10 syytä miksi miehet vetäytyvät

Sinulla on suhde ja kaikki näyttää menevän turvota. Lepää koko ajan, hän lähettää sinulle hyvää yötä tekstejä joka ilta, ja hän jopa yllättää sinut söpöllä pienellä lahjolla toimistossasi. Mutta viime aikoina näyttää siltä, ​​että suhde puuttuu. Hän ei tee niitä söpöjä asioita, joita hän aiemmin teki ja miltei tuntuu siltä, ​​ettei hän halua enää olla suhteessa. Mikä antaa? Tässä on 10 yleistä syytä, miksi miehet vetäytyvät naisista.

22df777413d35906d31ec1816b3f28bc

1. Olet liian varovainen

Flynet - Celebrities Attending The V Festival 2012

On valtava ero siitä, että olet kiinnostunut siitä, kenen kanssa olet ja on pakkomielteinen / kiinni. Jos lähetät hänelle 100 tekstiviestiä päivässä, kysyy, missä hän on tai miksi hän ei vastaa sinulle, yrittää häntä nähdä joka minuutti joka päivä tai mennä yli laidan osoittamaan hänelle, kuinka paljon välität, kun suhde on melko uusi, saatat olla työntää häntä pois sinusta. Miehet eivät halua kiinnittyvää naista. He haluavat naisen, joka on turvallinen ja itsenäinen, mutta osoittaa silti, että hän välittää hienovaraisella ja aistillisella tavalla.

2. Hän on peloissaan rakkaudesta

b2de608d4b395c99e3f691baa06e176d

Tämä saattaa tulla shokiksi, mutta kova, kestävä mies, jonka olet dating, pelästyy myös asioista. Ja kuten useimmat muukalaiset maailmassa, hän on varmaan pelkää rakkautta ja pitkäaikaisia ​​suhteita. Ymmärrätte, suurimmaksi osaksi, miehet eivät halua olla rakastettuja. He eivät halua tuntea pehmeitä tunteita tai pudota kantapäät kauniille naiselle. Se on luonteeltaan kova kaveri, jolla ei ole herkkiä tunteita. Jos hän alkaa rakastua sinuun, hän voi vetäytyä yksinkertaisesta tosiasiasta, että hän pelkää rakkautta eikä halua syödä liian syvälle. Hyvä asia tästä syystä on se, että suurimman osan ajasta nämä pelotut miehet repimään takaisin rakastavilleen kukilla ja pitkällä puheella siitä, kuinka paljon he rakastavat sinua ja tarvitsevat sinua, mutta pelkäsivät liukastuvan rakkauden mustaan ​​reikään.

3. Hän tuntee paineita

b9c8433b2ad3d8b8010e2d46e783a985

Yksi nopea tapa työntää miehen pois on painostuksella häntä - varsinkin solmun sitomisessa. Jos jatkat mainintaa avioliiton kanssa ja hän ei pure, tai hän on tehnyt selväksi, että hän ei ole valmis avioliittoon, mutta jatkatte kysymystä, voitte varmasti työntää häntä edelleen ja kauemmaksi. Miehet eivät halua painostaa avioliitosta (tai lapsia tuosta asiasta). He ovat mies. He haluavat olla vastuussa. Kun he ovat valmiita tekemään tällaisen sitoumuksen, luota minuun - he kertovat sinulle. Siihen asti älä painosta häntä tekemään mitään, mitä hän ei selvästikään halua tehdä. Et halua, että HIM kohtelee sinua niin, eikö? Älä siis tee sitä hänelle. Jos et ole varma siitä, missä hän on avioliitossa, yritä saada se kevyesti ja keskustelevasti. Jos hän tuntuu kiehtovalta, voit vapaasti mainita sen aina silloin tällöin. Kuitenkin, jos hän kokonaan muuttaa aiheen tai tuntuu täysin kiinnostuneelta, suosittelen kokonaan keskustelun katkaisemista.

4. Hän on kateellinen Sinusta

92dda760c556c83c2134895fa007b10e

Kyllä, miehet voivat olla mustasukkaisia ​​naisia. He voivat myös tuntea olevan riittämättömiä naisille. Ja jos ihminen ajattelee, että olette parempia kuin hän - millään tavalla, muoto tai muoto, mutta varsinkin koulutuksen ja taloudellisen vakauden suhteen - hän voi vetäytyä pois vain, jotta hän voi palauttaa miehensä.

5. Hän on keskittynyt työhön tai kouluun

  liiketoiminta man

Työ ja koulu ovat uskomattoman vaativia, varsinkin kun olet kokopäiväisesti. Hän voi päättää, että hän tarvitsee enemmän työtä kouluopetukseensa, jotta hän saisi tuon tutkintoon jo useita vuosia, tai ehkä hän haluaa viettää ylimääräisiä tunteja toimistossa ansaitakseen kampanjan. Mitä tahansa, hän voi viettää vähemmän ja vähemmän aikaa kanssasi ja keskittyä enemmän hänen työhösi. Jos pystyt käsittelemään liiallista aikaa, joka on tarpeellinen tavoitteiden saavuttamiseksi, voit hyötyä siitä pitkällä aikavälillä. Mutta sinun on muistutettava itseäsi, että tämä erityinen syy vetää pois ei ole mitään tekemistä kanssasi - hän tarvitsee vain enemmän aikaa keskittyen tiettyihin tavoitteisiin auttaa häntä elämässä.

6. Hän on tylsistynyt

kyllästynyt

Tämä ei välttämättä tarkoita, että olet tylsää. Voi olla, että teillä ei ole paljon yhteistä, ja hän huomasi sen ennemmin kuin sinä. Siellä ei todellakaan ole paljon, mitä voit tehdä. Jos molemmilla ei ole samanlaisia ​​etuja tai et yksinkertaisesti jive, on todennäköisesti paras lopettaa suhde ennen kuin se saa enemmän. Hän voi myös kyllästyä sinuun, jos kaksi teistä pyrkivät tekemään samoja asioita koko ajan, esimerkiksi: päivällinen päivittäin samassa ravintolassa joka keskiviikko, samat keskustelut toistuvat uudestaan ​​ja uudestaan. Jos näin on, yritä vaihtaa päivämääräideoita ja löytää uusia asioita ja keskustella toistensa kanssa.

 7. Hänet on kyllästynyt seksuaalisesti

Vedä away

Kun suhde on tuore ja uusi, kaikki on jännittävää - varsinkin kun molemmat osut arkkia. Sinä menet sen kuin villieläimet ja koska et ole tehnyt sitä usein, kaikki on uutta ja kiehtovaa. Kuitenkin, kun suhde jatkuu, joskus seksikohta kipuilee ja molemmat sinut jumissa seksuaalisessa reitissä. Ja miehet, jotka ovat luonteeltaan ylimääräisiä seksuaalisia, voivat vetäytyä pois, jos he ovat menettäneet kipinän, jota ei voi palaa uudelleen.

8. On toinen nainen

2a14c6fe6f56ef300e06cb34f117b0ec

Nyt toivomme, että hän lopettaa suhteensa ennen kuin hän päättää huijata. Tarkoitan loppujen lopuksi, onko hän tylsistynyt kanssasi vai ei yksinkertaisesti usko, että kaksi teistä päätyisitte niin suurelle, olisi silti parempi olla hänet hajota kanssasi kuin pelata pelejä ja temppuja toisen naisen kanssa . Jos hän on yhtäkkiä liian kiireinen sinulle ja viettää paljon aikaa puhelimellaan tekstiviestillä tai puhumalla jonkun uuden henkilön kanssa, tämä voi olla merkki siitä, että hän näkee jonkun toisen.

9. Hänellä ei ole suhteellisia taitoja

ei exp

Suhteet ovat kovia töitä - ei ole epäilystäkään siitä. Ja jos sinun miehelläsi ei ole tarvittavia perusvalmiuksia merkityssuhteen pitämisessä ja kukoistuksessa, hän todennäköisesti vetää pois hetkessä. Tämä saattaa olla pelkäämättä, että hän ei tiedä mitä tehdä tai tekee väärää, kypsymättömyyttä tai yksinkertaisesti ei tiedä, mitä tehdä tekemällä kokemattomuudesta suhteissa. Riippumatta syystä, yhteys on sidottu epäonnistumiseen, ellei hänellä ole perussuhteita.

 10. Hän ei ole pitkän aikavälin suhteita

ei serious

Katsotaanpa kohta: jotkut kaverit eivät yksinkertaisesti ole kiinnostuneita pitkäaikaisista suhteista, ja heillä olisi paljon mielenkiintoista. He rakastavat solmia suhteita, nauttivat naiselle muutaman viikon ajan ja siirtyvät sitten seuraavaan asiaan. Se ei ole mitään henkilökohtaista - hän on luultavasti vain nuori tai kypsä ja ei ole valmis olemaan mitään "todellista". Jos näin on, olet paremmin ilman häntä muuten ja sinun pitäisi olla iloinen, että hän vetäytyi pois eikä huijausta.

Miksi luulet, että miehet vetäytyvät pois?

Leave A Comment

78 + = 82