40 Twist прически за естествена коса 2017

Twist прическите за естествена коса 2017 като тези бързо се превръщат в популярна опция за жени (и мъже) с афро-текстурирана коса. Също известни понякога като "мини обрати", "двупластови обрати" и "плоски обрати", те са прическа, която идва с повече възможности за персонализиране, отколкото може да се разклати юмрукът ви. Мислим се извън кутията, когато става въпрос за косата ни тези дни, дами, и те определено ви показват как да го направите със стил.

Ако седите удобно, ще започнем ...

Contents

1 - Доста розово (& лилаво)

За лесен начин да подправят прическите си за естествена коса 2017, защо да не добавите място на цвят? Можете лесно да изтъкавате допълнителни разширения във вашето "действие", но в различни нюанси. Това наистина ще окаже влияние и след като сте отегчени от тях, можете просто да ги извадите и да ги замените с различен цвят.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 8

 Източник: jeanicewebb

2 - Обикновено & Сладък плосък обрат Twist Look

Въпреки че е трудно да започнете, плоски обрати като тези са супер бърза опция, която ще ви издържи от три до пет дни, ако играете правилно. Сладък, лек и супер защитен бихте могли да добавите цветя или други аксесоари за коса, за да оживите наистина нещата.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 9

3 - средно големи сенегалски обрати

Останали дълго и свободно изтичащи, тези сенегалски обрати са красиви, когато се чувствате неумолими и безгрижни. Просто искат да се блъскат назад и напред, това е сигурно. Няма нищо по пътя на изтънчените техники за оформяне, използвани за създаването на този външен вид, и дори могат да бъдат персонализирани с широк спектър от нюанси и цветове.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 10

4 - Ударен блатен живот

Можете да комбинирате тези привържени прически за естествена коса 2017 с редица други стилове, включително updos. Те включват външен вид, плитки и други дизайни. Този вид, например, е идеален за събитие, когато трябва да изглеждате най-добре.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 13

Намерени онлайн филми Новите игри Супер Марио Супер Марио

Има толкова много предимства за защитния стил, като тези прищявки за естествена коса 2017. Един от най-големите е, че това е просто - защитен стил. След като обръщанията са поставени във вашите коси, те са оставени така. С някои дизайни и стилове те могат да бъдат оставени в продължение на много дни, докато други предлагат седмици на износване. Ако стиловете с дълъг живот са това, което търсите, разговаряйте с стилиста си. Те ще могат да ви кажат какво е по-продължително.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 2

6 - Оплетена и усукана Фаук-Хоук

Тези обрати прически за естествена коса 2017 са ниско поддържащи. Не само това, те работят по всички дължини на косата. Можете да ги добавите към много къса коса или по-дълга коса, а с различните възможности за оформяне можете да добавите твърде много опции!

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 5

7 - Топ възел, златен блондинг стил

Това беше в началото на 2000 г., че twist прически стават по-масови и те току-що са се увеличили в популярност, тъй като те. Тези дни, проектите, които можете да намерите, са толкова сложни, че едва ли бихте помислили, че са възможни. Просто погледнете този страхотен стил като класически пример. Изглежда много по-сложно, отколкото всъщност, което означава, че всички ще се гледат завистливо.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 11

8 - Червено и розово усукано

Естествената коса работи наистина добре с тези прищявки за естествена коса 2017, предлагайки стил, който изглежда добре и може да бъде усукан в редица различни дизайни. Барети и ленти не са необходими, когато се занимавате с естествени обрати на косата, вместо да се държите заедно естествено.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 14

9 - Комплекс с плосък стил на обръщане

Тези удивително изкривени дизайни ви показват как можете да постигнете прекрасно и сложно възходящо движение, без да имате нужда от много стилизирани продукти и отопляеми инструменти. Двойно предпазвате косата си - веднъж, като я защитите със самите прическа, и след това за втори път, като избягвате всички инструменти за оформяне, които бихте могли да използвате по друг начин.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 16

10 - усукани с електрическо синьо

Искате да направите изявление, но не твърде много от изявление? Какво ще кажеш за светкавица, електрически синьо? Само една структура е достатъчно, за да направи косата ви наистина да се откроява в тълпата. Тези парченца извивки изглеждат страхотно в по-тъмните нюанси, само с един контраст на пейката.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 26

11 - Красиви летни усукани стилове

Този външен вид е чудесно гладък. За да сте сигурни, че изглеждате гладко и оставате така, уверете се, че знаете как да поддържате и да се грижите за тези привързани прически за естествена коса 2017. Трябва да се използват копринени калъфки или други гладки защитни материали, за да се гарантира, че материалите не издърпайте косата си и я накарайте да изплюе.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 27

12 - Изкривяване и разтърсване

Щом свършите със завъртането, обратът може да ви осигури още една прическа, което прави тази една от най-разнообразните прически за десетилетието. Може да се наложи да изпробвате различни продукти, за да подредите косата си, но след като намерите неща, които обичате, останалата част от пътуването ще бъде бриз.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 28

13 - Красива и извита усукана мохаук

Представете си нещо съкрушено и модерно? Този красив и извит извит мохаук трябва да е на вашата улица! Дръжте нещата естествено тъмни, ако искате, но ние не можем да не помислим, че ярка светкавица на цвета наистина ще се вписва добре в този усукан стил.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 30

14 - Хронично обръщане нагоре

Тя е къдрава и усукана, а също и много елегантна и изтънчена. Смятаме, че този външен вид ще бъде перфектен с аксесоари за сватба, както и за по-сериозни случаи, като например интервюта за работа.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 32

15 - Плоски обрати и ниски удари

Flat updos не само са супер бързи, но и супер лесно. Толкова лесно, всъщност, че можете дори да направите това у дома си. С много малко усилия можете да имате чудесно възход, който вика изтънченост и класа. Изглежда, например, ще отнеме само час или две, за да се съберат заедно, докато други тъкани от стил на разширение често отнемат много повече часове, понякога от осем до десет.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 33

16 - Обикновени, двойни понитни обрати

Имаш кифли, понички и дори сложни обрати и въртележки. Понякога, обаче, поддържането на неща хубаво и просто с понито пометено настрани и задържано на място с обрат (или група) е точно това, което е необходимо, за да се приготвите сутрин.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 35

17 - Голям и обемист обрат

Колкото по-голям е размерът на завъртането, толкова по-кратко време ще е необходимо, за да бъде завършено. Ако не можете да резервни толкова дълго, колкото искате за вашия стилист, изберете опънати плитки за дълготраен готино стил, който ще бъде малко по-бързо да инсталирате.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 37

18 - Дълги, усукани брави

Twist прическите са всъщност точно както името би предполагало - две направления на косата, които се извиват един около друг, за да формират външен вид, подобен на драматурзите. Вие обаче не бива да се бъркате, защото драволците често са много по-дебели, а също така се правят малко по-различно.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 38

19 - Невинни плоски обрати

Има толкова много начини да носите тези усукани външности и дори можете да завъртите обрат и след това да завъртите тези обрати, ако се чувствате така. Има буквално безкрайни начини да се разклащат тези брави и не можем да чакаме да видим какво ще дойде с следващия.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 39

20 - Завъртане на славата

За да изглежда достатъчно добре за една кралица, какво ще кажеш за това обръщане на славата? Това е идеално за лятото, когато искате да преместите цялата коса обратно от лицето си.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 36

21 - Изчезнал тонизиращ

Крисните обрати обикновено се считат за малко по-естествени, когато става дума за обратни стилове. Те са умен начин да променят редовната визия толкова леко, за да донесат съвсем ново усещане и да го довършат.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 34

22 - Удивителна Twist Style, носена много начини

Трябва да помните, че тези по-малки обрати често отнемат много повече от по-широките, по-дебели и по-крехки обрати. Това е времето, което ще трябва да отделите за срещата ви и трябва да сте сигурни, че вашият стилист е наясно с какъв стил искате, така че те знаят колко време ще ви отпусне. Ако не сте сигурни какво търсите, вземете няколко снимки на външен вид, които ви харесват и вижте дали двамата не можете да излезете с нещо прекрасно и фантазия заедно.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 31

23 - Забавен и удивителен стил с много обръщане

Когато имате няколко погледи, добре обвити в една, защо не искате точно това? Това ще ви даде тази прическа за усукване - нещо, което може лесно да включва няколко различни идеи, обрати и въртене, в зависимост от вида на настроението, което се опитвате да настроите.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 30

24 - Ниска бухалка и блясък

Този блестящ външен вид е елегантно постигнат чрез сгъване на обратната страна наведнъж, преди да се закрепи на място с еластични или щифтове.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 29

25 - Удивителна червена половинка

Ярко червено? Обичаме го. Обърнете цялата предна секция наоколо и завийте на място, за да изглеждате напълно скали за ден и нощ.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 21

26 - Плосък Twist Bun

Плоска усукана и извита отново в колбаса. Това е просто и красиво, но то е правилно усукана за теб?

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 15

27 - Изневярах Мохаук

Фантастичен извратен мохак? Този поглед трябва да ви даде всички вдъхновение, от което се нуждаете.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 6

28 - Аксесоар

Обичаме пръстените на пръстите си, така че има смисъл да ги обичаме и в косата си. Добавете няколко заслепени пръстена за коса към вашите обръщания и плитки за хладен, бохемски вид.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 24

29 - Скулптурен Updo

Какво ще кажеш за нещо изваяно за твоите прищявки за естествена коса 2017? Това крещи с помпозност и блясък, с асиметричен стил, който смесва нюанси както на кафяво, така и на черно. Тези златни пръстени просто добавят намек за блаженство към случая и винаги можем да намерим извинение да ги разтърсим.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 25

30 - Къдрава късометражна игра

Кратки и къдрави, така харесват нашите привържени прически за естествена коса 2017. Те изглеждат естествени и хладни, в същото време, но дали те са нещо, за което бихте предпочели.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 23

31 - Удивителни Twists прежди

С прегъване на прежди имате толкова много възможности за вас, особено по отношение на наистина ярки и смели цветове. За сезона на фестивала и лятото тези изгледи са абсолютно място, въпреки че биха могли да донесат цветово усещане в живота на зимата.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 22

32 - Зловещ и висок връх

Добавете мед и карамелен тон към вашите усуквания и вие също бихте могли да се люлеете така. Няма да лъжем, това изглежда като нещо, което може да се окаже на улица на Бионсе и ако е достатъчно добро за кралица Б, това е достатъчно за нас.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 20

33 - Крислината на въжето

Ако искате средна дължина, извратени обрати са чудесен избор. Marley обрати обикновено се смятат за по-дълги стилове, въпреки че и двете могат да работят в двете ситуации с правилния стилист. Тези средни дължини ви дават най-доброто от двата свята, което ви позволява да обръщате сложно косата си в дните, в които се нуждаете от нещо, оформено от лицето ви. В дните, в които чувствате, че носите косата си надолу, все още можете да направите това. Още една причина, поради която тези twist прически за естествена коса са чудесен избор.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 19

34 - Прикрити и сложни Twist прически за естествена коса 2017

Разбира се, ако не се интересувате от дълги и прекрасни ключалки, вместо това ги направете кратки и прекрасни. Можете да го фалшифицирате също, навиване и завъртане на вашия twist прически за естествена коса 2017 в сложни дизайни, които лежат на косата си. Това е като избор за по-кратък външен вид, без всъщност да се търси по-кратък външен вид.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 2 4

35 - Sassy & Fierce Защитни къси стилове

Носете си обръщанията плътно прикрепени към главата си, а след това се завъртяха един към друг, като ви даде един поглед, който изглежда доста дяволски страхотна. Ако сте искали да изглеждате в офиса, който се нуждае от много малко грижи, това със сигурност го скали. Няма глупости и измислици. Той отметка всички полета.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 17

36 - Счукана сенегалска усукана прическа

Носете ги дълго, до голяма степен усукани и страхотно, показани от този красив външен вид. Супер дълга и прекрасна, можете също така да отнеме известно време от тези, ако търсите с поглед, който е лесен за управление. След като тези обрати са в, обаче, толкова дълго, колкото поддържате защитната поддръжка, вашият поглед може да продължи повече от няколко седмици.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 18

37 - Украсени с прически със златни усуквания

Знаете ли онези стари колиета, които имате, които вече не носите? Какво ще кажете за това да ги носите на главата си? Аксесоарите за коса, като огърлици за коса, станаха много популярни напоследък и те могат да придадат определено гръцко чувство на вашите ключалки, ако това е вид обжалване на богиня, за която отивате.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 12

38 - Дължина на върха на рамото, аксесоар и горна част

Дръжте нещата с дължина на рамото, за да можете да добавите горния кит и няколко издути аксесоари, за да постигнете тази красива визия.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 7

39 - Сладко наполовина и наполовина надолу коса

Половин н половина стилове са сладки и забавни, а тези куп-стил изглеждат навсякъде в момента. Те са лесни и имат и множество ползи. Ако имате мазна коса или косми, които не изглеждат толкова добри, колкото се надявахте, можете да хвърлите горната половина нагоре в колба, давайки ви само долната част, за която да се притеснявате. Обикновено ще откриете, че върховете първо изчезват.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 3

40 - Книжни обратни плитки за уикенда

Защо не гледате да завъртите защитните си стилове в боб? Това е страхотен сложен дизайн, който все още може да бъде изтеглен, когато се затоплите и трябва. Можете дори да обмислите инжектирането на някои забавни цветове, за да донесете целия живот на живота.

40 Twist Hairstyles for Natural Hair 2017 1

Leave A Comment

4 + 5 =