50 Прически за Мохаук за жена

Mohawks са готини, текущи и на мода. Те са подходящи за дами с къса, средна и дълга коса и пристигат в асортимент от отличителни стилове. В противен случай, наречен "мохайка", основното разбиране на моавската прическа включва оставянето на по-изтеглени нишки на косата във фокусната точка на главата. Това естествено означава, че страните са по-къси. Прическата прилепва дами със специфични форми на лицето. Той е до голяма степен градски, шик и съвременност. Мохаук е подстригване, което може да ви отдели от групата без усилие. Този вид подстригване не е просто период на разхождаща се мисъл, а също и популярна. Моучовете редовно били свързани с пънкарите. В края на краищата тя се е превърнала в един от най-новите модели на коса при черно-бели дами. Има неограничен избор за най-добрия начин да настроите своя мохаук. В случай, че се нуждаете от мотивация за новия ви Mohawk или просто трябва да преработите настоящия си, проверете нашите предложения и изберете този, който ви подхожда най-добре.

 1. Contents

  Всички натурални фризури

Изцяло естествен Frizzy

Всички натурални фризури

Вашата обща коса наистина ли е вълнообразна? Искате ли да промените привлекателността си и да изглеждате по-свежи? В този момент имате нужда от мохаук! Вижте тази намалена подстригване. Не е нужно да се притеснявате с никакъв стил; Почистете малко страните си и в случай, че сте избухнали, отрежете. Изрезката ще изглежда удивителна и ще ви очертае безупречно лицето.

 1. Фризърен мохаук с лента за глава

къдрав Mohawk with Headband

Фризърен мохаук с лента за глава

Шампоаните са изключително екстри, когато трябва да държите косата под контрол. Вълшебната коса може да бъде трудно да се установи, което е причината, поради която мохаук може да бъде страхотен метод за оформянето й без да се опитва прекомерно.

 1. Плетени мохаук

сплетен Mohawk

Плетени мохаук

Mohawks не са просто готини подстригвания. Те също са на земята. В случай, че имате дълъг мохаук, но имате нужда от него, можете да го имате, без да подрязвате косата си. Не бива да правите нищо повече от това, че сте се захванали с гладка подготовка. Нещо повече, тъй като сте избрали да уредите такава очарователна подстригване, може би би било умна мисъл да промените и засенчването. Червеното със светъл оранжев е превъзходно микс. Това е учудващо, така че запазвайте вашата козметика на основата; това ще подчертае крехкото ви акценти.

 1. Вълнообразен мохаук с неравномерни хоризонтални бръсначки

вълнообразен Mohawk with Unequal Horizontal Shaves

Вълнообразен мохаук с неравномерни хоризонтални бръсначки

Множество биха казали, че няма нищо изключително по отношение на мохаук. Голяма част от дамите харесват прическата, в светлината на факта, че днес е на мода. Във всеки случай, един Mohawk с неравномерно ниво бръснене дава нова радикална възнамерява да up-do. Това го прави умен, уникален и в крайна сметка свръх полиран.

 1. Дуо-оцветен мохаук

Duo цвят Mohawk

Дуо-оцветен мохаук

Този двама мъже с мохаук е фактически смел. Това е идеалното решение за дамите, които обичат да смесват нещата. Има нещо за справедливата брюнетка, която се грижим за нас. Независимо от възможността, че понякога те са в конфликт един с друг, този път около сместа работи. Тази интересно обръсната линия от едната страна се предава, което прави значително по-забележителното предложение. Носете твоя с гордост и оставете моя монаук да блести!

 1. Blonde Mohawk с къси къдрици

рус Mohawk with Short Curls

Blonde Mohawk с къси къдрици

Наистина къса, вълнообразна коса може да бъде оформена внимателно, без да се бори прекомерно. Става въпрос за заобикалянето на лицето, законно. Също така, тъй като вие развивате подобно интензивно подобрение, защо да не променяте и косата? Bleach Fair се търсят след този сезон. В рамките на секундата ще чукат някои чорапи от един кръг!

 1. Висок мохаук с обръснати страни

Високо Mohawk with Shaved Sides

Висок мохаук с обръснати страни

Този супер очарователен мохаук е отнел дъха ни. Прическата изглежда удивително чиста. Той пасва внимателно омбрежно въздействие, като от по-тъмните нюанси в корените разстоянието до избелване на блондинка в краищата. Безупречно изчерпани и изрязани, косата ще отнеме няколко секунди, за да разгледат хората.

 1. Punk Mohawk с нееднакво странично покритие

боклук Mohawk with Unequal Side Trims

Punk Mohawk с нееднакво странично покритие

Този завладяващ пънк мохаук е вдъхновяващ. Супер гладка и безупречна четка, стилът изглежда уникално и наистина популярен. Никак не като повечето съпоставими разфасовки, това е с неравномерно двустранно покритие.

 1. Кратко розово мохаук

Къс Pink Mohawk

Кратко розово мохаук

Ние обичаме дами, които не са склонни да опитват нови неща, особено по отношение на подстригването. Кратката, нагъната коса може да изглежда удивително, когато е подходящо оформена. Mohawks специално, не са съвсем същите като различни стилове; те имат пънк чар, който веднага отнема внимание. Нещо повече, в случай, че сте достатъчно предизвикателни да опитате хладно оцветяване, например розово, тогава удароустойчивостта е гарантирана.

 1. Дълги мохаук с навити нагоре

дълго Mohawk with Curled Top

Дълги мохаук с навити нагоре

Дългият косъм е привлекателен, въпреки факта, че тази дълга коса на този сезон с обръснати страни е много по-секси. Дългият мохаук ще те накара да излезеш от групата. Не като нормалните мохауски за дълга коса, това има най-високата точка на косата, огъната в самотен кръг. По няколко начина има привлекателен апел с напреднал завой.

 1. Мохаук с руси къдрици

фигура при пързаляне на кънки with Blond Curls

Мохаук с руси къдрици

Справедливите дами са горещи! Блондинките с къса коса са много по-секси и снимката, представена по-горе, е жива потвърждение на тази реалност. Космическият костюм на момичето изглежда умен, също така, че по-светлият нюанс на косъма координира прекрасно с дълбоките нюанси в корените. От изключителния шанс, че смятате, че това е идеалната възможност за поразителна промяна в прическата, това специално трябва да надминава всяко ваше желание.

 1. Кратък мохаук с жълт връх

Къс Mohawk with Yellow Top

Кратък мохаук с жълт връх

Светло и жълто са съвсем различни оттенъци, особено ако ги използваме за оцветяване на косата. Последният може да се появи много. Но тогава живеем в едно съвременно общество, където се предлагат изненадващи нюанси на косата. Краткият мохаук, който настройва характерен шампоан за коса със симулиран, може да бъде това, което трябва да отделите и да се почувствате единствен.

 1. Блондинка

рус Curls

Блондинка

В състояние на съзнание за коригиране на оцветяването на косата? Тогава отново, може би бихте искали няколко акцента да извлекат вашите редовни компоненти? Във всеки случай, вероятно е и времето за корекция по стил. Перфектно подрязаният мохаук веднага ще ви възстанови сигурността. Прическата е супер гладка, лесна за носене и идеална за деня и нощта.

 1. Чист мохаук с извити върхове

чист Mohawk with Curved Top

Чист мохаук с извити върхове

Безупречният мохак е перфектна прическа за събиране или формален повод. Изглежда екстравагантен, необуздан и поразителен. Сдвоете го с дреха на палачинки и червено червило и всички присъстващи ще имат очи за вас цяла нощ.

 1. Наистина къс мохаук

Наистина ли Short Mohawk

Наистина къс мохаук

Дамите с къси, нарязани коси могат да избират наистина кратък мохак. Тя ще извлече вашата костна структура и ще подчертае, че сте поразителни компоненти на лицето, включително устните и очите.

 1. Монета Мохаук

мента Mohawk

Монета Мохаук

В състояние на ум за екстремна промяна в засенчването, допълнително в стил? Какво ще кажете за прохладен ментов монтаж? Прическата се подразбира за най-смелите дами, които не се притесняват да поемат опасност.

 1. Браун Фриз

Кафяво Frizzy

Браун Фриз

Titian red е зашеметяващо оцветяване на косата. Той върви наистина добре на тъмните дами и изглежда наистина популярен. Съчетана с размита мохаук и подходящо оформена, изработката ще изглежда гладка и актуална. Ние се грижим за удара на периферията; косата е по-къса.

 1. Доста розов мохаук

Красива Pink Mohawk

Доста розов мохаук

Невероятните нюанси на косата са в модела този сезон. Наистина розово специално, изглежда съвременен, настоящ и интересен. Вълненият мохак, изложен на снимката по-горе, е идеален за дами с прекрасна костна структура. Особено си припомняхме сместа за засенчване, като на поразително розово от корените до пастел розово при затваряне.

 1. Мръсен мохаук с плетени страни

разхвърлян Mohawk with Braided Sides

Мръсен мохаук с плетени страни

Този отбор Mohawk изглежда чудесно на основание, че е създаден креативно и силно. Дъстият кестен се слива с по-светлите оттенъци. Ние обожаваме и усуканите страни; на изключване шанс, че вие ​​бихте предпочели да не се обръсне на страните си, interlacing тях, за да получите Mohawk е страхотно вариант.

 1. Мохаук с прав взрив

фигура при пързаляне на кънки with Straight Bangs

Мохаук с прав взрив

В очарованието си с правилната периферия, но междувременно желаете да получите друг стил на коса? Е, тогава може да се наложи да се установите в мохаук. Опитайте се да не стресирате, вашите взривове ще останат на място! Поставете страничните и гърба на главата си много къси и използвайте машина за изправяне на косата, за да добавите изобретателност за цялата работа.

 1. Право мохаук с Bangs & необичайни оцветявания

направо Mohawk with Bangs & Unusual Colorings

Право мохаук с Bangs & необичайни оцветявания

Същото важи и за нестабилността на прави коса. Характерно е за това какво да има вълнообразно, въпреки факта, че това предполага използването на коса коса всеки сега и отново. С течение на времето, изключителното въвеждане на топлина ще го навреди. По-скоро можете да промените засенчването; или дори по-добре, отидете за необичайна сянка смес. Изключителното синьо с по-светло синьо може да бъде идеален избор. Има такова разнообразие от прически, които дамите могат да експериментират с възможността да имат права коса. Става въпрос за това да имаш силата да го подрязваш отново и отново.

 1. Кафяв мохаук с къси страници

кафяв Mohawk with Short Sided Trims

Кафяв мохаук с къси страници

В каквато и да е точка ние смятаме за мохауски ние считаме punk hairdos. Веднъж бяха истински готини, а някои въпреки всичко, което са днес. От друга страна, нещата се променят през годините и по това време се концентрираме повече върху твърди прически. Собственикът на кримповата коса и изберете този страхотен up-do! Изглежда шокиращо за дамата на снимката и с правилната декорация може да изглежда толкова отлично и за вас.

 1. Прекрасна бъркотия

А Beautiful Mess

Прекрасна бъркотия

Свободно-енергични дами ще обичам тази подстригване. Тя може да изглежда малко хаотична при първото впечатление, но всъщност е супер гладка. Това, което е невероятно за този мохаук е, че може да бъде оформен от различни гледни точки. Оставете косата си свободна, преплитайте я или я завъртете. Във всеки случай тя ще изглежда учудващо.

 1. Fro-Hawk

Fro-Hawk

Fro-Hawk

Женската птица е изумителна прическа за афро-американските дами с наистина размита коса. Това е смесица между Afro и Mohawk и както трябва да е ясно, последният резултат изглежда наистина гладък. Бръсненето се свежда до крайности и тънката нишка на косата се държи наистина дълго. Подготовката е идеална за късния пролетен сезон, когато може да се справи с косата ви.

 1. Сърцеобразен мохаук

С форма на сърце Mohawk

Сърцеобразен мохаук

В случай, че сте изхабили стария мохаук, можете да опитате тази подстригваща сърце. Изглежда чисто и вкусно; ние сме особено привързани към двете олекотени комбинации - тъмно кестен и леко какао. Те вървят наистина добре заедно, правейки подобренията да се показват значително по-модерни.

 1. Високо извита мохаук

Високо Curled Mohawk

Високо извита мохаук

Всички дами трябва да обожават косите си! Спри да се нуждаете от прави болтове, ако вашият е наистина вълнообразен, и се радвайте за това, което имате. Подхождайте към фризьор за съвет, в случай че не сте наясно с мислите си и заедно ще се заемете с правилните решения. В случай, че сте кратки и искате да изглеждате по-високи, висок мохаук може да е просто нужда, трябва да изглеждате по-тънки и значително по-сигурни.

 1. Frizzilicious

Frizzilicious

Frizzilicious

Дамите с коса трябва да се смятат за най-щастливи на планетата. Всеки от тях изглежда впечатляващ! За тези с твърди елементи на лицето, един Mohawk може да бъде точно това, което те трябва да изглежда значително по-прекрасно. Дайте на стила уеднаквена форма, като използвате мус на косата. Също така ще предпази ключалките от увреждащата външна среда.

 1. Бокс плетени мохаук

Кутия Braided Mohawk

Бокс плетени мохаук

При изключителния шанс, че имаш боксови отвори и предпочиташ да не ги пуснеш, можеш да избереш този зашеметяващ моавак. Това е безупречна прическа през горещия летен ден, също така, че изглежда наистина готино. Тези прекрасни оранжеви ханки ще добавят значително повече креативност към прическата.

 1. Готина мохаук и голяма коса

Готино Mohawk & Big Hair

Готина мохаук и голяма коса

Огромната коса е готина, давайки й легенда! Ние се грижим за този квадрат с форма на мохаук в светлината на факта, че изглежда толкова гладък и велик. Идеален за формален повод и също така за прекомерно събиране, прическата ще отнеме веднага вниманието на хората.

 1. Плетени мохаук

сплетен Mohawk

Плетени мохаук

На изключителния шанс, че имате кутии и не знаете как да придадете косми на косата си, можете да избирате Mohawk. Вземете задвижваната от снимката по-горе и се поставете да изглеждате зашеметяващо. Радвайте се за новия си проект и го носете с страхотна гордост.

 1. Вълнообразуване с подрязани страни

вълнообразен Up-do with Trimmed Sides

Вълнообразуване с подрязани страни

Има нещо очарователно за този вълнообразен процес, който ни харесва ... много. На първо място, ние вярваме, че моавката работи наистина добре със същността на дамата в снимката. Освен това, страните не се обръсват, а са доста подрязани. Това прави стилът на косата изглежда по-мек и градски.

 1. Секси мохаук с геометрични бръснати страни

сексапилен Mohawk with Geometric Shaved Sides

Секси мохаук с геометрични бръснати страни

Ние обожаваме силните дами, които не се колебаят да излязат на крайниците. Привлекателен моак може да бъде точно това, което трябва да отделите от приятелите си. За да направите нещата още по-интересно, отидете за геометрични бръснещи се страни. Това ще добави обрат към вашето вълнуващо updo.

 1. Кърли Браун

къдрав Brown

Кърли Браун

Във всеки случай можете да получите хладен мохаук, независимо от възможността да не предпочитате да си бръснете косата отстрани. Трябва просто да го скъсате малко. Оставете горната част по-дълго и използвайте космат, за да включите повече обем. Ще обожавате резултата.

 1. Цветна мохаук

Цветен Mohawk

Цветна мохаук

Дами, които не биха могли да се интересуват по-малко от това, което хората смятат за тях, трябва да гледат на този ярък мохаук. Без съмнение е страхотно и междувременно прекомерно. Сместа от тъмно, червено и жълто е наистина поразителна, така че може да се наложи да се установите в монохромна екипировка. В противен случай рискувате да наподобявате шега.

 1. Компактен син мохаук

компактен Blue Mohawk

Компактен син мохаук

Понастоящем това е нещо, което наричаме зашеметяващо оцветяване на косата! Просто вземете гъндър на тази удивителна лилаво-синьо! Прическата е безупречна комбинация от пиксе и мохаук. Страните са нежно подрязани и има лек наклон отпред, който покрива части от челото.

 1. Свободен извит мохаук

хлабав Curled Mohawk

Свободен извит мохаук

Никак не като конвенционалните мохауски, които са по-модерни и геометрични, онова, което е подчертано на снимката по-горе, изглежда лесно и течно. Това е безупречен вид прическа за тънки дами, които трябва да изглеждат по-високи. Така че, ако не искате да направите впечатление или просто като себе си, трябва да дадете такъв вид мохаук.

 1. Червен мохаук с къдрава фринг

червен Mohawk with Curly Fringe

Червен мохаук с къдрава фринг

Има ярки методи, за да получите мохаук без да подрязвате косата си. На снимката по-горе виждаме, че косата не е обръсната. Всъщност, страните бяха привлечени с фиби, за да дадат такова впечатление. Той работи великолепно! Заслужава да се експериментира със стратегията, а освен това и зашеметяващата сянка на косата.

 1. Тюркоазен мохаук с фриндж

тюркоаз Mohawk with Fringe

Тюркоазен мохаук с фриндж

Този тюркоазен мохаук изглежда интригуващ. Ние обожаваме идеалното разграничение между върха и основата. Това наистина дава на стила повече структура. Перфектен за дами с права коса, аудиторията ще бъде в дълбоко уважение на двайсет и секундата на събуждането. Не може да се пренебрегва!

 1. Преувеличено мохаук

преувеличен Mohawk

Преувеличено мохаук

Дами, които обичат да се появяват и непрекъснато се надяват да направят впечатление, ще се радват на това нововъведение. Той е течен в затварящите и геометрични основи. Наистина се грижим за лявата страна на тапицерията! Тя придава на стил много повече вкус и екстравагантност.

 1. Fringed Mohawk

ресни Mohawk

Fringed Mohawk

Опитали ли сте някога граничния мохак? Това е готино прическа, идеално и за дами с вълнообразна коса. Не е трудно да се придобие и ключът да изглеждаш изумително е да запазиш цялата коса на върха на главата си. Бръснете бримките, или още по-добре да завържете страните на гърба. Ударът ще бъде същият.

 1. Светло кафяв къдрав мохаук

Светлина Brown Curly Mohawk

Светло кафяв къдрав мохаук

Вижте този красив мохак! В случай, че косата ви е прекомерно натрупана и бихте искали да я направите невъзможно да я държите под контрол, свържете я с шикозна лента за глава. Опитайте се да не унищожавате мохауката обаче и допълнете външния вид с червило в същата окраска като косата.

 1. Огромен мохаук

обемист Mohawk

Огромен мохаук

На изключителния шанс, че имате овална коса и вие трябва да сте съгласни с удара, можете да отидете за това в модак мохаук. До и до, ние напълно обръснахме страните и дразнехме косата на върха. За включен уоу удар бихте могли да разбъркате ключалките още, за да изглеждате хаотично и още по-остри.

 1. Bun-вдъхновен мохаук

Bun, вдъхновени Mohawk

Bun-вдъхновен мохаук

Ще направим ли Mohawk извън боксовите мрежи? Напълно! Истината е да се каже, че можем дори да направим бухал-мохаук. В снимката по-горе, ние можем да гледаме обръснатите страни ясно. Нещо повече, тъй като косата е прекалено дълга и преобладаваща, тясна торбичка е точно това, което трябва да дадете за свой текущ подем.

 1. Жестокото мохаук

свиреп Mohawk

Жестокото мохаук

Понастоящем това е нещо, което наричаме див мохак! Почти повдигнати отпред и перфектно подрязани отстрани, прическата изглежда учудващо. Това е шикозно и пищно, обаче, без да се окаже прекомерно ослепително. В този стил можем да видим много структура; тя изглежда вълнообразна и течна, и това щипка го прави да изглежда много по-зашеметяващо.

 1. Издълбани мохаук с леки коси

пенирани Mohawk with Lighter Hair Strands

Издълбани мохаук с леки коси

Няколко мохауски просто не са предназначени за разглеждане в деня. Така че, вместо да дразни прическата ви, за да го направите по-висока и по-голяма, да го изчеткате и да го запазите безупречна и елегантна. За включено ударно въздействие можете да промените цвета на косата; добавете справедливи направления към брюнетката си и ще се почувствате невероятно.

 1. Къса руса с фризури

Къс Blond with Frizzy

Къса руса с фризури

Имате ли коса? Безопасно е да се каже, че се надявате да промените нещата, но все още не знаете откъде да започнете? Корекцията в засенчването би била невероятна мисъл. Нещо повече, тъй като оцветяване на косата, какво ще кажеш за подстригване на страните и да го превърнеш в мохаук? Лицето ви ще бъде напълно открито, което ще бъде изключителна отворена врата за хората да го уважават.

 1. Елегантен мохаук с плетени страни

лъскав Mohawk with Braided Sides

Елегантен мохаук с плетени страни

Дамите обожават косите си и ще направят всичко, за да го поддържат приятно и солидно. Прическата, изложена по-горе, изглежда фантастично безупречна. Връзките са вързани в няколко малки кифли, а страните са изплетени до главата, за да придадат на ключалките чист чар.

 1. Пънк-вдъхновен мохаук

Пънк, вдъхновени Mohawk

Пънк-вдъхновен мохаук

Нека вашият вътрешен рокер да поеме контрола над вашата идентичност и да експериментира с този удивителен мод, вдъхновен от пънк. Тя работи страхотно за афро-американските дами с напечена коса, но можете да го постигнете, независимо от възможността да имате права коса. Може да се нуждаете от малко парченце лак! Направете обръщане към подготовката, като я допълвате с най-ярките декорации!

 1. Дълги къдрави мохаук с бухалки

дълго Curly Mohawk with Bangs

Дълги къдрави мохаук с бухалки

Дългият мохаук за вълнообразната коса може би е точно това, което трябва да се почувствате сигурни още веднъж. Отидете за движение в посока нагоре с едностранна периферия. Позволете на вашите обрати да се движат свободно и добавете обръщане към стил с идеално бръснещи се страни.

 1. Къдрава мохаук

къдрав Mohawk

Къдрава мохаук

Косата ви е прекалено вълнообразна и не знаете как да я стил? Дали някога ви е скачал, за да го подрязвате и да се превърнете в мохаук? Ще бъде много по-малко взискателно да се уреждате и да се грижите за него, също така, че ще ви даде подкрепа за сигурност. Промяната е страхотна, особено в прическата

Мохаук е безспорно очарователна подстригване. Тя работи наистина добре с права, вълнообразна, вълнообразна и нагъната коса, и това бързо ще ви накара да се чувствате по-сигурни. Отидете за стил, който най-добре допълва елементите на лицето ви, променете засенчването на възможността, която трябва да излезете, и ако имате въпроси, когато решавате решения, поискайте посока. Имайте предвид, за да разследвате 50-те ни мотивационни решения.

Leave A Comment

79 − = 73