50 най-дълги прически с букси

Разтърсвайки някои красиви дълги брави, но не знам как да ги стил? Не се притеснявайте, имаме ви покрити. Проверете тези прекрасни дълги прически с бретон, с всичко от класически и елегантен до остър и див.

1. Черил Коул дълга прическа с букси: Прав с обемни извити краища

Черил Cole Big Hair_Curls

Наистина - какво? не да обичаш тази красива прическа? Това е толкова просто, но все пак има толкова секси стил, че е абсурдно. За да постигнете този прекрасен стил, започнете да оформяте косата си с щедра странична част. Дебели странични брекети са почти от съществено значение за този стил. Оставете горната половина на косата си напълно прав, като в долната част има много къдрици и пух. Това постига "пълен" външен вид, който дава на цялата си глава много плътност и живот.

2. Джесика Бийл Дълга прическа с букси: Прав, Прав, Прав

JESSICA-Biel-бретон

Дългата прическа на Джесика Бил има едно нещо в ума си: правилност. И докато тази дълга прическа е толкова очевидно лесна за постигане, тя също се пръска с красота и елегантност. Любимата ни част за този стил е, че е толкова универсален и лесно може да се носи който и да е събитие - от най-бляскавите поводи до прости срещи. Оставете косата си права и я сдвоете с дълги, прекрасни бонбони, които лежат точно над очите.

3. Ашли Симпсън Дълги прически с букси: Прав страна

e5dad291434029bea9d129c5f955a64f

Въпреки, че Ашли Симпсън изглежда се превръща в нея "прави всеки друг месец, ние не се оплакваме - ние обичаме всичките си красиви, секси стилове. И това е само една от онези прически, с които се влюбихме. Ашли Симпсън показва красиви, дълги червени нишки, които са напълно прав. Говорим за малко продукт и за изправяне на косата, за да постигнем този мек, напълно прав стил. Свързани с набор от секси странични удари, тази прекрасна дълга прическа определено е тази, която да опитате.

4. Дългогодишната прическа на Кари Ъндърууд с развълнуванията: рамкиране на слоевете

9fcfa91cd42d20cbbffd7f649d7fe92f

Красиви слоеве, които очертават лицето, шокиращо ярка руса коса и набор от пълни странични удари - това е така, както и Кари Ъндърууд - и това е о, толкова бляскаво. Тази очарователна дълга прическа идва с поредица от многослойни слоеве, които придават много внимание на лицето, като същевременно придават на косъма подскачащ "флип", който ясно виждаме в тази снимка на Кари Ъндърууд. Ако сте галактика, която обича флиртуващата коса, която е подскачаща и забавна, това може да бъде стила за вас.

5. Прическата на Марая Кери с взрив : Кърли!

Марая Carey - Curls Galore

Какво по-добре да придружава една красива жена, отколкото набор от красиви къдрици? Тук виждаме зашеметяващата Марая Кери да ви покаже пълна глава от прекрасни къси къдрици - искам да кажа, дори нейните брекети са навити! (Което, разбира се, не виждаме твърде често). Ако мислиш за прическа от висок клас за следващата ви сделка с черни връзки, помисли за това "къдрава".

6. Рашида Джоунс Дълги прически с бръмбари: Балерина Бън

Rashia Jones Ballerina Bun

С приятни прически, които са толкова невероятно горещи тази година, наистина няма съмнение защо този прекрасен стил удари най-добрата графика за 50 дълги прически. Тук виждаме прекрасната Рашида Джоунс да се люлее много висок балерина - толкова високо, че е на върха на главата! Ние обичаме този страхотен външен вид с придружаващите го учудливи бонбони за един много навременен поглед.

7. Дългата прическа на Анна О'Райли с взрив : Ниска опашка с вълни Анна O'Relly Low Ponytailwith waves

Нуждаете се от стил за заети, в движение дни? Защо не опитате красивата прическа на Анна О'Райли? Тя започва, като й дава цялата си коса, няколко вълни, някои от тези "Току-що излязох от плажа" вълни, които всички знаем и обичаме. След това тя дърпа косата си на ниска конска опашка, оставяйки нейните сладки бонбони да се гърчат по страните й. Ние обичаме този стил, тъй като той е напълно ниска поддръжка и може да се придържаме към вас чрез най-трайните дейности.

8. Диана Викърс Дълга прическа с взрив : Красива странична опашка

DianaVickersa

Какво, мислех си, че натискането на косата ви е в стил? Помисли отново! Това може да е ретроспекция от 90-те години, но моята, о, моя е сладък! Диана Викърс очевидно прави очарователно изявление с опашката си, която е очевидно един от най-сладките стилове на опашка, които можете да постигнете. Изпъстрени с нагънати краища и хлабави бонбони, тази нагъната странична опашка е сигурна WIN!

9. Прическа на Беки Нютон с взрив : Интелигентният бум

Беки Нютън--LG

Ето още един страхотен стил, който може да се движи заедно с вас през всичките ви събития и поръчки: простият, но невероятно добър. Отново не можете да сбъркате с този стил. Защо? Защото бубите са сериозни цялото ярост точно сега и жените не могат да получат достатъчно от тях! Този стил е толкова основен, че бихте се чудили как изглежда той толкова перфектен! Просто закачете косата си в колба, поставен директно в задната част на главата си - не е твърде ниско и не е твърде високо. Чувствайте се свободни да добавяте къдрици или вълни или да ги оставяте естествено като Беки Нютон!

10. Майли Сайръс Дълги прически с букси: клипове и вълни

Майли Сайръс--дълги прически на 2012-популярните-прически

От дълги години, откакто Майли Сайръс имаше дълга коса, това е дълъг период от време, но това все още е стил, който обича дългите коси жени по целия свят. Този стил издава сладко, женско виене, което изглежда абсолютно перфектно! За този стил започнете с няколко вълни навсякъде. След това вземете две малки нишки на косата от всяка страна на лицето и го издърпайте обратно до много тънка задача, оставяйки по-голямата част от косъма да лежи прекрасно отпред. Идеално за луксозни ситуации или дори кръстовища в града.

11. Ашли Тисдейл дълга прическа с букси: обърнати страни

14-ти Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Вие сте толкова обсебен от великолепна коса, която се подсказва с всяка стъпка като нас ?! След това трябва да проверите зашеметяващата "работа на Ашли Тисдейл". Тя е облицовала косата си с много слоеве, вариращи по дължина, и всеки слой е бил благословен с флип навън, което дава на целия стил малко oomph! С малко дразнене за обем на върховете и няколко добре разположени навити къдрици, този великолепен стил определено е един, който да опитате.

12. Ева Мендес дълга прическа с букси: към страната

Eva-Мендес-hairstyle1

Има нещо, когато косата се издърпва напълно отстрани, което прави жените да изглеждат толкова елегантни, толкова елегантни - и точно затова устните ви паднаха, когато видяхте страхотната прическа на Ева Мендес. Тя издърпа главата си на една страна, добавяйки няколко прости вълни за размери и обем. С бръмченето си блестяха добре, тя създаде дълга прическа, пригодена за грамадите.

13. Джеси Уеър дълга прическа с букси: къси развълнувания  Джеси-Ware

Очевидните бръмбари може би са на тяхната популярност точно сега, но това не означава, че няма място за пълен противоположност. Обичаме Джеси Уеър за простия факт, че нейните брекети са сладки и сериозни нервен. Те са нарязани извънредно докато останалите брави са оставени дълго. Можем ли да кажем отношение? Защо да, можем! Ако искате да промените външния си вид и искате нещо съвсем различно с много отношение, помислете за тези къси шорти!

14. Лъжица Лезкарска дълга прическа с бомби: комбинация Leigh-Lezark angeled cut

Ако сте фен на структурата, това определено ви гледа. Лий Лезарк ни показва дълга прическа, която има отношение и структура - комбинация, която не може да се провали. Косата е изрязана с екстремни ъгли, които лесно могат да бъдат отбелязани, оставяйки косата да изглежда по-пълна с много размери. Ако искате да издърпате тази ъглова, тъмна прическа, може да помислите да направите това, което Лейг Лезърк направи, и да умрете косата си черно за това допълнително малко настроение.

15. Никола Ричи Дълга прическа с бръмча: Аксесоари!  Никол Ричи--LG

Бохо шик. Да, чували сте за него. И не сте го направили, позволете ми да ви запозная с новата епоха на модата. Boho chic е основно сладка преработена версия на хипи стил и е сериозно завзета от модния свят от бурята. Тук виждаме бой с прическата на Никол Ричи, която включва разхлабени вълни навсякъде и завършва с красива златна глава. Забележка: Това не е лента за глава, а е залъгалка. Той обвива върха на върха на главата и дърпа косата здраво в горната част за наистина красив външен вид.

16. Тейлър Суифт дълга прическа с бръмбари: опашка  Тейлър Swift

О, любимата опашка. Наистина не става по-просто, нали? Ако сте в бързаме и не се чувствате като разбъркайте с косата си (но все пак искате да изглеждате абсурдно сладък), тогава определено трябва да разгледате опашката на Тейлър Суифт. Тя е издърпана назад в опашка, която не е твърде висока или твърде ниска, давайки й малко отскачане и усещане. Тя оставя бръчките свободни, за да я оформи в лицето и да й даде жестокото, женско блясък.

17. Ана Хатауей дълга прическа с бръмбари: малка странична престилка

Anne Hathaway Side Braid

Галките с дълга коса може да се сблъскат, винаги влагайки косата си в същия прав стил. Ако искате да го разбъркате, докато все още оставяте косата направо надолу, опитайте простата дреха на Anne Hathaway. Това не е нищо прекалено фантазия или привличащи вниманието, но дава на вашите ключалки хубава почивка в рутинни и добавя малко забавно и flirty отношение към вашия външен вид.

18. Прическата на Риана Дълъг с развълнуванията: плетени Updo Rihanna-плитки-Hg-MDN

През годините Риана непрекъснато ни показва секси прически, които абсолютно обичаме - и това просто се случва да бъде един от нашите абсолютни фаворити. Изгледът е просто великолепен. Нейните красиви брюнетки се оставят от едната страна на лицето, докато поредица от малки плитки връщат блясък, който е абсурдно горещ. Привлекателната "играчка е изгладена с някои прекрасни къдрави къдрици, правейки тази дълга прическа подходяща за най-красивите от всички поводи.

19. Haley Strode Дълги прически с бръмбари: Обем наполовина нагоре Хейли Strode

Ако се уморявате от един и същи ден до ден след ден, може би ще искате да извадите страница от книгата за прически на Haley Strode и да опитате този горещ поглед. Тази половина нагоре е наистина точно като всеки друг up-do, с изключение на един ключ функция: обем. Хейли Строй оставя бръчките си с една сладка средна част и дразни косата й нагоре, за да създаде изобилие от звуци, преди да я подреже наполовина. Ако обичате половината нагоре-дос и лудото си за обема, опитайте този стил. Няма да бъдете разочаровани.

20. Beyonce Long Hairstyle с Bangs: Голяма странична превръзка rexfeatures_1448694acС плитките, които са толкова популярни тази година, кой не би искате да рок? Тук виждаме, че Бионсе демонстрира дебела, широка странична плитка, която е абсолютно зашеметяваща. Сладък, но елегантен външен вид става с лекота от ден на нощ. Да не говорим, че обичаме смесицата от блондинки и кафяви костюми, които се комбинират в плитката й. Това очевидно е победител в нашите книги!

21. Джанет Джаксън Дълги прически с развълнувания: Обемът на върха на бузите

Джанет Jackson volume bun

Ако искате прическа, която привлича вниманието и е сериозна горещ, ние силно препоръчваме на Джънет Джаксън up-do, обемът кок. Тази извънгабаритна работа има много пълен и дебел вид, който отнема по-нататъшното средно добро (или може би две или три) стъпки. Това е абсолютно великолепно и с няколко удари оставени на свобода, стилът става мек и дамски. Определено някой да опита, особено по време на по-топлите сезони!

22. Kaley Cuoco Дълги прически с бомби: плетена корона

Кейли Cuoco crown braid

Ако можете да комбинирате две от най-новите тенденции на косата, плитки и кифли, в една страхотна прическа, няма съмнение в невероятното й качество. Тук виждаме Kaley Cuoco, спортуващ с красива играчка, която се усеща с дебела, зашеметяваща плитка в главата на тълпата. Тя оставя дългите си брекети на свобода и им дава няколко много хлабав къдрици, като по този начин осигурява романтичен стил, който е подходящ за кралица. Абсолютно красив поглед, определено е да се опитате тази година.

23. Христина Хендрикс Дълга прическа с бръмбари: луд обем

Кристина hendricks - mad volume

Сърбеж, за да придадете на прическата си малко сексапил? Помислете за огромната коса на Кристина Хендрикс. С правилните методи за изсушаване на въздуха, правилните продукти и тонове на дразнене и спрей за коса, Кристина Хендрикс отнема косата си от плосък и безжизнен до обем и привлекателен. Да не говорим, че нейните зашеметяващи червени брави добавят значителен тласък на горещини.

Дженифър Лорънс Лондон прическа с бръмбари: Несправедлив страничен бон Дженифър lawrence messy side bun
Никакви думи не могат да описват този разхвърлян страничен кош, освен красив и елегантен. Простият стилове добавя много женственост към целия стил и е проста прическа, която всяка дама може да направи. Издърпайте косата малко по-свободно, за спокоен стил, който можете да носите навсякъде или да я държите здраво за фантастични дела.
25. Прическа на Джеси Джей Дълга с букси: Двоен цвят
  Джеси J
Чувствате се фънки? Цвят на любовта? Джеси Дж. Ви е покрила. Нейният "двоен проблем" е напълно горещ. Тук тя ни показва огнени червени съвети и загадъчни черни корени за комбо, което не е нищо друго освен секси и забавно. Изпробвайте други диви комбинации, за да придадете на косата си сериозна умора!
26. Дългогодишната прическа на Кели Озбърн с букси: Cool Color
Кели Osbourne
Ако сте отегчени от текущия си цвят на косата, защо не опитате нещо съвсем различно и готино като Кели Озбърн? Тук виждаме любимата актриса, която има прекрасен виолетов цвят, нещо, което съвсем не е в нормално отношение. Изпробвайте някои ярки цветове като платина розово, ярко синьо, или дори най-новата най-гореща тенденция - сива!
27. Прическа с бръмбари: Омбре
ливада michele
Оцветен цвят на косата. Несъмнено един от тях на най-горещите тенденции за косата и вероятно най-популярният избор на цвят на косата за жени по целия свят. За да се каже ясно, оцветен цвят е просто страхотно. Независимо дали избирате по-тъмни корени, водещи до леки краища като Lea Michele или правите точно обратното, можете да бъдете спокойни, че ще търсите секси и стилни с лекота.
28. Кендъл Дженърс Дълги прически с букси: Висок бум и бухалки  Kendall Jenner
За начало, обичаме комбинацията от черна коса с червени устни. На второ място, обичаме високата й прическа, която е очевидно шик. И накрая, обичаме нейните хладни бонбони с обикновена къдрене за този женствен, елегантен ефект. Резултатът? Цял външен вид, който е изключително секси и горещ. Определено поглед към тази година!
29. Париж Хилтън Дълги прически с бръмбари: плетени странични бонбони Париж Hilton Braid Side Bun
Що се отнася до кифли, всеки ще ходи ниско кокалче, високо кок или страничен кифли. Разказват за Нободс сплетена кифли! И нека да бъдем сериозни за секунда: плетени кифли са абсурдно сладък и общо мода WIN. Парис Хилтън ни показва колко сладки могат да бъдат тези малки кифлички. Просто увийте косата си в прекрасен плик и я залепете в колба. За допълнителни стилови точки, поставете го в страничен кок, точно като Парис Хилтън. Не можете да загубите с този прекрасен стил!
30. Никол Кидман Дълга прическа с бръмбари: Елегантен страничен бон Никол Kidman side bun
Никол Кидман не е аматьор, когато става дума за прекрасни брави - и нейният елегантен, нискокачествен кок не е изключение. Тук виждаме красотата, като вземем типичния страничен буш една крачка по-нататък - като включим много коси и обрати в косата й, за да създадем размери, дълбочина и разбира се красота. Ударите се оставят настрани отстрани, водейки обратно към много прекрасен нисък коктейл, оставяйки перфектния и зашеметяващ вид.
31. Tyra Banks Дълги прически с бръмбари: Bump it Bangs Тара Banks bump it bangs
Понякога, когато имате бретон, просто искате да ги извадите от лицето си. Да, те са сладки, но могат да станат досадни! Ако се чувствате разочаровани от бретон, вземете страница от книгата на модната дива банка Tyra Bank и ги залепете за промяна. Не забравяйте да дразните бреговете си за някакъв обем и за някои допълнителни брави, опитайте да добавите много къдрици, точно като Tyra!
32. Натали Портман Дълги прически с бръмбари: Slicked Back-Up
NstPortamn
Когато търсите абсолютното си най-добро е задължително, има само една прическа, която да изберете: класически up-do, за предпочитане кок. Но тук виждаме Натали Портман да вземе елегантен, елегантен глупак на следващото ниво: като размаже косата си супер прав, като му дава "мокър" и шик стил, който е романтичен и красив. Нека просто кажем, че Натали Портман определено е обърнала главите си със закаченото си гръб и за всички правилни причини. Сдвоете тази елегантна прическа с малка черна рокля за спиращ дъха поглед.
33. Патриция Аркет Дълга прическа с бръмбари: Дороти Брийди Патриша Аркет--плитки-же-MDN
Разгледайте тази прическа. Какво ви идва на ум? Ако казахте "Дороти" или "Магьосникът от Оз", вие сте прави! Патриша Аркет поставя косата си в две очарователни плитки от двете страни на главата си и оставя тънките си удари да играят. Тази сладка, момичешка прическа е страхотна за летните дати и определено е победител в света на тенденциите в косата.
34. Пенелопе Круз Дълги прически с бръмбари: Bump it Bun Пенелопа Cruz volume bun
Какво може да е по-горещо от Пенелопе Круз? Какво ще кажете, Пенелопе Крус спортувайки секси кий? Да, това е само чешката върху тортата. Обичаме оживения кок на Пенелопе Крус. На първо място тя дразни косата си, така че има много обем на върха. След това тя прегърна косата си на полу-висок котлет, оставяйки развълнуваната част да скочи нагоре. Резултатът? Секси прическа с много обем и височина, за да улови очите на тълпата.
35. Бела Тронна дълга прическа с бръмбари: Централен раздалечен взрив
Bella Throne Center Parted BangsКогато става въпрос за взривове, по-голямата част от жените избират странични брекети; втората опция е пълна, дебела блещукащи очи. Никой наистина не предпочете среден разцепени брекети. Но съдейки от това, колко привлекателна и сладка Бела Торн изглежда с нейните сладки сребърни брекети, предполагаме, че тази тенденция скоро ще вдигне скоростта. Ако искате да направите бреговете си по различен начин от останалите и все още изглеждате невероятно очарователни, помислете за разделянето на вашите бретон по средата. Направете косата си на конска опашка като Бела Торн за допълнителен уют!
36. Анджелина Джоли Дълги прически с развълнувания: Правилно наполовина
Анджелина Jolie straight half updoGah! Просто погледнете тази елегантна прическа от Анджелина Джоли. Може ли някога да греши? Тази прекрасна прическа е доста лесна за сглобяване, но идва с толкова много изтънчена привлекателност, която просто трябва да изявите. Оставете косата си права (използвайте препарат за изправяне, ако не сте надарен с естествена коса) и издърпайте косата нагоре наполовина, като използвате клипове или щифтове за боби. Няма специални ефекти или луксозни аксесоари и все още изглежда страхотно. Уау е всичко, което можем да кажем!
37. Ема Стоун Дълга прическа с бръмча: Прости къдрици Ема Stone Curls
Ако сте в бързане или просто искате косата ви да бъде успокоена с някои основни къдрици, опитайте очарователния набор от прости къдрици на Ема Стоун. Обикновено кърлингът ще направи трик, или ще използва къдрици за една нощ, за да постигне този сладък стил. Дори дайте бонбони малко къдрици, за да дадете на главата си на косата сладък тласък!
38. Ванеса Хъджънс Дълга прическа с бръмча: Навита опашка
Ванеса Hughens Curly Ponytail
Нищо казва женствената доста като красива набор от къдрици, така че защо да не повдигнете средната си опашка с някои здрави къдрици? Обичаме този стил от Ванеса Хъджънс и е страхотен стил за рок през цялата пролет и лятото дълго, когато искате косата ви да нагоре, но все пак искате да изглеждате абсолютно очарователни.
39. Джесика Шоур Дълга прическа с развълнувачи: Рибарска риза
Джесика Szohr Fishtail Braid
Така че от този момент нататък е безопасно да се каже, че плитките са на тяхната популярност- всеки носи ги. Но ако искате да разбъркате типичната ти плетена прическа, защо не опитате плитка риза? Въпреки че е малко по-сложно да се създаде, това е размерът и уникалността, които си струват предизвикателството. Джесика Шоф доказва колко страхотна и великолепна е ризата на рибата и че не можем да чакаме да я опитаме!
40. Тейлър Momsen дълга прическа с Bangs: Headband     Тейлър Momsen Headband
Има много малко неща по-хубави или по-хумористични от огромната лента за глави - особено когато е в лилаво. Следващият път, когато искате страхотна прическа за износване в града, помислете дали да използвате гъста лента за глава. Добавете някои къдрици като Тейлър Момсен за малко пълнота и скачане и оставяйте сладките си брекети да се гърчат по лицето ви за модерен завършек.
41. Кери Хълсън Дълги прически с букси: Къдрава бухалка
Keri Hilson Curled Bun
Кери Хилсън е очевидна красива жена, но когато свързва косата си в елегантен страничен кит и оставя няколко къдрици да се разхлабят, тя просто получава толкова по-сензационно. Дългата й прическа е определено една за официални събития, когато имате нужда от прическа, която да отговаря на вашите любими облекла. Просто увийте косата си в страничен кит и оставете някои къдрици да се развърнат. Резултатът? Едно девствено красиво ", което всички ще обичат.
42. Блейк Лъвска дълга прическа с бръмбари: Несправедлива доза
Блейк Lively messy updoКой каза, че дамите винаги трябва да бъдат толкова изтънчени и изискани? Освободете като Blake Lively и хвърлете косата си нагоре в сладък, разхвърлян. Коефициентът на изисканост е път високо с този стил, което означава, че можете да го носите почти навсякъде! Хвърлете няколко вълни или къдрици в косата си и опитайте тази разхвърляна прическа.
43. Карли Рей Дълги прически с бръмбари: далечни гърбици
Карли Rae Far-Back Bangs
Има тънки, дебели бретончета. И тогава има сериозно тъп, дебел бретон. Каква е разликата? Просто погледнете комплекта от бретон на Карли Рай и тя ще ви покаже. Нейните далечни гръбчета са невероятно горещи и глупави, давайки й яркото отношение, което обичаме. Да не говорим, че далеч назад стила му дава бретон някои дебелина serioues, който изглежда великолепен прикрепен към челото си. Ако мислите за перфектната следваща подстригване за вашите банди, дайте на тези далечни обратно дяволи изстрел. Няма да съжалявате. (Между другото, далечните гръбчета изглеждат страхотни с опашка!)
44. Еди Камбъл Дълга прическа с бръмбари: Лейди Мълле
Еди Campbell Mullet
Ето една за момичетата ми, които се чувстват нервни и фънки: женската кефалка. Да, точно така - казах кефал. И както можете ясно да видите от Еди Кембъл, келтите не трябва да бъдат лоши. В действителност, ние обичаме да я чукаме и очакваме да видим, че в следващите месеци ще се появят много други.
45. Ким Кардашиан Дълги прически с букси: Дългата дължина
Ким Kardashian Long and Straight
Това е проста, но все пак сурова. Това не е нищо друго освен супер правите ключалки на Ким Кардашиан и супер тъпи изрезки - ключовата дума тук е закръглена. Както можете да видите, не само краят й е прерязан, но и нейните бретон. Целият стил е несъмнено секси и привлекателен, а простият фактор го прави стил, което всяко момиче трябва да се опита в една или друга точка. Може да искате да се сдобиете с продукти за изправяне, за да постигнете тази супер лъскава работа!
46. ​​Лейди Гага Дълги прически с бръмбари: Лов за връзване
ladygagahairstyles_longblondehairstylewithbow_thumb
Нека се изправим: когато видяхме лейди Гага с огромен лък на главата, не знаехме как да реагираме. Но не беше дълго, докато не паднахме нагоре по този очарователен стил - и сега изглежда, че всеки иска сладък малък лък в косата си. Ако искате да опитате сладък стил, който определено е различен от останалите, помислете за леко привързана глава на лейди Гага. Ако искате да бъдете малко по-фини с носа си, опитайте да го добавите в опашката или коня.
47. Линдзи Лоън прическа с дълги прически: шапка
Линдзи Лоън--шапка-прическа-дългосрочен блондинка-коса
Имаш лош ден за коса? Просто не се чувствайте като да се занимавате с ключалките си днес? Спестете време, неприятности и неприятности, като хвърляте шапка - точно като Линдзи Лоън. По този начин ще бъдете сигурни, че изглеждате стилно, без да се притеснявате за изправяне, навиване, добавяне на продукти, оформяне - знаете ли, деветте етажа, на които всяка жена се страхува да минава през всяка сутрин.
48. Аделе Дълги прически с букси: 60-годишен буфант
ab54b0c1348dd04e1c35582d6de783cd
Адел реши да върне ръцете на времето с този великолепен буфер на 60-те, но не и ни оплаква - ние обичаме нейния поглед! Този стил е за VOLUME, така че ако сте любовник от тонове височина, какъвто сме ние, ще обичате да добавяте тази прическа към вашата колекция от задължителни неща. Оставете бръчките да се разхлабят за малко игривост, докато останалата част от косата е вързана назад. О, и, разбира се, не забравяйте да ухажвате тази коса! (И наистина искаме да кажем - не се страхувайте от тона на обем!)
49. Cher Lloyd Long прическа с бръмбари: Shaved Side
d87cff58b473b3362b763c78c76b9744
Не може да се отрече, че има една модерна прическа, която се вижда все повече и повече в модния свят - и това е обръснатата страна. В началото това беше като "Woah, какво?" Но сега е като "Искам това. Толкова горещо ". Обръснатата странична прическа е сериозно изнервена, а не за слабите на сърцето. Добавете допълнителен ръб и отношение с цветовете на косата, като тази тъмно кафява, или отидете на див с омбър или пастелни брави.
50. Соландж Ноулс дълга прическа с бръмбари: Твърди къдрици
Solange Knowles Tight Curls
Имат ли естествени здрави къдрици, или може би просто болни от хлабав къдрици / вълни? Тогава защо не рок красиви стегнати къдрици като Solange Knowles! Те са супер шик и секси и изглеждат добре почти навсякъде. Да не говорим, че здравите й къдрици са свързани с тях. Говорете за нокаут!

Leave A Comment

− 3 = 1