10 merkkiä olet yksipuolisessa suhteessa

Jotkut kaverit ovat vain puoli tapa suhdetta ja ei vähiten vakavaa siitä. Toiset eivät tiedä, miten olla suhteessa, ja siksi he ajattelevat olevansa, kun todellisuudessa he eivät tee mitään, jotta suhdetta tarvitsisi energia selviytyä. Jos olet kaveri jonka kanssa haluat tulevaisuuden, sinun on varmistettava, että hän aikoo panna aikaan ja vaivaa suhteen on selviytyä ja menestyä.

1. Hän ei koskaan keskustele tulevaisuudesta

Kukaan ei tiedä, mihin suhde alkaa, kun se alkaa, mutta me kaikki tiedämme, missä me olisimme haluta se päätyy, jos se on edelleen hyvä. Jos löydät henkilön, joka saa sinut tuntemaan sinut lentäessään, tavallisesti haaveile heidän ympärillään, vaikka tiedätte, että se ei välttämättä käy niin. Hänen ei tarvitse suunnitella sitä alussa, mutta jos ihminen ei haaveile tulevaisuutesi kanssasi, se tarkoittaa yleensä sitä, ettei hän halua sitä.

2. Hän ei kutsuta sinua käymään ystävien tai perheen kanssa

Kaikki on hyvin mukavaa mennä kanssasi päivämäärillä, pitää hauskaa, yöpyä, mutta kun on kyse aktiivisesta osallistumisesta elämään, kaveri ei näytä kovin innokkailta. Olipa se tuo sinut työtehtäviin, vai tuomaan sinut ystäviin ja perheeseen, poikaystäväsi välttää sen.

Vaikka hän ehkä välttäisi sinut ensin perheellesi ja ystäviisi, jonkin ajan kuluttua tämä pitäisi tapahtua - haluat ihmisiä, joita rakastat tavata toisiaan. Jos et, todennäköisesti et ole vakavasti suhteessa heihin. On outoa tapausta on perhe-ongelmia ja siksi hän ei esitellä sinua, mutta paitsi että yksi tilanne, tyypit tavallisesti näyttävät naisille, jotka he rakastavat.

e906dced270e468ea7d4090b23b52aed

3. Hän harvoin vihaa sinua

Olipa kyseessä sitten hieronta kovan päivän jälkeen tai kun on varmaa, että on päivä päivämatkaan, kaveri, joka välittää, näyttää sen. Ei välttämättä sillä tavalla kuin haluaisit hänet (anna hänelle Gary Chapmanin viisi rakkauskirjaa, jos hän tarvitsee oppia), mutta hän näyttää jotenkin. Jos hän ei tee mitään energiaa huolehtimaan sinua, niin todennäköisyys on, että hän on joko täysin epäselvä tai hän vain ei välitä tarpeeksi.

8fbfeee78849a1ee7d0506633410f36b

4. Hän ei todellakaan ole aika jakaa ja kuunnella

Jotkut kaverit eivät ole erityisen hyviä jakamaan mitä heidän elämässään tapahtuu ja jos he ovat hieman emotionaalisesti suljettuja, he eivät ehkä automaattisesti ajattele kysyäkseen, mitä sinäkin tapahtuu. Kuitenkin, jos kaveri ei näytä todellista kiinnostusta puhua kanssasi ja jakaa, mitä hänen elämässään tapahtuu, jopa tavallinen juttu, onko se todella kestävä? Haluat, että joku huolehtii sinusta ja siksi elämästänne sekä päästää sinut sisään. Vaikka jotkut ihmiset kaipaavat enemmän avaamista kuin toiset, heidän on silti osoitettava olevansa halukas tekemään niin, onko heille helppoa vai ei.

7ab974f8601e6272a326c32ede7b0726

5. Hän ei ota huomioon sinua

Jos kaveri vie sinut alas, se ei ole onnellinen suhde, se on väärinkäyttöä. Mies voi haluta auttaa sinua kaikessa huomaamasta, että painosi on laskenut tai noussut hälyttävän nopeasti, sanomalla, että sosiaalisesti sinun on opittava jotain, jotta pystyt paremmin muodostamaan yhteyden toisiinsa. Meillä kaikilla on hyvin kosketeltuja aiheita, jotka koskettavat, suhdettavuuden aikana. On olemassa erilaisia syyt sillä näin. Mies haluaisi kohottaa sinua. Tukea sinua. Tuo parhaasi sinuun. Jos hän on enemmän kuin bully osoittaa kaiken, mikä on vikaa teille ja varmista, että sinusta tuntuu riittämättömäksi, niin hän ei ole kaveri sinulle.

6. Hän rikkoo jatkuvasti sopimuksia

Jos olet suunnitellut päivämäärän, jota hän ei näytä, hän on aina tunnin myöhässä illalliselle tai hän ei ota aikaa soittaa, kun hän on poissa liiketoiminnasta, jos kaveri rikkoo jatkuvasti sopimuksia, onko hän todellakin sinuun? Hän saattaa olla tapana myöhästyä, tai hän saattaa olla kauhea kommunikoida puhelimen välityksellä, jotkut ovat sellaisia. Kuitenkin, jos hän ei näytä haluta kommunikoida kanssasi ollenkaan, jos hän ei näytä kaipaa sinua, kun hän on poissa (enkä aio puhua siitä, että hänellä on oma aika - me kaikki tarvitsemme sitä) ja jos hän jättää jättämään pois päivämäärät, tai ei koskaan pidä aikaa suunnitella päivämäärää, onko hän todella sen arvoista? Haluat kaveri, joka tekee aikaa sinulle ja todella nautti olemisesta ympärillänne.

7. Hän vaimentaa ongelmat

Jokaisella suhteella on ongelmia. Heti kun on kaksi henkilöä, on kaksi tahtoa. Jossakin vaiheessa tai toisessa, haluatte hieman eri asioita, olipa sitten kotona, koko suhteessa tai elämässä yleensä. Saatat myös yksinkertaisesti nähdä samaa tilannetta eri tavoin ja siten ymmärtää väärin toisiaan.

Suhteellesi on oltava valmis työskentelemään näiden ongelmien avulla. Sinun on oltava halukkaita katsomaan elämää toistensa silmissä. Jos poikaystäväsi jätetään täysin huomiotta, kun huomaat jotain, jonka sinä havaitset ongelmana tai jolla ei ole halukkuutta tehdä mitään siitä, olet melko paljon yksipuolisessa suhteessa. Tietenkin, kun et päätä nähdä kaikkea ongelmana.

c97e205f1a2514d51d53db75dfa9e99a

8. Hän vain haluaa sinun olevan voinut näyttää sinut pois

Oletko koskaan ollut sellainen kaveri, joka näyttää luulevan olevan apuasi? Hän haluaa sinun tulevan hänen kanssaan töihin, joissa on korkokenkiä ja söpöjä pikkuja, mutta hän ei ole niin innokas tuntea tunteita tai jakaa muita elämääsi kanssasi. Hän tarvitsee saattajan, ei tyttöystävän.

9. Hän on emotionaalisesti kaukana

Jokaisella on jonkinlainen emotionaalinen matkatavara - jokin arpi, joka voi vahingoittaa jossain vaiheessa. Kuitenkin, jos kaveri ei koskaan ilmaise rakkauttaan millään tavalla, se on kuin suhteessa seinään - se ei anna sinulle lainkaan mitään. Se on yksipuolinen suhde eli toisin sanoen. Yleensä tämä johtuu siitä, että hän ei välitä tarpeeksi. Tai jos hän ei välitä, silloin on aika käydä psykologin kanssa tai olla yksipuolinen suhde ikuisesti, onko hän rakastunut vai ei.

472323f93e4a2cf76102090b84ba766b

10. Hän sanoo ei mitään, mitä haluat tehdä

Suhteissa on jonkin verran kompromisseja ja antavat toisilleen tilaa tehdäkseen asioita, joita rakastat, eivät ehkä ole molemminpuolisia etuja. Kaveri, joka haluaa matkallaan joka käänteessä, ei todellakaan ole suhteessa kenenkään kanssa vaan itse.

Kuvan lähde: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2mennessä Maria Montgomery - Maria on freelance-kirjailija, ohjaaja ja sosiaalinen yrittäjä. Hän on myös tiedottaja Little Angels Community Center ja innokas bloggaaja. Löydät hänet jossain Kapkaupungin, Lontoon ja L.A.n välillä, missä sinä todennäköisesti löytää hänet kukkuloilla, katselemalla kaupungin yli, jota hän rakastaa. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

− 2 = 1