaa sinut onnelliseksi. He ovat myös uteliaita sinusta yleensä - haluavat ymmärtää sinua ja mitä kiinnostaa sinua elämässä.

Hän todella kuulee sinua

Merkki kaveri välittää (ja että hän on kypsä suhteen) on, että hän todella kuuntelee sinua. Hän ei vain kuuntele puhua omasta mieltään, vaan ymmärtääksesi paremmin. Ja hän arvostaa mitä sanot. Hän ei vain irrota ajatuksiasi ja ideoita.

Jos aiot viettää paljon aikaa jonkun kanssa, sinun on tiedettävä, että he kunnioittavat sinua siitä, kuka olet. Toki jotkut ovat itsepäisiä ja haluavat esitellä puhumalla omasta ideoistaan, mutta sinun täytyy olla jonkun kanssa, joka vähintäänkin vastaa ajatuksiasi ja ajatuksiasi. Ja useimmat kypsät miehet ovat päässeet siihen pisteeseen, jossa he ymmärtävät, että elää jonkun kanssa, jota sinun on kunnioitettava ja heidän on oltava tyytyväisiä.

näppäimet

Hän on antanut sinulle avaimet paikalleen

Jos joku antaa sinulle avaimet paikalleen, se tarkoittaa yleensä, että he luottavat sinuun. He luottavat, ettet hymyile. He luottavat, ettet varasta. He luottavat, ettet kääntäisi paikkaa ylösalaisin. He luottavat siihen, että et juo kuoliaaksi viidellä aamulla maanantaiaamuna, tai haitat muilla tavoin. He myös luottavat, ettet hajoa milloin tahansa pian, koska heidän pitäisi saada avaimet takaisin tai vaihtaa lukot. Todennäköisesti he antoivat sinulle avaimet, koska he pitävät sinut tärkeänä; he haluavat sinua elämässään.

Hän puhuu tulevaisuudesta

Kun hän puhuu lomaa kolmen kuukauden kuluttua hän sisällyttää sinut joihinkin suunnitelmiinsa, ellei kaikki. Lisäksi, kun hän yleensä puhuu asioista paljon kauemmaksi, hän kuuluu sinut, kuten talon ostamiseen tai jonkin paikan siirtämiseen. Ainakin hän ei puhu siitä, että teet näitä asioita jonkun toisen kanssa.

Hän kutsuu sinut perhejuhliin

Olipa kyseessä isänsä syntymäpäivä tai joulu, hän haluaa viettää sen kanssasi. Hän kutsuu sinut mukaan perheen juhliin ja olettaa, että kutsut häntä pitkin perheesi juhliin. Ehkä syntymäpäivät tulevat ennen lomanviettoja, kun hän tuntee olevansa velvollinen viettämään aikaa perheensä kanssa ja olettaa, että haluat viettää aikaa sinun, mutta lopulta tulee tärkeämpää, että te kaksi ovat yhdessä.

Hän välittää

Hän menee ylimääräinen mailia varmista, että olet onnellinen, mukava ja hoidettu. Kaikki eivät luonnollisesti osaa huolehtia joltakin, mutta yleensä tiedät, kun joku tekee parhaansa.

Rakkaus Quotes for Your Boyfriend_15

Sinä tunnet olosi osaksi elämääsi

Tiedät epäilemättä, että olet kumppaneita rikoksesta. Sinä autat toisiaan. Voit osallistua häihin ja hautajaisiin yhdessä. Ostat toisensa joululahjat ja Ystävänpäivä kortit. Teet ongelmat elämässäsi yhdessä. Lähdet lomalle yhdessä. Sinä olet itsestäänselvyys siitä, että jos sinusta tuntuu, että itkette, sinulla on toistenne olkapäät huutaa. Sinä piristät toisiaan ja juhlistat toistenne voittoja. Et voi odottaa nähdä toisiamme, kun olet ollut poissa toisistaan ​​muutaman päivän ajan. On luonnollista olla pari. Olet yksinkertaisesti osa toistenne elämää.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

− 2 = 2