10 asioita miehet eivät tee enää

Dating-peli on muuttunut vakavasti viime vuosina, ja verrattuna vanhoihin päiviin, on paljon asioita, joita miehet eivät yksinkertaisesti enää tee. Tämä johtuu osittain siitä, että naiset eivät enää halua sitä ja jättävät täysin vanhan tavan tehdä asioita. Ollakseni oikeudenmukainen - on paljon asioita, joita naiset eivät enää tee, mistä syystä miehet ovat vastanneet tekemällä näitä kymmeniä asioita enää.

10 asioita miehet eivät tee enää

1 Älä soita vain tekstiin

Onko kukaan todella koskaan puhelu kukaan muu enää? Tämä tuntuu niin vanhoilta, tekstiviestit osuvat kohtaukseen ja kaikkiin. Mutta kuvittele, kuinka hämmästyttävä se tuntuu saavan erityisestä puhelusta potentiaalisesta mieheltäsi. Hän kuulee äänensä ja viettää lukemattomia tunteja puhelimessa, josta hän puhuu aivan sama. Olisi todella mukavaa saada soittaa kaveriin - varsinkin jos kysytään sinulta oikeaan päivämäärään - mutta valitettavasti tekstiviestien haltuunotto on jättänyt meidät "Hei, haluatko chill?"

2 Älä kysy sinulta oikealla hetkellä

Palauta ensimmäinen kommenttini. Miehet eivät kutsuta naista tai edes pyydä naista henkilökohtaisesti, jos hän haluaisi mennä illalliselle perjantai-iltana. Kuten aiemmin mainitsin, kaverille on täysin hyväksyttävää kirjoittaa nainen ja kysyä häneltä, jos hän haluaa rentoutua. Vaikka siellä on miehiä, jotka eivät oikeastaan ​​ole päivämäärää, suurin osa joutuu lopettamaan Netflixin pyytämisen ja puolet puolet ajasta.

3 Älä ole aidosti jatkamaan naista

Päivän takana mies taipuu taaksepäin saadakseen naiselle, jota hän kiinnostaa. Tänä ja ikäisenä kuitenkin mies voi vain hypätä Facebookiin tai johonkin muuhun sosiaaliseen mediaan ja "lyödä sinut" näin. Ei todellakaan ole "menossa jälkeen" nainen tai häntä häntä millään tavalla, muoto tai muoto. Ja jos nainen ei vastaa miehen etenemiseen, on todennäköistä, että he alkavat lähettää viestejä muille naisille.

10 asioita miehet eivät tee enää

4 Eivät ole salaa

Oven avaaminen? Vedä ulos naisen tuoli? Niin, unohda se. Miehet eivät enää toimi kuin herrat yksinkertaisesta syystä, että naiset eivät enää toimi kuin naiset. Se on ankara, mutta hyvin totta. Kaikella rehellisyydellä, jos kaikki käyttäytyisivät tapaa, jolla he tottuivat, niin miehet olisivat edelleen Seuralle; mutta mitä on nykyään?

5 Älä tarjoa todellisia kiitoksia

Valitettavasti miehet eivät tarjoa enää todellisia aitoja kohteliaisuuksia; se on yleensä jotain melko yksinkertaista, kuten "näytät seksikkäältä tänä iltana". Miehet antoivat naisilleen todella sydämellisen kohteliaisuuden, joka oli niin syvä, tunteellinen ja erikoinen, mutta ei varmasti enää. Jälleen naiset eivät odota näitä kohteliaisuuksia miehestä, joten he eivät tunne tarvetta antaa heille. Mutta on aivan häpeä täällä kavereille, jotka haluaisivat kuulla jotain sydämestään miestään.

6 Älä pyydä kättä avioliitossa

Okei, niin mies voi pyytää sinua naimisiin hänen kanssaan; mutta hän todella tekee sen oikealla tavalla? Onko tämä kaveri kysy isältäsi ennen kuin hän pyytää sinua naimisiin hänen kanssaan? Ottaako hän sinut romanttiseen paikkaan ja sinusta tuntuu kuin maailman erikoisin nainen, ennen kuin pistä kysymys? Luultavasti ei. Avioliitto on melkein pois pöydästä nykyään ja tuntuu käytännöllisesti katsoen hyödyttömältä, joten odottamassa kaverin naimisiin vanhan tavan kanssa on melko paljon pois kysymyksestä - jälleen, valitettavasti.

10 asioita miehet eivät tee enää

7 Älä tulkaa ovelle

Onko hänellä varustettu kukilla rakkaansa kädessä vai ei, miehet eivät enää tule ovelle. Tyypillisempi tapa miehen kutsua päivämäärä on yksinkertaisesti tekstin kirjoittaminen ja sanoa "Olen täällä". Se on niin söpö, et tiedä, ettei kaveri todellakin näytä ovelle, kuin hän on innoissaan nähdä sinut ja kaiken, mutta se on juuri sellainen, jolla maailma on nykyään.

8 Älä poimi

Okei, joten suurimman osan ajasta mies ei tule oven eteen saadakseen sinut suurta päivämäärääsi, eikö? Mutta ei vain, että miehet tulevat enää ovesta, mutta he eivät todennäköisesti kerää sinua kokonaan. Vaikka miehellä olisi auto, on tavallista, että mies ja nainen tapaavat paikassa päivämääräänsä eikä kaveri, joka tulee ja saa sinut ovesta ja ottaa sinut erityiseen päivämäärään. Ajattele sitä - kun on viimeinen aika, että kaveri todella kutsui sinut erityiseen päivämäärään, tuli hänen autoaan saadakseen sinut ja näyttämäsi ovelle hymyillen ja pienellä ruusukkeella vain sinulle? Se on jotain, joka ei enää tapahdu enää.

9 Vähemmän todennäköisesti yllätyksiä

Tietenkin naiset eivät saisi vaatia eikä edes odottaa lahjoja ihmisiltä, ​​mutta takaisin päivällä miehet hämmästelivät naista, koska he rakastivat heitä ja halusi on. Olisi täysin mukavaa, jos miehet vielä tekisivät sen; ja en sano, että heidän on tultava valmistamaan satoja lahjapakkauksia. Jopa jotain kotitekoista tai erittäin halpaa sanoo paljon. Se on se, että ajattelit häntä, kun et ole hänen ympärillään ja tehnyt jotain erityistä vain hänelle!

10 asioita miehet eivät tee enää

10 Älä tee dating suunnitelmia

Ihmiset eivät yksinkertaisesti suunnitella päivämääriä enää. Tyypillinen mies kirjoittaa todennäköisemmin tyttöystävänsä tänä aamuna tai iltapäivänä ja kysyy heiltä, ​​ovatko he vapaita "hengaamaan". Ei enää ole aikoja, jolloin mies kutsuu naisensa ja antaa hänelle tietää, että hän teki varauksia perjantai-iltana, joten muista käyttää hänen parasta mekkoa. Kaikki tapahtuu samana päivänä ja se ei yleensä ole romanttinen. Ollenkaan.

Ilmeisesti ajat ovat muuttaneet TON. Se on sekä miesten että naisten vika, sillä kukaan ei syytä syyttää vaan itseämme; mutta se on varmasti pahempaa, eikö olekin?

Kuinka tunnet miten dating on nyt?

Leave A Comment

76 − 71 =