10 Haastava tyttöystävä tottumukset, joita pojat vihaavat

Useimmat kaverit rakastavat tyttöystävänsä ympärillä. He ovat ihania, hauskoja, ja he todella pitävät niistä. Kuitenkin toisinaan he mieluummin jättävät heidät kotonaan kuin käsitellä heidän ärsyttäviä tyttöystävänsä. Emme ole meidän vikamme!

Joskus meillä tyttöystävillä ei edes ole ärsyttävää tai yrittää tehdä mitään näistä ärsyttävistä asioista. He ovat vain sitä, mitä teemme tavallisuudesta. Meidän aikomuksemme (tavallisesti) ei ole, jotta poikaystäväni olisi järkyttynyt tai hulluksi tekemiemme asioiden kanssa.

Useimmat heistä tekevät, koska me välitämme heistä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita näitä tottumuksia vähemmän harmittavia kavereille, jotka joutuvat käsittelemään meitä. Jos haluat välttää häiritsevän poikaystäväsi, yritä parhaiten olla tekemättä mitään näistä 10 ärsyttävistä tyttöystävästä, koska hän vihaa heitä.

  1. Väittäen julkisesti.

Jos on olemassa yksi asia, joka tekee poikaystäväsi hulluksi, silloin kun yrität keskustella hänen kanssaan julkisesti. He vihaavat, että sinun täytyy tuoda esiin draamaasi, kun kaksi teistä ovat poissa ja päivästä. Se on noloa hänelle, eikä hän todellakaan tahdo taistella tuntemiesi ihmisten tai vieraiden edessä. Joten jos haluat poikaystävänne keskustelemaan tilasta myöhemmin sen sijaan, ettet edes puhunut sinulle, pidä paremmin pitämässäsi argumenttina, kunnes olet kaksi yksin.

  1. Arvostella niitä julkisesti.

Poikaystävän arvosteleminen julkisesti on melkein yhtä huono kuin yrittää väittää kanssani. Ei vain, että teet hänestä huonoa itsestään, mutta teet sen kuulustelussa muiden ihmisten keskuudessa, jotka saattavat alkaa ajatella samaa asiaa. Jos sinulla on ongelmia sen kanssa, miten hän haluaa käyttää kenkiäan, miten hän näyttää keskeyttämästä sinua tai muuta, säästä sitä jonkin aikaa, kun voit rauhallisesti selittää hänelle, miksi et pidä niistä. On ärsyttävää, että hänen täytyy kuunnella arvostelemistasi julkisesti.

  1. "Groom" heitä - koskaan.

Älä yritä irrota kulmakarvoja, sileä hiukset alas sylissäänsi tai sormella tai suorista solmi. Nämä asiat ovat todella ärsyttäviä poikaystäville. He saavat sen. Haluat heidät näyttämään puhtaammalta kuin ne. Mutta arvaa mitä? Näin he haluavat näyttää ja heitä ärsyttää, kun yrität siistata heidät. Ei ole vain fyysisesti ärsyttävää, että kädet ovat kaikki sellaiset, mutta se myös saa heidät huolta itsestään, kun jatkuvasti yrittää saada heidät näyttämään paremmilta. Joten neuvo: Älä tee sitä.

  1. Flirttakaa muiden kanssa - vaikka se olisi vitsi.

Jostain syystä monet tytöt pitävät hauskaa tai viihdyttävää flirttailla muiden kavereiden kanssa ja katsomaan, että heidän poikaystävänsä on mustasukkainen. Vaikka saatat ehkä tuntua hyvältä, että poikaystäväsi tulee mustasukkaiseksi jonkun toisen puolesta (koska se osoittaa, että hän välittää), olet tarkoituksellisesti herättänyt hänet ja hän tietää sen. Hän ei usko, että se on söpö tai hauska tai viihdyttävä, kun flirttaat muiden kavereiden kanssa. Itse asiassa se tekee hänestä tuntuu kuin et ole tyytyväinen hänen ja sinun täytyy flirttailla muiden kavereiden kanssa, jotta voimme tuntea olosi hyvältä. Tämä saattaa saada hänet tuntemaan itsensä riittämättömäksi tekemään sinut onnelliseksi, ja se on vain häpeällinen hänelle. Joten seuraavalla kerralla, kun ajattelet flirttailee söpöllä tarjoilijalla, jotta hänet hulluksi, älä.

  1. Kysy häneltä, mitä hänelle on väärin, kun hän tuntuu järkyttyneeltä.

Sinun ei koskaan koskaan pitäisi koskaan mennä ystävilleen, kun luulet olevasi hullu jotain - varsinkin jos luulet, että sillä on mitään tekemistä kanssasi. Viimeinen asia, jonka poikaystäväsi ikinä haluaa, on hänen ystävänsä, jotka kutsuvat häntä kertomaan hänelle, että hänen tyttöystävänsä kysyy heiltä, ​​miksi olet hullu. Tämä ei ole vain kiusallista hänelle, se on kuoleva. Se kertoo periaatteessa ystävilleen, että teillä on kaksi asiaa, ja se vie valtavan osan hänen ylpeydestään, kun teet tämän. Jos jotain on todella, vakavasti väärin hänen kanssaan, hän kertoo sinulle. Jos hän on vain kamala, älä huolehdi siitä. Hän pääsee yli tarpeeksi pian.

  1. Vaaditaan, että jotain on väärässä, kun se ei ole.

Tyttöjen on totta, koska tytöt tietävät, miten toimimme. Uskomme, että jos joku kuulostaa ja näyttää järkyttyneeltä, jotain on väärä ja meidän täytyy saada se pois niistä. Ainoa ongelma tässä on, että kaverit ovat paljon erilaisia ​​kuin tytöt. Poikaystäväsi ei ehkä ole mitään vikaa ja vain etsiä järkyttyneitä ja he ovat äärimmäisen ärsyttäviä, kun pidät heitä siitä, että jotain on väärässä, kun ei ole mitään. Sinä itse asiassa hänet on hulluksi kyselemällä niin paljon.

  1. Hän yrittää jatkuvasti muuttaa häntä.

Poikaystäväsi vihaa kun yrität kertoa hänelle, mitä hänen pitäisi tai ei pitäisi pukeutua, tehdä ja jopa ystäviä, joita hänen pitäisi tai ei pitäisi viettää aikaa. Tämä tarkoittaa, että yrität muuttaa häntä. Olkaamme rehellisiä, te voisitte vihata sitä, jos poikaystäväsi jatkuvasti yrittää saada sinut miellyttämään urheilua, kun todella vihata heitä. Joten miksi luulet, että on järkevää yrittää pysyä muuttumassa, kuka hän on? Se on ärsyttävää!

  1. Houkuttelee hänen harrastuksiaan.

Se on niin ärsyttävä kaveriin, kun hänen tyttöystävänsä vain vihaa harrastuksiaan. Rehellisesti? Sinun ei todellakaan pidä hauskaa asioista, joihin hän iloitsee. Hän rakastaa lentämään omituisia helikoptereitaan. Vaikka saatat ajatella, että he ovat hieman nerdy ja et löydä niitä melkein yhtä viihdyttävä, se ei anna sinulle oikeutta kertoa hänelle tämä ja hauskaa häntä sen. Hän vihaa sitä, kun hylkäät asioita, joita hän rakastaa.

  1. Kysy heiltä, ​​jos näytät hyvältä - uudestaan ​​ja uudestaan.

Tiedän, että olen tehnyt tämän varsin vähän joidenkin kavereiden kanssa. Jos toistuvasti kysyt, jos näytät hyvältä joka päivä, useita kertoja päivässä, hän tulee todella ärsyttämään. Ensinnäkin, koska ilmeisesti hän luulee hyvältä. Hän on tavata sinua ja löytää sinut fyysisesti houkuttelevalta. Toiseksi, se vain tekee hänestä tuntuu kuin hän ei tee sinusta tuntuu itsesi turvalliseksi. Hän ei myöskään pidä siitä, että jatkat kysyä, koska sinun pitäisi tietää, että hän löytää sinut houkuttelevalta ja vaikka et olisi etsimässä parastasi sinä päivänä, hän ei varmasti koskaan kerro sinulle, että muuten!

  1. Ei kerro häntä, kun olet järkyttynyt, mutta olet selvästi.

Kaikki tytöt tekevät tämän. Jokainen meistä. Saatamme järkyttyneitä ja vihamielisiä ja toimimme niin, silloin kun he lopulta kysyvät, mikä on väärin, kiistämme olevan järkyttynyt. Vaikka olemme selvästi hulluja jotain. Tämä on ärsyttävää, koska kaverit eivät voi lukea mieltämme. He haluavat korjata sen, mutta eivät tiedä, miten he joutuvat tekemään sen, kun et kerro heille, mikä on väärä. Joten lopeta tämä ja vain kirjoita jo!

Kaikki tyttöystävät syyllistyvät tekemään joitain ärsyttäviä tyttöystävä tottumuksia, joita kaverit vihaavat. Emme voi vain auttaa sitä joskus! Mitä sinä teet, että poikaystäväsi ei vain kestä?

Leave A Comment

32 + = 42