40 индивидуални стилове на ширит

Мислили ли сте някога да защитите косата си от външни увреждания или поне да направите нещо, за да ускорите процеса на отглеждане? Дайте на вашите ключалки почивка и направете го да изглежда и да се чувствате по-здрави с индивидуалните плитки. Има много готини стилове, които можете да изберете. Като се започне от най-екстравагантните jumbo плитки по целия път до най-готините плитки от царевица, разнообразието от такива косми е безкрайно. Тук са 40 спиращи дъха индивидуални плитки прически, които да изпробват.

1. Дълги блондинки Индивидуални ширити

индивидуален braids_04

Направете промяна за този зимен сезон и вземете блондинки. Прическата веднага ще привлече вниманието на хората. За допълнителен ефект ги включете от едната страна. Всички очи ще бъдат върху теб! Колкото по-дълго косата е толкова по-добре. Ако косата ви е по-къса, сега би било идеалното време да получите и разширения.

2. Секси царевични редове

индивидуален braids_05

Секси прежди от царевица са страхотни, когато се опитвате да защитите косата си от външни повреди. Стилът е елегантен и чист, а работи перфектно на жени с къса, средна и дълга коса. И тъй като правиш толкова дръзко движение, защо не и да боядисаш косата си?

3. Прекомерно оразмерени и обръснати страни

индивидуален braids_01

Индивидуалните плитки са хип, готино и стилно. За да изпъкнете, оцветете ги в учудващ нюанс. След това ги завържете в кошер от кошер и обръснете страните. Последната прическа ще изглежда необичайна, но ще бъдете възхищавани от оригиналното усещане за стил.

4. Черен и зелен индивидуален пръстен

индивидуален braids_02

Поразителното зелено не е най-честият цвят за вашите плитки. И все пак, ако се опитвате да излезете от зоната си на комфорт и да направите истинска промяна, точно това трябва да направите. Нека вашите плитки да се изкривят, да не се сплетат по класически начин и да се уверите, че са прекалено големи, за да изглежда прическата изглежда още по-впечатляваща.

5. Класически кафяви индивидуални пръстени

индивидуален braids_03

Понякога най-лесният начин да се откроиш е да се придържаш към най-простата прическа. Класическите индивидуални плитки могат да бъдат изключително привлекателни, когато се оформят правилно. Дайте на плитките си лека промяна в цвета на върха, само за да привлечете малко повече внимание. За да придадете цял акцент върху лицето, завъртете плитките си от едната страна, за да подчертаете красивите си черти на лицето.

6. Boho Chic Braids

индивидуален braids_06

Вземете индивидуалните плитки със средно разделение и използвайте аксесоари за коса, за да придадете на косата бох-шик вибрация. Не правете нищо друго в плитките и окончателният външен вид ще вика оригиналност, свежест и добър вкус в косата.

7. Purple Braids

индивидуален braids_07

Не обичате ли просто необичайни цветове на косата? Този сезон лилаво е задължително. Цветът е поразителен и смел, което може би е необходимо, за да си върнете доверието и да се почувствате като най-красивата и привлекателна жена на планетата.

8. Индивидуални бродирани среди

индивидуален braids_08

Кутиите плитки са предназначени за жени с всички видове косми. Независимо дали вашият е кратък или дълъг, все още има начини да ги получите и да ги накарате да изглеждат добре за вас. Особено средно дълги плитки, са отлични, ако имате малко лице. Стилът ще изведе вашите функции и ще ви накара да изглеждате модерно и тайно.

9. Светлокафяви ширити

индивидуален braids_09

Светло кафяво в по-блестяща, по-красива версия всъщност може да изведе вашето новаторско чувство за стил. Вземете индивидуалните си плитки боядисани в този нюанс и то веднага ще превърне един тъп поглед в хладен. Носете плитките си на раменете и те със сигурност ще привлекат цялото внимание.

10. Индивидуални плитки в букет

индивидуален braids_10

Бъншките са страхотна идея за прическа, когато не искате косата ви да пречи на танцуващите ви движения или просто искате хората да се възхищават на красивото ви лице. Уверете се, че вашият е висок (близо до предната част) и се опитайте да не го направите по-голям от лицето.

11. Индивидуални ширити и косми 

индивидуален braids_11

Използвайте метални косми за коса, за да направите индивидуалните си плитки да изглеждат по-добре и по-стилни. Използвайте клиповете в корените или в върховете и допълнете външния вид с допълнителни аксесоари, като например обеци, колиета или пиърсинги.

12. Обемни ширити

индивидуален braids_12

Големите плитки са отлични, когато имате малка, деликатна глава и известни черти на лицето. Прегърнете суровата си красота и изрежете грима. Нека вашите индивидуални плитки да привлекат цялото внимание и да ги оставят да се отпуснат.

13. Меси Бън

индивидуален braids_13

Разхвърляна, но готина прическа е точно това, от което се нуждаете, за да ви помогне да прегърнете свободния си дух. Завържете ги в кок и не обръщайте много внимание на формата. Нека вашите плитки да оформят лицето ви и да използват лек грим, за да подчертаят вашата весела личност.

14. Лилави индивидуални плитки

индивидуален braids_14

Променете изцяло цвета на косата си и изберете най-забележителния нюанс - люляк. Цветът е наистина съблазнителен и когато се сдвоява с кутии, той наистина ще изскочи. За добавен уау ефект, вземете страничен ресни. Последната ви прическа ще изглежда елегантна и стилна.

15. Ръкавици и скъпоценни камъни

индивидуален braids_15

Предефинирайте плитките си и получете топка. Не го направете твърде високо и разхлабете плитките отстрани. Това ще даде на вашата прическа романтична атмосфера, която напълно ще се възхищаваш.

16. Редове за царевица и вдъхновени от мохаук пръстени

индивидуален braids_16

Редовете от царевица са отлична идея за коса, когато целта ви е да защитите ключалките си. За да направите косата да изглежда модерна и хип, вземете среден моаук. Не опиянявайте с дължината на плитките и ги оставяйте да се пускат на гърба.

17. Оплетена конска опашка и подкопаване

индивидуален braids_17

Уморихте ли се от индивидуалните си плитки, но не искате да отрежете прическата? Е, тогава бихте искали да изпробвате висока опашка от пони с подрязвания. Прическата изглежда като градска и наистина стилна; което е точно това, което трябва да излезете от анонимността.

18. Черни ширити с лилави вложки 

индивидуален braids_18

Направете вашите плитки да се откроят, като промените цвета. Няма нужда да боядисвате всичките си ключалки. Няколко лилави плитки тук и там ще бъдат достатъчни, за да придадат на стила ви свежо вибриране.

19. Индивидуални плитки с навити съвети

индивидуален braids_19

Добавете обрат към класическите си черни плитки чрез навиване на върховете. Прическата е лесно да се направи; всичко, от което се нуждаете, е кърлинг и някои спрей за коса. Крайният резултат ще бъде стил, който е нов и наистина привлекателен.

20. Линейни редове за царевица и плетени мохаук 

индивидуален braids_20

Сега това е прическа, която абсолютно се възхищаваме! Тези красиви пластове от царевица вървят идеално със сплетения мохак. Прическата е идеална, ако отидете на фантазия страна и искате да запазите отделните си плитки под контрол.

21. Тройни редици от зърна и царевица 

индивидуален braids_21

Поставете косата си в най-генийните редици от царевица и изберете най-отгоре троен хляб. Стилът е подходящ за жени с индивидуални микропласти и трябва да ви накара да се откроите незабавно.

22. Колоритни индивидуални пръстени

индивидуален braids_22

Добавете още цвят към индивидуалните си плитки и ги направете поп. Отидете за успокояващо съчетание от руса, зелена и пастелно пурпура. Комбинацията ще изглежда жестока. За допълнителен ефект се препоръчва странично разделяне. Тя ще подчертае още повече вашите функции.

23. Червеникави плитки

индивидуален braids_23

Елегантните червеникави плитки са идеални за студения сезон. Бургундия червено, по-специално, може да бъде изключително успокояващо. Не правете нищо друго за прическата си и нека вашите плитки да допълнят лицето ви, устните ви и очите му.

24. Purple Topknot 

индивидуален braids_24

Прекомерно лилав връх, направен от индивидуални плитки, със сигурност ще обърне някои глави наоколо. Не правете нищо в долната половина на плитките си и ги поставете равномерно върху раменете си. Последният updo ще изглежда романтичен, оригинален и изключително привлекателен.

25. Увити индивидуални пликове и връхчета

индивидуален braids_25

Twisted плитки са много по-сложна версия на класически плитки. Направете стил в горната част и се гордейте с прическата си. Колкото е по-голямо, толкова по-голямо внимание ще привлече, така че може да искате да имате това предвид, когато започнете процеса.

26. Duo Pony опашки 

индивидуален braids_26

Понякога една опашка на пони не е достатъчно, за да привлече вниманието. Две опашки от пони, обаче, със сигурност ще направят впечатление. Вашите индивидуални плитки ще изглеждат по-добре от всякога, особено ако отивате за лека промяна на цвета също.

27. Twisted Bun & Pony опашката

индивидуален braids_27

Изкривен котлет и опашка от пони на гърба е типът прическа, която има за цел да ви накара да забелязвате. Тази коса, по-специално, е доста зрелищна. Кукът е по-дълъг на гърба и в крайна сметка става опашка за пони. Това е страхотна прическа, която да изпробвате.

28. Плитка козина с плитки и обръснати страни

индивидуален braids_28

Бръсненето на главата може да бъде трудно решение. За щастие стилът е в тенденция този сезон; което означава да видите други жени да го получите, ще ви насърчи да го изпробвате. Ако имате индивидуални плитки, можете да ги вържете в един преобладаващ кок и да имате долната част на главата си напълно обръсната.

29. Предни бунтове и подкоси

индивидуален braids_29

Ако не сте наистина да си бръснете главата, бихте могли поне да опитате подбивания. Дръжте индивидуалните си плитки нагоре в предната буца и оформете възможно най-късите страни. Винаги можете да скриете оформлението, като оставяте плитките си свободни.

30. Индивидуалният ефект на Micro Spin и Ombre

индивидуален braids_30

Добавете ефекта "ombre" към индивидуалните си микропънки и изберете комбинация от тъмно и светло кафяво. Съществуват и други нюанси, които можете да избирате, но тази комбинация по-специално изглежда естествена и без усилия. Трябва да имате за този сезон!

31. Сребъпи с междинна дължина и Messy Updo

индивидуален braids_31

Мръсните updos са в стил точно сега. За да получите тази прическа, всичко, което трябва да направите, е да вържете няколко плитки на гърба. Не правете нищо друго и нека вашите плитки да оформиш лицето си. Ще обичате свежестта!

32. Въртящи се индивидуални ширити с извит ефект

индивидуален braids_32

Дайте къдрав ефект на изкривените си плитки и ги направете поп. За да получите тази прическа, трябва да използвате кърлинг. След това превърнете плитките си от едната страна, за да изглеждат по-романтични и сте готови. Насладете се на тези подскачащи плитки!

33. Елегантни индивидуални ширити

индивидуален braids_33

Елегантните индивидуални плитки се постигат най-добре при използване на техниката на усукана оплетка. Тя е по-модерна и стилна и ще даде на вашата прическа по-елегантна атмосфера.

34. Black & Brown Braids

индивидуален braids_34

Добавете някои нотки на кафяво към вашите черни плитки и се насладете на крайния резултат. Промяната на цветовете и преминаването към леко по-светъл нюанс ще омекотят вашите функции, което е точно това, от което се нуждаете, когато имате красиви големи очи и пищни устни.

35. Спирала за среден размер и връх

индивидуален braids_35

Направете индивидуалните си плитки поп с връхче в различен цвят. Уверете се, че сте избрали подобен цвят. Например, ако имате черни плитки, избора на махагоново кафяво за горната част е идеален избор. Не забравяйте да се усмихвате, изглеждате красиви!

36. Дълги навити плитки

индивидуален braids_36

За да направите дългите ви индивидуални плитки къдрави, трябва да ги направите по-тънки. Микро плитките например са отлична идея. По този начин стилизирането им и даването им на подскачащ вълнообразен ефект ще бъде много по-лесно.

37. Бродирани среди с къдрици

индивидуален braids_37

Обичаме индивидуалните плитки, които също са вълнообразни, защото превръщат един общ поглед в страхотен външен вид. Увийте вашите съвети и дайте на плитките си свеж съвременна атмосфера.

38. Странични пънчета 

индивидуален braids_38

Бързате ли и нямате време за изискана прическа? Е, тогава този сплетен стил не отнема повече от 5 минути. За да го получите, трябва да обърнете ключалките си от едната страна. Използвайте косми за клипове на гърба, за да запазите плитките на място и сте готови.

39. Удължени мохаук и елегантни редове

индивидуален braids_39

Може би е време вашите индивидуални плитки да получат ъпгрейд. Един лъскав мохаук, например, трябва да направи този трик. Отстрани получавате геометрични редици от царевица и крайният резултат ще ухае всички около вас.

40. Индивидуални Джъмбо Ръкавици

индивидуален braids_40

Jumbo плитките са невероятно стилни, особено когато са боядисани в прохладен цвят като люляк. Оставете косата си да направи впечатление и отидете на тази страхотна прическа. Уверете се, че вашите jumbos са усукани. Те ще изглеждат много по-модерни и елегантни.

Индивидуалните плитки могат да бъдат оформени по много различни начини. Независимо дали сте решили да вратовръзка си в една бухалка или да ги плъзнете на една страна, трябва да има прическа, за да надмине вашите очаквания. Представихме 40 от най-добрите. Коя бихте искали първо да опитате?

Leave A Comment

+ 24 = 25