10 tapaa tehdä hänet kateelliseksi

Meidän on myönnettävä, että jonkun kateellinen tahallinen tarkoitus on eräänlainen julma, että ymmärrämme täysin, että joskus mustasukkaisuus on ainoa taktiikka, joka toimii. Joskus ihmiset tarvitsevat makua omasta lääkkeestään, tai joskus he eivät reagoi, ennen kuin se todella vaikuttaa heihin. Riippumatta siitä, mistä syystä olette halukkaita tekemään hänestä mustasukkainen, tässä on 10 helppoa tapaa saada verensä kiehumaan.

aaf1c5e2893d0dcad9f5f18c7a72cb24

1. Katso Amazing

Tiedätkö, kun näet ex kävellessä kadulla, ja he näyttävät 10 kertaa kuumempi kuin kun kaksi teistä olivat dating? Yhtäkkiä tuntuu siltä, ​​että se ei ollut paras idea katkaista hänen kanssaan tämän typerän tekstiviestin yli. Sinä vihasi tuota tunne, eikö? Joten miksi ei anna sitä ammuttua!

Jos haluat tehdä ketään mustasukkaiseksi, niin se on todella yksinkertaista: näyttävät niin hyviltä, ​​että he pahoittelevat sitä päivää, jolloin se hajosi kanssasi, jätti huomiotta puhelusi tai yksinkertaisesti ei antanut sinulle aikaa. Sitten kun he ymmärtävät virheesi, saat kaiken ympärilläsi liikaa huomiota huomaamaan ne. Nyt on hieno palautus, jota voit nauttia!

Jotkut hyvät ideoet yhtäkkiä näyttävät paremmilta kuin koskaan ennen:

-Yritä syödä terveellisempää ja seuraamaan säännöllistä harjoittelutietoutta irrottaaksesi muutaman kiloa.

-Vaihda meikkiisi. Ehkä romanttinen huulipuna huomasi silmänsä?

-Hanki uusi kampaus tai uusi hiusväri, joka ponnahtaa. Ehkä hän olisi hullu siitä, että häneltä puuttui uusi vaalea?

-Käytä kaikkein imartelevia vaatteita. Se flirty hame ei ole koskaan näyttänyt niin hyvältä!

7a25bfb7ee5c8e5af3a74b9cb3c90cde

2. Toimita kuin et välitä

Ihmisluonto on niin outoa joskus. Tarkoitan, miksi me yhtäkkiä haluamme jotain tai jokua enemmän, kun emme voi saada sitä tai he eivät halua meitä takaisin? Se on niin naurettavaa, mutta se on juuri niin.

Sanotaan, että olet yrittänyt saada huomionne jonkin aikaa. Jokainen lähettämäsi teksti tai flirttaileva kommentti jätetään huomiotta ja harjataan pois, koska sillä ei ole väliä. Oletko yrittänyt tehdä päinvastoin? Älä lähetä hänelle tekstiviestejä, itse asiassa, toimivat kuin hän ei todellisuudessa ole olemassa. Älä yritä katsoa häntä, ja kun hän tulee puhumaan, toimi niin kuin ei ole väliä. Yksinkertainen hymy ja muutama lyhyt sana ennen kuin olet muualla. Pieni maku oman lääketieteensa voisi ymmärtää, mitä hän menetti.

154347d3729f1e19f4cea8bfeb55a4e0

3. Teeskennellä olevan varattu

Joten hän päätti lopulta, että hän haluaa hengailla. Päivien jälkeen yrittää asettaa jotain, hän on lopulta tarpeeksi vapaa sinulle. Tiedätkö mitä? Älä hypätä siihen - itse asiassa tee tarkka päinvastainen: teeskentele, että olet varattu. Jotta hänestä vieläkin mustasukkaisempi, pitää suunnitelmasi salaperäisenä. Oletko kiireinen nähdä joku muu? Hän ei koskaan tiedä!

213f463cb82a084e2eb7c901e2fac431

4. Älkää vastatkaa häntä välittömästi

Jos yrität tehdä ketään mustasukkaiseksi, et voi olla tarpeellinen. Se on tosiasia. Joten kun hän yrittää lähettää sinut tai soittaa sinuun, et varmasti halua vastata heti. Sinun pitäisi odottaa missä tahansa välillä 30 minuuttia ja 4 tuntia, mutta kauemmin kuin tämä on vain tavallista epäkohtia (ja kyllä, se on jotain, jota yritämme välttää). Ellet ole oikeastaan ​​töissä tekemässä jotain, suosittelemme 30 minuutin odottaa pitää hänet varpaissaan. Kun lopulta vastaat, yritä pitää keskustelun lyhytnumero 5.

b0d8fda239812407e26880ae126a4fad

5. Pidä keskustelut lyhyt

Tämä juontaa takaisin olemattomaksi ja pitää kaiken salaperäisenä. Et halua näyttää, että sinulla on kaikki vapaa aika kädet, eikä koskaan halua lopettaa puhua hänelle. Sen sijaan, teke hänet kateelliseksi sanomalla paljon ja olemalla hyvin rento hänen kanssaan. Tässä on käsitys siitä, mitä tarkoitamme pitämällä keskustelua lyhyesti.

Mitä ei tehdä:

Poika: Hei mitä on?

Tyttö: Voi minun henkeni, hei! Mitä kuuluu? Ajattelin juuri sinua. Olen vain rentoutumassa huoneessani. Mitä sinä teet? Meidän pitäisi tavata pian!

Mitä sinun pitäisi tehdä:

Poika: Hei mitä on?

Tyttö: (Muista ainakin 30 minuuttia myöhemmin. Jos todella haluat puhua hänen kanssaan, 15 minuuttia on ehdottomasti vähäinen aika odottaa!) Hei, olen vain valmis lähtemään ulos. Sinä? (Vaikka oletkin vain kotimaassasi, kerro siitä jotain!)

Poika: Oi, tee mitään hauskaa? Aion vain lopettaa lounaan.

Tyttö: Joo, se tulee olemaan loistava ilta.

-Sanomalla tällaisia ​​asioita hän saa miettimään, mitä teet ja miksi se tulee olemaan niin "loistava" yö. Ja kyllä, vaikka olisitkin kotona televisiosi edessä katsomassa X-tiedostoja valtavan popcornin kanssa, et halua, että HIM tietää sen. Tehkää hänet kateelliseksi yksinkertaisilla kommenteilla kuin tämä!

777d8c9a20676119d4e4b8849a28e2de

6. Suuri aika ilman häntä

Kun joku ajattelee, että tarvitset niitä, he ajattelevat, että sinulla on mahdotonta olla hyvää aikaa ilman heitä. Jotta potkaista tätä tiettyä joku pois hevosestaan ​​ja saada heidät kateellisiksi mustasukkaisuudella, sinun tarvitsee vain olla hauskaa ilman häntä. Hän ei usko sitä. Loppujen lopuksi sinun pitäisi menettää ilman häntä, eikö? Ei ole mahdollista, että voit nauttia itsestäsi ilman hänen yritystään. Joten mene eteenpäin ja laita muutamia korkokenkiä, soita kavereillesi ja pidä yötä muistaa - kaikki ilman että tietty kaveri yrittää tehdä kateelliseksi.

Jos haluat tehdä hänestä hieman kateellisemmaksi, kokeile lisätä kavereiden ystäviä retkiin tai käydä yhdessä yhden kaveri kanssa kaveri. Ei tarvitse olla päivämäärä, vain kaksi kaveria ripustettuna. Mutta muistakaa, onko kyseessä yksi kaveri, kaksi kaveria tai kaksitoista, hän on uskomattoman mustasukkainen, että kaikki nämä miehet ympärilläsi, mutta hän ei ole heistä.

26fc8a45164cc2083eea2ecbce7cc194

7. Keskustelu muista miehistä

Tiedätkö, kun puhut haluamaasi kaveriin, ja hän jatkaa kommentoimalla muita naisia? Kumpi hän haluaa, mitkä he ajattelevat ovat melko hei, hän jopa kommentoi kuinka suuri tämä tyttö näyttää hänen lyhyt shortsit-OIKEA edessäsi. Melko ärsyttävä, eikö? Miksi et vetä tätä samaa temppua kaveriin, jota yrität tehdä mustasukkaiseksi. Loppujen lopuksi, jos se toimii 99 prosentilla muusta väestöstä, miksi se ei toimi myös hänen kanssaan? Muista pitää kommentit sileänä ja luonnollisena, älä epämiellyttäviä, joten annat sen pois, että olet todella yrittänyt saada hänet hulluksi. Joitakin asioita, joita saatat harkita sanomalla:

-Slipping siinä, että ripustit kaveriin toisen yön ja katseli elokuvaa, josta hän puhuu.

-Mainitse kuinka kuuma laulaja näyttää tietystä bändistä.

-Kerro hänelle, että pidät, jotta voit vastata tämän kaverin tekstiviestiin.

-"Onnettomasti" puhuttelee ääneen kuinka lihaksikas ja komea kaveri katsoi säiliön päällään.

900cc3ff69622e2c98430eafa00da565

8. Flirttakaa muiden miesten kanssa

Jos hän ei saa huomionsa, joku muu on - ja se on pakko saada hänet kiusalliselta kateelliselta. Mutta tämä kärki, sinun on oltava erityisen varovainen. Et halua ottaa flirttailua yli laidan ja tehdä siitä näyttä siltä, ​​että olet vähän tyhmä. Jätä se yksinkertaiseksi ja rento. Nauraa muiden miesten kanssa ja kosketa heidän käsivartensa. Kerro muille miehille, että ne näyttävät hyviltä paidoiltaan. Pyydä muita kavereita, jos he ovat työskennelleet. Ei mitään yli laidan, mutta kaikki kommentit, jotka lupaavat toista ihmistä kuin sitä, jota yrität tehdä mustasukkaiseksi.

26799428d11a7e7998fdf1457c5d7088

9. Toisen ihmisen päivämäärä

Hyvät naiset, haluan varoittaa teitä: tämä vaihtoehto voi olla joko todella huono tai todella hyvä. Kaikki riippuu kaveriin ja miten hän reagoi sinuun toisen ihmisen kanssa. Kuitenkin se on varmasti äärimmäinen tapa tehdä joku muu kateellinen ja jos hän reagoi haluamallasi tavalla, niin harkitse itseäsi onnekas. Tämä voi olla yksi kahdesta tavasta:

-Ensimmäinen tilanne alkaa näin. Haluat tehdä kaverin kateelliseksi, eikä mikään näytä toimivan. Sinä päätät tarpeeksi tarpeeksi ja yrität tehdä hänestä mustasukkainen tapaamalla toisen miehen. Toinen kaveri saa ylivoimaisen mustasukkaisen ja päättää, että se oli erehdys kaatamaan sinua tai kiinnittämään huomiota sinuun ensin. Hän päättää, että hän tekee jotain saadakseen sinut takaisin ja viemään sinut pois uudesta rakastetusta rakastajasi. Hän tulee yöksi ikkunallasi kitaran mukana, laulamalla suosikkiasi. Hän tuo sinulle ruusujen kimpun ja kertoo kuinka kaunis olet. Kun olet viettänyt viikon tai kaksi vakavaa hovimestaria, te kaksi päättää tulla pariiseksi. Ja kun olet onnistuneesti saanut unelmasi, jätit toisen kaverin roikkuvat. Se on hieman sekaisin, mutta ehkä hän ymmärtää.

-Toinen teoria. Täällä on kaveri, joka juuri äskettäin polkuttaa sinua tai toimii kuin et ole olemassa, vaikka olette monta kertaa saaneet hänen huomionsa. Luuletko, että ainoa tapa, jolla hän aikoo reagoida on, jos hän näkee sinut käsi kädessä toisen miehen kanssa. Joten lähdet ulos ja laskeudu itsellesi hyvän näköinen kaveri, ja puhaltaa häntä kaikkialla - etenkin toisen kaverin edessä. Ainoa ongelma on, että toinen kaveri näki useita kertoja - eikä ole tehnyt mitään. Itse asiassa hän jatkaa liiketoimintaansa, kuten mikään ei tapahdu. Ja sinä hetkenä ymmärrät, ettei hän välitä. Ehkä et saanut unelmiesi kaveria, mutta ainakin löysit miestä, joka tykkää sinusta?

67259d5a257b69ede825fc9836f588de

10. Käytä sosiaalista mediaa

Sosiaalinen media on hyödyllinen työkalu runsaasti asioita. Tarkoitan, että voit löytää parhaan ystävän esikoulusta, myydä upouuden laihtumistuloksen tai luoda viileän kauhuelokuvan faniklubiryhmän, jossa jokainen jakaa suosikkikohtauksensa hulluimmista elokuvista. Joten miksi et käytä sitä työkaluna saada kaveri kateelliseksi? Voit käyttää sosiaalista mediaa niin monella eri tavalla. Seuraavassa on vain muutama upea esimerkki.

-Lähetä kuuma kuva. Tiedättekö sen, mitä otit ennen viihdykettä viime viikonloppuna. Yksi, jossa sinulla on punainen minihame ja sato ja hiukset ovat tulleet ulos vain oh-so-perfect? Tuo se on!

-Lähetä kuvan sinusta ja ystävistäsi hauskaa. Muista, sinun ei pitäisi pystyä toimimaan ilman häntä, puhumattakaan on hyvä aika.

-Lähetä kuva sinusta ja toisesta kaverista - vaikka oletkin vain ystäviä. Kuinka tämä ei saa hänestä kateelliseksi?

-Lähetä tilanne siitä, kuinka suuri yösi oli, mutta pidä yksityiskohdat salaperäisenä. Haluat ehkä lopettaa tilasi päivityksen kynävillä hymiöillä tai jotain pitkin näitä viivoja.

-Muuta tilasi "Suhteessa", vaikka olisitkin yksittäinen. Ainakin tämä saa hänen huomionsa?

-Kommentoida ja mieluummin toisen kaverin kuvat ja tilat; vain älä mene yli laidan.

-Jos hän päättää lähettää viestin sosiaalisen median verkkosivuilla, ajatele sitä tekstiviestinä ja käytä samoja yllä lueteltuja sääntöjä: lyhyitä keskusteluja, suunnitelmien pitämistä salaperäisiksi ja vastaamatta välittömästi.

Siellä sinulla on se. Top 10 tapaa tehdä kaveri super kateellinen. Ja whadd'ya tietävät, he ovat kaikki melko yksinkertaisia ​​vinkkejä, eikö? Katsokaa parasta, hauskaa (muiden kanssa) ja älä toimi kuten hän on liian tärkeä. Luultavasti hänellä on kämmenessäsi kädet ennen kuin tiedät sen.

Hyvät naiset, mitkä taktiikat olette käyttäneet kaveri kateelliseksi? He tekivät töitä?

Leave A Comment

+ 20 = 24