10 hyvää ensimmäisen päivämäärän merkkejä

date4

Sinun lopuksi ensimmäisellä päivämääräsi tuolla erikoisjäsenellä. Välillä hermoja ja hankalia hetkiä, voi olla mahdotonta kertoa kuinka hyvin päivämäärä on todella menossa. Puhutko liikaa? Onko päiväesi tylsistynyt? Tärkeintä on, että toinen päivämäärä on tapahtumassa? Pidä silmällä joitain seuraavista indikaattoreista. Jos nämä merkit tulevat sinulle, on erinomainen mahdollisuus, että sinulla on hyvä ensimmäinen päivämäärä.

Päivämäärä on käynnissä

Jos päivämäärä päättyy nopeasti, eikä kukaan kysy toista päivämäärää, on hyvä merkki siitä, että päivämäärä ei ollut myönteinen kokemus. Samoin ensimmäiset päivämäärät, jotka jättävät molemmat viipyvät ovesta ja tekevät tekosyitä ripustettavaksi, ovat hyvä merkki. Kun päiväsi ei ole etsimässä poistumisteitä, päivämääräsi oli hyvä.

date5

He keskittyvät kokonaan sinuun

Jotkut päivämäärät tekevät tekosyitä katsomaan puhelintaan tai tarkistamalla tärkeitä sähköposteja. Jos he keskittyvät sinuun, ensimmäinen päivämääräsi menee hyvin. Lisäksi he välttävät aiheita kuten entisiä tyttöystäviä tai entisiä suhteita. Jos päivämääräsi puhuvat menneistä tyttöystävistään, he joko vertaavat teitä epäedulliseen suuntaan tai jäävät entiselleen kiinni.

He tekevät tekosyitä koskettamaan sinua

Päivämäärät voivat siivota käsiäsi tai koskettaa olkapääsi päivämäärän aikana. Tutkimus on osoittanut, että tämä on kiinnostuksen merkki. He haluavat olla lähellä sinua ja heidän kehon kieli näyttää sen.

päivämäärä2

Päiväsi muistaa asioita sinusta

Olipa tapasi verkossa tai yliopistossa, päivämääräsi muistaa vaihdetut tiedot. He saattavat kysyä luokasta, jonka olet ottanut tai muistan, että haluat kokata gourmet-aterioita. Jos he menevät poissa muistamaan yksityiskohtia ja tietoja sinusta, se on merkki siitä, että he välittävät.

Seksiä ei tarjota

Päivämäärät, jotka työntävät sukupuolen ensimmäiselle päivämäärälle, eivät ole koskaan kaverit, joiden kanssa haluat pysyä. Oikeat kaverit ovat valmiita odottamaan toisen, kolmannen tai neljännen päivämäärän tuomaan sukupuolta. Jos rakkautesi kiinnostus haluaa sukupuolta ensimmäisellä päivällä, he eivät etsi rakkautta. Ota se merkkinä siitä, että heidän kiinnostuksensa ovat vain lyhytaikaisia ​​- tai he haluavat myöhäisen yön ostopuhelun. Ellet myös kiinnitä tähän, sinun pitäisi välttää näitä kavereita.

date3

Kuinka he istuvat?

Päivämäärä, joka haluaa sinun oppia eteenpäin, kun puhut ja näytät kiinnostusta siitä, mitä sanot. Jos he tukevat sinua ja välttävät silmäkosketusta, on merkki siitä, että päivämäärä ei mene hyvin. Katso kehonkieltä ja opi tulkitsemaan, mitä se tarkoittaa.

Huuhtelu ja naurua

Ensimmäiset päivämäärät voivat olla hermovaikuttavuutta. Kun joku kiinnostaa sinua romanttisesti, he voivat tuntea olevansa hermostuneita ja punastumaan usein. Samoin he nauravat vitseillesi. Jokainen onnittelut, joita teet, voidaan täyttää hankalasti tai punaisilla poskilla. Muut kehonkielet, kuten kostuttaminen huulillaan tai toisten näkökulmien kehossasi, ovat merkki fyysisestä vetovoimasta. Kun joku on kiinnostunut, he alkavat alitajuisesti kopioida käyttäytymistään. Jos etene eteenpäin, he siirtyvät eteenpäin. Kun äänesi putoaa, heidän äänensä laskee. Tämä tapahtuu alitajuisena pyrkimyksenä yhdistää emotionaalinen ja henkinen taso päivämäärän aikana.

Suunnitelmien tekeminen

Ensimmäinen päivä ei ole aika mennä naimisiin tai liikkua yhdessä, mutta hyvä päivämäärä johtaa joidenkin suunnitelmien tulevaisuuteen. Voit mainita vaelluksen, jonka haluat jatkaa, ja päivämääräsi tarjoutuu ottamaan sinut mukaan. He voivat myös mainita suosikkiravintoloita tai retkiä toivossa, että haluat mennä heidän kanssaan. Jos rakkautesi kiinnostus jo tekee suunnitelmia toiselle päivälle, ensimmäinen päivämääräsi on menestys.

päivämäärä1

Yhtäläisyydet

Sinulla voi olla paras ensimmäinen päivämäärä maailmassa, mutta suhteesi epäonnistuu, jos sinulla ei ole yhteisiä asioita. Keskustelunne aikana päivämäärä voi olla innoissaan kaikista asioista, joita sinulla on yhteinen. Voit jakaa samoja suosikkielokuvia, harrastuksia tai konsertteja. Kun sinulla on yhteisiä asioita, se helpottaa yhteyden muodostamista ja toinen päivämäärä on todennäköisempi. Tulevaisuudessa yhteydet auttavat varmistamaan, että sinulla on onnistunut suhde.

Comfort-alueet

Kun kaksi ihmistä kiinnostaa toisiaan, he istuvat lähellä toisiaan tai kulkevat vierekkäin. Vaikka joillakin ihmisillä on suuri mukavuusalue, läheisyys on yleensä merkki kiinnostuksesta. Päivämäärä voi myös kertoa sinulle, että heillä on hyvä aika tai mainita, kuinka hauskaa heillä on. Jos he tuovat tämän ilman kysyttävää, se on merkki siitä, että he todella nauttivat päivämäärää.

Leave A Comment

15 + = 16