10 Merkkejä Hän tahtoo sinua takaisin

Kavereita on vaikea lukea hajoamisen jälkeen. He usein pitävät tunteitaan estääkseen sen, mikä voisi olla hylkääminen lopusta. Jos he pelaavat sitä viileänä ja heität heidät alas, niin. He toimivat kuin he eivät välittäneet. Se on peli, mutta kaverit pelasivat hyvin sydämensä suojelemiseksi. Kuinka tyttö voi kertoa, miten hänen ex tuntuu? On olemassa paljon pieniä ja hienovaraisia ​​vihjeitä. Hän pohjimmiltaan huutaa, että hän haluaa sinun takaisin, mutta pikemminkin kuin sanojen sijasta. Jos jokin näistä kymmenestä merkistä sopii, voit taata, että hän haluaa sinua takaisin;

stillinlove1

Kysy uusia suhteita

Jos ex kysyy uusia suhteita tai uusia kavereita elämässäsi, tämä on erittäin hyvä merkki, jos olet kiinnostunut saada hänet takaisin. Hän yrittää nähdä, oletko siirtynyt. Jos kavereella ei ole enää tunteita, hän ei voi välittää vähemmän, jos olet jonkun kanssa tai ei. Jos hän kysyy, hän haluaa sinua takaisin.

Hän puhuu ystävillesi

Jos ystäväsi sanovat, että ex on puhunut heille yhä enemmän (ja varsinkin jos hän kysyy sinusta), hän todennäköisesti haluaa sinun takaisin. Keskinäiset ystävät ovat yksi asia, mutta ihmiset, jotka olivat erityisesti ystäviäsi, ovat erittäin tärkeä merkki siitä, että hän haluaa sinun takaisin. Jos hän ei olisi, hän todennäköisesti yrittäisi välttää heitä kaikkia, jotta hänellä ei olisi epävarmuutta, joka varmistaisi.

Tapaturmavaikutukset

Yhtäkkiä alkaa nähdä hänet kaikkialla. Tämä ei ole sattumaa. Hän tekee tekosyitä juoksemaan sinuun toivoen aloittaa keskustelun näkemättä epätoivoisesti ottamalla sinuun yhteyttä. Hän muistaa, missä olet aiemmin mennyt, ja hän on varmasti näyttänyt sinne, koska hän haluaa sinut takaisin. Jos olet kiinnostunut saamaan hänet takaisin, vaihda rutiini nähdäksesi, onko hän vielä löytää sinut.

stillinlove2

 Antaa sinulle näytön

Tiedät ulkonon, jota hän kertoi ennen kuin hajotit. Ei ole kieltämättä rakastetun miehen ulkoasua, ja huomaat sen välittömästi, kun hän katsoo sinua. Ulkonäkö on luultavasti yhdistelmä ihailua, himoa ja onnea. Älä eksy, hän haluaa sinun takaisin. Hän välttää silmälääkkeitä, jos hän ei.

Vältä pahaa

Jos ex haluaa sinua takaisin, hän välttää kaiken puhuvan huonosta ajasta tai hajoamisesta itsestään. Hän tekee tämän unohtaa ja unohtaa sinut. Tällä tavoin vain onnelliset ajat muistetaan. Katsokaa sitä valikoivaa muistia hänen puolestaan, varsinkin jos hän oli enimmäkseen vikana ja ei halua sinun liittävän häntä siihen aikaan.

Tuo hyvän

Sen sijaan, että hän mainitsee onnettomat muistot, hän herättää jatkuvasti vain hyviä muistoja yrittääkseen palauttaa liekin. Mahdollisuudet ovat, että molemmilla teillä oli paljon hyviä muistoja, ainakin alussa. Hän valitsee keskittymällä näihin hetkiin vain, jotta voit ajatella, että olet menettänyt vain hyviä muistoja.

stillinlove3

Drunk Contact

He eivät kutsuta alkoholijuomaa rohkeaksi mitään. Uunitut tekstit ja puhelut merkitsevät sitä, että olet hänen mielestään aina mutta että hänellä on vain luottamus tekstiin tai soitettu päihtyneenä. Drunk contact on hyvä, koska se antaa hänelle aamulla aamulla, jos hylkäät hänen edistyksensä. "Olin todella humalassa!" Hän voi väittää, ettei se ollut muuta kuin alkoholin puhuminen.

Mainitsee sisäisten vitsien

Jos hän jatkuvasti tekee, soittaa ja mainitsee kaikki sisäiset vitsejäsi, hän haluaa sinun takaisin. Inside vitsejä ovat "sisäinen juttusi" ja vain kaksi teistä löytäisivät hauskan. Kaveri, joka ei enää välitä, välttää muistutuksen niistä. Tämä on hyvä merkki. Tuo muutamia sisällä vitsejä itse ja näe hänen reaktionsa.

Kutsutaan neuvoja

Jos hän välittää, hän voi soittaa ja pyytää neuvojasi. Se on hienovarainen tapa sanoa, että hän yhä arvostaa mielipiteesi ja haluaa tehdä sen, mitä hänen pitäisi tehdä. Tämä neuvo voisi olla mitä tahansa, mutta varsinkin jos hän kysyy, onko muille tytöille. Hän toivoo sanottavanne ei. Jos todella haluat häntä takaisin, kerro hänelle päivämäärästä. Se ajaa häntä hulluksi.

stillinlove4

Kiitokset usein

"Tykkäät tuosta paidasta." "Näytät todella hyvältä viime aikoina." "Ne housut sopivat erinomaisesti!" Jos ex onnittelette usein, hän toivoo, että hänet pudota hänet uudestaan. Taipumus ei koskaan ole mitään syytä, etenkään ex. Jos hän ei välittänyt, hän ei olisi voinut laskea häntä. Se ei olisi kalliita sanoja.

Leave A Comment

17 − 12 =