50 най-добрите идеи за кестенява коса

Добре дошли в нашата 50 най-добрите идеи за кестенява коса! Избрахме 50 огнени кехлибарени нюанси - всяка от тях, носена от една страхотна женска знаменитост - от която можете да избирате. Auburn е богата и топла вариация на тъмно червено и е перфектна като секси и весела коса за есента и зимата. Подправете живота си със свежа кестенява, червеникава кестенява, джинджифилова кестенява, тъмна кестенява, огнена червена кестенявка или кафява кестенява за тази година.

1. Идея за цветна коса на Emma Stone: Огнена червена кестенява 

Auburn_hair_color_ideas_2014_01

Актрисата Ема Стоун изглежда абсолютно зашеметяваща с огнените й червени кестенява ключалки, носени в хлабави вълни. Този меден оттенък е смел и секси, а ние обичаме как изваждат великолепните зелени очи на Ема. За драматичен и дълготрайн блясък, посъветвайте се с вашия стилист за гладко измиване след боядисването.

2. Дрю Баримор, крехка идея за боя за коса: Russet auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_02

Актрисата Дрю Баримор изглежда небрежно и безгрижно със срамежливите си, червеникави келепи. Изтънчен и игрив, този жив сянка от кестенява най-добре прилича на бледи тен. За обикновен ежедневен външен вид, сдвоете блестящите си брави с минимален грим на очите и доста бледо розови устни.

3. Хлое Кардашиан кестеняв Идея за коса: Копринено кестенява 

Auburn_hair_color_ideas_2014_03

Реалната телевизионна звезда "Хлое Кардашиан" ни е зелена със завист с дългите си медни ключалки. Обичаме как тази жива сянка на кестенявата топлина загрява пикантния си нюанс на кожата, като й дава красива светлина. Светлината от мед кестенява отговаря на честни и средни тен, въпреки че можете също така да я омекотите, така че да отговарят на по-тъмните тен.

4. Идея за косата на косата на Деми Ловато: кестенява кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_04

Певицата и актрисата Деми Ловато излиза навън с кафявия си кафяв цвят на косата. Този смел и привлекателен цвят от кестенява коса е пълен с драма, и със сигурност ще ви забележат. Кафявата кестенява най-добре прилича на бледи тен, тъй като контрастът между яркочервените ключалки и кремовата бледа кожа е много ласкателен.

5. Идея за коса на Лили Коул: Тъмна джинджифил кестенява 

Auburn_hair_color_ideas_2014_05

Английската актриса и модел Лили Коул е картина на съвършенството с дългата си джинджифилова кърпа. Този шикозен клементинов нюанс е жив и изпълнен с жизненост и напълно приляга на справедливия тен на Лили. Също така е фантастична сянка от кестенява за фини коси, тъй като тя отразява светлината, създавайки илюзията за по-пълни, по-дебели ключалки.

6. Лили Колинс Изтъкана идея за цвят на косата: ръждясала кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_06

Актрисата и моделът Лили Колинс й придават остър обрат със средно ръждиви ключалки. Обичаме контраста между дръзките тъмни вежди на Лили и нейните шафрани кестеняваци и естествената текстура на косата й. Оставете косата ви да изсъхне и използвайте текстуриращ спрей за секси, объркано окончателно докосване.

7. Ашли Грийн Изтъняла идея за косата: Копринен кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_07

Сагата здрач актрисата Ашли Грийн продължава да изглежда съвременен и секси с тъмни медни кестенява ключалки. Този метален оттенък на златист цвят е невероятно ласкателен за средния си тен и тонизира кожата си прекрасно. За да запазите заключенията си блестящи и живи, преминете към продуктите за коса за защита на цветовете.

8. Иса Фишър Изтъкана коса Идея за коса: Тъмно кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_08

Актрисата Исла Фишър я държи в изглед с прости и изтънчени с дълги, тъмни кехлибарени бръчици. Поддържайте цвета си последователен и тонизиран, за да изглежда елегантен, и носете косата си на средна денивелация за великолепни вълни на рамкиране на лицето. Добавете малко блясък с дълги блестящи обеци и тъмни, секси очи грим.

9. Кристин Хендрикс - кестеняв джинджифил кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_09

Американската актриса Кристина Хендрикс изглежда фантастична със своите огнени, ва-ва-вам джинджифили ключалки. Тази очарователна сянка на кестенява е супер секси и е перфектен, ако искате да направите смело изявление. Изберете дълбоки нюанси за джинджифил и флирт ягодови блондинки акценти за динамичен кестенява коса.

10. Бела Торн Изтъкана медна кестенява кестенява коса

Auburn_hair_color_ideas_2014_10

Тинейджърът и актрисата Белла Торн спортува с изтръгнат изпечен меден кестеняв цвят на косата и сладки, ужасни бонбони. Този тъмен меден оттенък е поразителен и различен и е чудесна алтернатива на металната медна кестенява. Най-подходящ за много справедливи тен, изгорялата медна кестенява загрява всеки тон на кожата.

11. Ашли Симпсън-Уенц Изтъняла идея за цвят на косата: Пепел от кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_11

Певецът-композитор Ашли Симпсън-Уенц изглежда божествен със своите лъскави ключалки от кехлибар. Обичаме нейната покер-права, слоеста прическа и мекия, кремав кестеняв оттенък, който е избрала. Посъветвайте се с вашия стилист да даде на косата си пепел база, преди да добавите кестенява, за да запазите окончателния си цвят на косата омекотена и мека.

12. Идея за цвят на косата на Риана Оубърн: Дълбоко слива с кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_12

Певицата Риана изглежда абсолютно страхотна с пълната си глава на дълбоки къдрици на слива. Този червеникаво-пурпурен нюанс на кестенява е удивителна и секси, и тя напълно отговаря на смелите стил на Риана. Плодовитото кестенява костюм отговаря на всички нюанси на кожата и това е страхотна сянка за смесване на нещата през 2014 г..

13. Емили Блънт Идея за кестеняв цвят на косата: Кафява кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_13

Английската актриса Емили Блънт изглежда великолепна със средно дълги, кафяви кехлибарени ключалки. Този секси цвят на косата е богат и пълен с дълбочина, а ние обичаме тънкото кестенява подчертава топлината на Емили. Започнете с брюнетка база, а след това слой кестенява подчертава за приятно топъл и богат цвят на косата.

14. Идея за цветовете на Cheryl Cole: червено вино кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_14

Певицата-композитор Черил Коул изглежда абсолютно великолепна с червения си виновен кестенява коса. Тази дълбока и мечтана сянка изглежда феноменална със своите тъмнокафяви очи и червено червило на Мерло. Посъветвайте се с вашия стилист за лъскаво измиване след боядисване за дълготраен блясък.

15. Ашли Грийн Изтъняла идея за цвят на косата: Двуцветна кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_15

Сагата здрач актрисата Ашли Грийн изглежда зашеметяваща като червенокоса. Обичаме странния си двуцветен кестенява цвят на косата, с тъмночервени бретончета и богати, лъскави вълни. Този цвят на косата изглежда фантастично в пряка светлина, тъй като червените нюанси отразяват светлината, превръщайки ключалките ви в кестенява.

16. Селена Гомез Изтъкана идея за цвят на косата: Махагон кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_16

Певицата Селена Гомез изглежда съвсем великолепно с косата от махагоново кестенява космат в ниска опашка. Тъмните ключалки на Селена са оцветени в тъмен, червеникав махагон, който я кара да изглежда като вам. Сдвоете ключалките от махагон от кехлибар с червени винени цветни устни и блестящ меден грим за грим за красив окончателен вид.

17. Дрю Баримор от кестенявата идея за косата: Foxy auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_17

Актрисата Дрю Баримор изглежда блестяща с оцветяващия си косъм. Смела, ярка и секси, косата на Джер от кестенява коса прилича добре на тена й, придавайки тонуса й на топлата светлина. Поддържайте цвета на косата си в най-горната си форма, като получите корените си докоснати на всеки няколко седмици.

18. Ема Стоун Изтъняла идея за цвят на косата: Класическа кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_18

Ние сме супер ревнив на перфектните, класически ключалки на актрисата Ема Стоун. Обичаме абсолютно всичко за тази прическа: размазани слоеве, секси странични ресни и дълбок кестеняв цвят на косата. Перфектно пригоден за справедлив тен, този нюанс на кестенява е елегантен и изискан.

19. Исляма за коса на Isla Fisher Auburn: Гланцирана кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_19

Актрисата Исла Фишър изглежда зашеметяваща с дългите лъскави ключалки, изтъкани в гъсти къдрици. Дайте на косата си нереален блясък с екстра-блясък на серум и покажете си секси червени ключалки, като ги носите свободно около раменете си. За дълготраен блясък, посъветвайте се с вашия стилист за гланцирано измиване след обработката на цветовете.

20. Cheryl Cole Auburn идея за цвят на косата: Перфектна свежа кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_20

Певицата-композитор Черил Коул изглежда положително лъчезарна с перфектния си сливен сянка от кестенява. Този ярък и весел цвят на косата със сигурност ще обърне главите и това е страхотен топъл нюанс за есента и зимата. Ако не сте заинтересувани от очевидната, ярка слива, изберат по-тъмен сянка с махагонови нюанси.

21. Хейдън Panettiere Изтъкана идея за цвят на косата: Махагон кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_21

Нешвил актрисата Хейдън Panettiere изглежда фантастично с нейния тъмен, махагоново кестенява коса. Макар да обичаме лятните блондинки на Хейдън, трябва да признаем, че тя изглежда доста поразителна с тъмна коса. Този почти кафяв цвят на косата се оживява с богати махагонови нюанси и фин червен блясък.

22. Идеята за цвят на косата на Кристен Стюърт: червеникава кестенява 

Auburn_hair_color_ideas_2014_22

Сагата здрач актрисата Кристен Стюарт изглежда секси с разхвърляните си червеникави ключалки. За да пресъздадете трайния цвят на косата на Кристен, попитайте своя стилист за основата на кестен и фините червеникави акценти за топли, огнени последни докосвания. Оставете вашите ключалки да изсъхнат на въздуха и използвайте текстуриращ спрей за сексапилен поглед на леглото.

23. Деми Ловато Отенбур Цвят на косата: Чери кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_23

Певицата-композитор Деми Ловато изглежда феноменално със своите супер дълги ключалки от череша кестенява. Този зашеметяващ цвят на косата най-добре отговаря на справедливите тен - контрастът между млечната бяла кожа и огнените червени ключалки е доста поразителен! Дръжте корените си тъмни и вашите съвети ярки за максимално въздействие.

Идеята за цвят на косата на Исла Фишър: Тъмна, блестяща кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_24

Актрисата Исла Фишър я държи в шикозен и изтънчен с бледи тъмни кехлибарени бръчици. Обичаме медните акценти, които озаряват цвета на косата и гладката червена светлина, която създава илюзията за по-пълна и дебела коса. Носете косата си гладка и лъскава, за да покажете най-добре цвета на косата си.

25. Cheryl Cole Auburn Идея за цвят на косата: Доста свежа кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_25

Певицата-композитор Шерил Коул изглежда красива и женствена със сливата си кестенява рибка. Plum кестенява е съвременна и стилна, и прилича на справедливи до средни тен. За мек, заглушен цвят, попитайте стилистката си за кафява пепелна база и отенъци от слива и махагон.

26. Ема Стоун Изтъняла идея за цвят на косата: Средна кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_26

Актрисата Ема Стоун изглежда блестяща от топлите й лъскави средно кестенява ключалки. Този класически кестенява цвят на косата е богат и огненен и отразява светлината за великолепен блясък. Средата средна керамика е подходяща както за честни, така и за по-тъмни тен, и придава на кожата тонизираща светлина.

27. Ашли Симпсън Изтъняла идея за цвят на косата: Дълбок махагон 

Auburn_hair_color_ideas_2014_27

Песента Ашли Симпсън скали дълги, гладки махагонови брави, които изглеждат поразителни със сини зелените си очи. Това е страхотен цвят за тънка, фина коса, тъй като създава илюзията за по-пълни, по-дебели брави. Добавете фини ниски и високи светлини, за да придадете допълнителна дълбочина на вашия махагон.

28. Кристен Стюарт Изтъкана идея за цвят на косата: Копринен кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_28

Сагата здрач актрисата Кристен Стюарт разтърси кратко, медно кестеняво боб малко назад. Обичаме всичко за този външен вид - косматият, размазан боб, яркото медно кестенява коса и драматичния метален грим на Кристен. Дръжте ярките си медни ключалки да избледняват, като използвате продукти за грижа за косата за защита на косата.

29. Scarlett Johansson Идея за кестеняв цвят на косата: Светло кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_29

Актрисата Скарлет Йохансон е доста хамелеон на цвета на косата, като имаше почти всяка сянка, която можеше да се види - пожарен двигател червен, дълбок шоколадов кафяв, платинена блондинка и лека кестенява. Тук тя изглежда божествена с мек и романтичен светъл кестенява коса.

30. Gemma Arterton Изтъкана идея за цвят на косата: Тъмно кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_30

Актрисата Джема Артертън изглежда просто великолепна с тъмните й кестенява косми, които се носят на раменете й. Този сянка на кестенява е загадъчна и чувствена, и то напълно отговаря на справедливата кожа на Гема. За меко и романтично окончателно докосване, отидете за тъмни опушени очи и голи устни.

31. Идея за кестенява коса на Джесика Частейн: Светло кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_31

Актрисата Джесика Частайн изглежда феноменална, с дългите й, леки къдрици, които каскат надолу по гърба й. Този шикозен и стилен цвят на косата е перфектен за много справедливи тен, тъй като тонира и освежава бледи тонове на кожата. Посъветвайте се с вашия стилист за ягодови блондинки, за да запазите цвета на косата си блестящ и ярък.

32. Ема Уотсън Изтъкана идея за цвят на косата: Аси кестеняв

Auburn_hair_color_ideas_2014_32

Актрисата Ема Уотсън спортна яка-кост дължина пепеляв кехлибар брави с рубини рулон и мед. Този динамичен цвят на косата е забавен и флиртуващ и прилича на младото лице на Ема. За да пресъздадете игривия цвят на кестенявата коса на Ема, попитайте стилистката си за пепелянка, а след това слоестите ивици руса и мед.

33. Anne Hathaway Изтъкана идея за цвят на косата: кестен и кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_33

Клетниците актрисата и певицата Ан Хатауей го смесва с ярки и смели медни кестенява кесии в кестенявите си кафяви ключалки. Ако не сте сигурни, че ще излязат всички кестенява, вдъхновение от Ан и да получите няколко кехлибарени ивици в тъмната си коса. Ако ви харесва външния вид, добавете още акценти, докато не сте доволни от интензивността.

34. Ема Стоун Оранжева идея за цвят на косата: Огнена червена кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_34

Наистина сме ревниви за страхотния, огненочервен червен кестеняв цвят на косата на Ема Стоун. Bold. уверен и секси, този кестеняв цвят на косата не е за слабите сърца. Дръжте огнените си ключалки блестящи с продукти за предпазване на цвета на косата, които предотвратяват избледняването на цвета.

35. Скарлет Йохансон Идея за кестеняв цвят на косата: Средна кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_35

Актрисата Скарлет Йохансон изглежда страхотно с средната си кестенява, къдрава коса. Средата средна кестенява най-добре прилича на бледи тен, въпреки че може да бъде променена за по-тъмни тонове на кожата. Просто добавете внимателно избраното високо и ниско осветление, за да допълни уникалния си тон на кожата.

36. Рейчъл Макадам Изтъкана идея за цвят на косата: Лека ягодова кестенява 

Auburn_hair_color_ideas_2014_36

Актрисата Рейчъл МакАдамс изглежда абсолютно спираща дъха с лекия й ягодов цвят на косата. Този причудлив кестенява нюанс е романтичен и мек и прилича на млечния тен на Рейчъл и сини зелени очи. За да запазите блясъка на ягодите си, попитайте стилиста си за окончателно измиване на невен.

37. Ема Уотсън Изтъкана коса Идея за цвят на косата: Лека медна кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_37

Актрисата Ема Уотсън продължава да изглежда свежа и фънки с леки медни кестенява коси. Ключът към този външен вид е запазването на базовия цвят на косата ви лека кестенява и балансиране на блондинките и медните акценти. Използвайте текстуриращ спрей, когато сте стилен за меко, романтично покритие.

38. Никол Кидман Изтъкана идея за цвета на косата: Аси кестеняв

Auburn_hair_color_ideas_2014_38

Филмовата звезда Никол Кидман изглежда фантастично с меките си пепеляви ключалки, носени в гъста опашна опашка. Обичаме този цвят на косата за пролетта - това е без усилие романтична, и омекотява всеки тен. Посъветвайте се с стилистката си за пепеляво блондинка, преди да добавите кестенява, за да запазите цвета на косата си светлина.

39. Алексис Бледел Изтъкана идея за цвят на косата: Средна кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_39

Актрисата Алексис Бледдел изглежда деликатно и женствено с мекия си, средно кестеняв цвят на косата. Получете този поглед в 3 лесни стъпки: 1. Започнете с тъмна кестенява основа, която отговаря на вашия тон на кожата; 2. Добавете медни акценти за среден кестенява тон и 3. Добавете няколко разпръснати блондинки за красива и женска последна докосване.

40. Скарлет Йохансон Идея за кестеняв цвят на косата: Тъмна, червеникава кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_40

Актрисата Скарлет Йохансон изглежда поразителна със своите тъмни, червеникави ключалки. Този сянка на кестеняво е елегантен и изтънчен, а ние обичаме как тя приляга на скромния тен на Скарлет. Сдвоете новия си цвят на косата с тъмни опушени очи и естествени оцветяващи устни за нежно секси цялостен поглед.

41. Рейчъл Макадам Изтъкана идея за цвят на косата: Дълбоко медно кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_41

Канадската актриса Рейчъл Макадамс изглежда великолепно с дълбокия си меден кестеняв връх, кацнал над главата й. Този цвят на косата е богат и жив, и изглежда невероятно с радостния тен на Рейчъл. Завършете този външен вид с някои изискани блясъци за красива и женска окончателна докосване.

42. Марша кръст Auburn Идея за цвят на косата: Класическа средна кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_42

Отчаяни съпруги звездата "Марсия кръст" изглежда феноменална със своите класически кестенява келеш. Този среден кестенява нюанс е светъл и жив, както и елегантен и шик. Дръжте кестенявата си коса в най-горното си състояние, като използвате кондиционер за защита на цвета на косата и шампоан и избягвайте прекомерното излагане на слънце.

43. Ема Уотсън Изтъкана коса Идея за цвят на косата: Лека медна кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_43

Актрисата Ема Уотсън изглежда спокойна и красива с дългия си, меден кестеняв боб. Този светъл меден нюанс е мек и причудлив и придава леки до средни тен. Добавете няколко блондински акценти за леко финално докосване или оцветете краищата в по-тъмен меден тон за изискан външен вид.

44. Джесика Бийл кестенява идея за цвят на косата: Светло кестенява 

Auburn_hair_color_ideas_2014_44

Актрисата Джесика Бил изглежда великолепна с леките си ключалки, изтъкани с тъмни начупени брекети. Този динамичен цвят на косата спортни медни нюанси, блондинки подчертава и тъмнокафяви бонбони, които акцентират очите й. Балансирайте цветовете си за последователен окончателен вид.

45. Скарлет Йохансон Идея за кестеняв цвят на косата: Аси кестеняв

Auburn_hair_color_ideas_2014_45

Актрисата Скарлет Йохансон спортува с фин пепеляв цвят, който омекотява нейния тен и акцентира върху сините й очи. Този заглушен кестеняв оттенък е романтичен и чувствен и е перфектен за средни и средни тен. Поддържайте цвета на косата си в съответствие от корените до съветите за най-добри резултати.

46. ​​Рейчъл Билсън Изтъкана идея за цвят на косата: Оубърн омбре 

Auburn_hair_color_ideas_2014_46

Актрисата Рейчъл Билсън спортува с модерна прическа за коса с тъмнокафяви корени. Ярките медни акценти изглеждат феноменални с тъмните си очи и устните, боядисани с боровинки, а ние обичаме драматичния преход от тъмнокафяв до меден. Вземете вдъхновение от Рейчъл и експериментирайте с кестенява прическа за есента 2014.

47. Ема Уотсън Изтъкана коса Идея за коса: Тъмна кестенява с медни ивици

Auburn_hair_color_ideas_2014_47

Актрисата Ема Уотсън изглежда елегантна и изтънчена с тъмната си кестенява коса, изгладена гладка и лъскава в красива рокля. Цветът на косата на Ема се оживява с миниатюрни медни подчертавания, които озаряват нейните тъмни ключалки. Завършете този стилен външен вид с удебелени вежди и матови червени винени устни.

48. Рейчъл Макадам Изтъкана идея за цвят на косата: Джинджър кестенява 

Auburn_hair_color_ideas_2014_48

Актрисата Рейчъл МакАдамс изглежда феноменална с огнените й джинджифи. Този дълбоко оранжево-червен оттенък украсява нейния тон на кожата, давайки на кожата си здрава топла светлина. Забавни, флиртуващи и секси, този ярък кестенява коса изглежда страхотно през цялата година.

49. Ашли Грийн Изтъняла идея за цвят на косата: Fiery auburn

Auburn_hair_color_ideas_2014_49

Сагата здрач актрисата Ашли Грийн носи огнените си ключалки в красива половина нагоре с разстояние извън центъра. Този богат, динамичен и ярък цвят на косата е идеален за падане и носи лъскав цвят през зимата. Покрийте слоя мед за по-голяма дълбочина и носете косата си навътре, така че огнените ви ключалки да хващат светлината.

50. Бела Торн Изтъкана идея за цвят на косата: Светло кестенява

Auburn_hair_color_ideas_2014_50

Тинейджърът и актрисата Бела Торн изглежда зашеметяваща с дългите си, леки ключалки, износени от покер направо, с дълги, начупени бретончета. Този цвят на косата е мек и романтичен и може да затопли всеки тен. За най-добри резултати попитайте стилиста си за пепеляво блондинска основа, преди да добавите кестенява - това ще предотврати излизането на цвета на косата твърде тъмно.

Така че, има го - 50 най-добрите идеи за кестенява коса! Ако сте били вдъхновени да станете червени, изберете сянка, която да отговаря на уникалния ви нюанс и да направите снимка заедно с кореспонденцията. Вашият стилист ще може да види точно сянката, която искате и ще си тръгнете с идеалния цвят на косата.

Смесете цвета на косата си за нов сезон, промяна в живота или дори само за да отпразнувате своята индивидуалност. С тези идеи за кестенява коса, не може да се обърка.

Leave A Comment

+ 56 = 64