40 Частичен Balayage изглежда

Вие сте влюбени в балайдж, но не сте сигурни дали ще съответства на вашето усещане за стил? Какво ще кажете за частичен балайдж? Има много дискретни комбота, които можете да изпробвате. От леки блондинки нюанси върху светлокафява коса до по-дълбоки тонове мед и дори сиво на червената ви коса, опциите са огромни. Всичко, от което се нуждаете, е съветите на специалист. Нека разгледаме по-отблизо 40 невероятни частични balayage външен вид, които може да ви убедят да излезете от зоните си на комфорт този сезон.

1. Тъмнокафяви и руса съвети 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Instagram / hairbysroth

Дългата кафява коса може да изглежда средна. Но винаги можете да играете с дължината и да получите частични balayage акценти, за да разбъркате нещата. Препоръчваме лъскави топли блондинки да се открояват отпред, за да оформите лицето и да осветите вашите функции.

2. Woody Blonde & Beach Waves

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Bloglovin / Lianne Deaderick

Топла дървесна блондинка с по-светли нюанси на върховете ще уголеми чувството ви за стил. Нека косите ви да се разхлабят и да изберат вълни, за да подсилят ефекта на омбрега. Имайте предвид обаче, че само професионален стилист може да постигне перфектния преход от тъмната към по-светлата блондинка, без да навреди на дългите ви ключалки.

3. Слънце целуна вълни и среден раздяла

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Пинтерест / Кристин

Частичното балайдж е за гладкото преминаване от по-тъмен към по-светъл нюанс. Ако сте влюбени в вълните, тази красива кафява прическа с подчертани карамели може да е точно това, от което се нуждаете, за да се чувствате уверени отново. Спрете момичетата, пролетта е точно зад ъгъла, което означава, че е идеалното време за промяна на цвета на косата.

4. Лилави нюанси на черно

40 Частичен Balayage изглежда

чрез козметичния салон Pinterest / CoCo & Company

Знаем, че оцветяването на чистата черна коса е трудно. Но тъй като лилавото е в тенденция този сезон, можете лесно да получите по-леки акценти в самите краища, без да повредите косата си. Свийте го и сте готови. Промяната се вижда най-вече, ако носите голи или бели дрехи.

5. Кратко вълнообразни боб и карамел Акценти 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Пинтерест / Лора Ашли Уилис

Нарежете косата си за лятото и отидете с най-яката, най-елегантна. Съхранявайте по-дълги слоеве отпред и изберете частични балажни нюанси на повърхността, за да отворите естествения си цвят. Възползвайте се от крайния резултат, тъй като гарантираме, че ще излезете от вашата зона за комфорт.

6. Връхни къдрици

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Trends2Wear

Перфектните къдрици са още една хладна тенденция за този сезон. Жените с по-дълги брави са с частично блейбей осветление в нюанси на топла и светла блондинка. Крайният резултат: плажните вълни. Те са без усилие и могат да се носят с всякакви дрехи.

7. Медови тонове 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Digihair

Топлите тонове мед са отлични, тъй като пролетта е почти тук. Природните слънчеви лъчи ще озаряват косата ви, правейки я по-блестяща и по-здрава от всякога. Получете части от карамелния мед на върха и запазете тъмнокафявата си основа. За допълнителна нотка на свежест, навийте ключалките си. Вълнуващите вълни ще направят прическата изглежда още по-модерна и стилна.

8. Прави, текстурирани Боб & Топъл Блондин Съвети

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / stayglam.com

Текстурирани bob с средно разделяне може да изглежда невероятно свеж и шик. Но ако сте болни и уморени от естествения си кафяв цвят, препоръчваме частично балансиране на топлината в топлите блондинки нюанси. Спретнато и елегантно, точно това, което трябва да направите впечатление.

9. Дълги вълнообразни Bob & Discreet Grey Ends

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / allene amelie

Красивите сиви краища са още една страхотна форма на частичен балайдж. Най-хубавата прическа за тази комбинация е дългата асиметрична боб със странична деликация или ресни. Излезте от зоната си на комфорт и се подгответе да се възхищавате!

10. Акценти на предния панел 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Instagram / ninezeroone

Частичните блондинки, подчертани отпред, са предназначени да отварят цвета на косата ви, особено около лицето. Жените с топли блондинки трябва да се осмелят да се хвърлят и да направят промяна. Може да не изглежда много, но гарантираме, че резултатът ще ви накара да се почувствате съвсем различно.

11. Фини розово злато Акценти 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / buygoldinvest

Розовото злато и частичните сиви оттенъци ще направят прическата ви със средна дължина да изглежда страхотно. Комбото е свежо и жива, така че ако планирате да влезете в пролетен сезон, това е комбинацията от коси, която ще изгони всички.

12. Розово злато под-слоеве 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Instagram / mikaatbhc

Частичното розово злато под слоевете и дискретните тонове на лилавото може да изглежда възвишено. Този колоритен комбо е идеален за жени с тънки брави. Изберете слоеве за допълнителна оригиналност и крайният резултат ще надхвърли всички ваши очаквания.

13. Блондинки съвети за брюнетка вълни 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / stayglam.com

Професионален фризьор ще знае как да сложи блондинка на вашата черна коса, без да я повреди. Правилно, черно и блондинско комбо изглежда фантастично. Придържайте се към разхлабените къдрици, за да подчертаете ефекта и да направите прехода по-гладък и без усилие.

14. Crystal Ash Blonde

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Salao Virtual

Кристал пепеляшка блондинка с частични нюанси на сивото добавят течливост към вашата прическа. На слънце ключалките ви ще блестят и ще изглеждат по-здрави и по-светли от всякога. За да сте сигурни, че лицето ви е перфектно оформено, специалистът може да препоръча изрязване на гърба, за да подчертае дължината на предната част. Отидете за това, това е за най-доброто!

15. Елегантно нарязан Боб

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Chrissy

Нарежете дългите си ключалки и направете промяна през пролетния сезон. Оцветете краищата в леко руса и запазвайте кафявото в корените. Вашият прясно наслагван боб ще има градска, шикозна обжалваност, която веднага ще обичате.

16. Асиметричен Боб с по-дълги предни слоеве 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / coiffure-simple.com

Преувеличените слоеве отпред и късите парчета на гърба правят средното кафяво боб да изглежда невероятно. Геометрията е невероятна. За да направите стилът ви да изглежда още по-привлекателен, изберете частични балажни нюанси.

17. Слоеста Боб със странично остърган фрейд 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Meghen McKinley

Разхвърлян, наслагващ се пластмаса и странично преместени ресни са успешната рецепта за градска прическа с докосване на елегантност. Дръжте корените черни и оцветете останалата част от косата си в топъл блондински частичен балайдж. Стилът работи най-добре върху по-късата коса, така че вие ​​се осмелявате да отрежете този сезон?

18. Меки брюнетки Омбър Hues 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / loveshelbey

Мека брюнетка с леки акценти от въглен в краищата ще озарява лицето ви, подчертавайки повече красивите си черти на лицето. Цветното комбо е изключително видимо за жени с къса коса, които обичат да носят бели или голи дрехи. Опитай го!

19. Постепенно балайей и къдрици

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / therighthairstyles

Тези постепенни кехлибарки съвпадат перфектно с тъмния нюанс в корените. Елегантният боб е полиран и чист, а фронталните косъмчета на косата красиво оформят лицето ви. Нямате какво да губите, ако изпробвате това? Намерете да направите промяна.

20. Многоцветни акценти 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / косми 

Многоцветният частичен балайдж може да изглежда твърде много за някои жени. Но ако сте свободният дух, който не ви е грижа какво мислят хората, защо да не дадете този стил шанс?

21. Тъмно сиви намеци 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Пинтерест / Еман Ал

Тъмно сивата коса с частични нюанси на зеленото е върховна прическа, която ще се появи през тази пролет. Градският ефект е гарантиран, въпреки че може да ви трябват две умиращи сесии, за да получите резултата. Всичко зависи от вашия естествен цвят на косата.

22. Патладжан и блондинки Акценти 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Fab You Bliss

Червените глави ще харесат тази прическа. Това е елегантно и дискретно. Частичните блондинки балайдж оттенъци са на върха. Те ще озаряват лицето ви, без да се отразява на червения цвят.

23. Средна дължина с акценти на фасадата на Balayage 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / pophaircuts

Фронтовите акценти са най-добри, ако искате да осветите лицето си и да подчертаете своето лице. Частичният балансиран вид, представен по-горе, е възвишен. Обичаме кафявата и блондинка микс!

24. Кратко черно Боб и намек за лилаво

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / sideburndeluxe

Някакъв намек от лилаво на черна коса никога не нарани никого. Ако не сте сигурни, лилаво е вашият цвят, боядисвайте само малка част от косата. Крайният резултат ще бъде елегантен частичен балайдж, който незабавно ще привлече вниманието. При къси коси, този намек за цвят основно ще предефинира усещането за стил.

25. Waterfall Braid & Partial Blonde Balayage

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / A Cella

Заплитането на косата ви е още един начин да направите частичен балай. Отидете с водопада за плитка отзад и оставете останалите си брави да се разхлабят. Що се отнася до добавените нюанси, топлата блондинка на кафява основа работи най-добре.

26. Вълна Роза Златен Балайдж на Брюнетка 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Jeannie St Amour

Няма съмнение - розовото злато е най-якият цвят на косата през този сезон. Но ако не сте сигурни дали пълната роза е правилният разговор, можете да отидете с частично balayage combo на върха, за да видите ефекта. На тъмнокафяв преходът работи прекрасно.

27. Частични акценти на карамела 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / fashiongrabbers

Карамел подчертава по-тъмната база е комбото, което ще ви помогне да възвърнете чувството си на увереност. Жените с дълга коса, които искат да променят цвета на косата, определено трябва да издържат тази смес. За допълнително докосване на женствеността, се разхлабвайте. Крайният резултат ще повали чорапите.

28. Black & Silver Green Balayage 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / strayhair

Не можем да получим достатъчно количество сребро този 2017. Вземете зеления ефект balayage в същите съвети и допълнете стила с подскачащи къдрици. Брюнетките трябва да обичат комбото! Това не е толкова озадачаващо, но е достатъчно стилно, за да изобрази гениално и оригинално чувство за мода.

29. Пин шампанско

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / FeedPuzzle

Частично розово шампанско балайдж писъци изобретателност. Този сезон имате шанс да направите промяна и дайте на косата си лечението, което заслужава. Нека блести и избери най-романтичната смес: кафява и розова шампанско. Работи с повечето видове екипировки и може да се носи навсякъде.

30. Постепенно лилаво розово палто

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Пинтерест / Наталия дърво

Постепенното частично прикритие за прически е свързано с впечатлението, без да се пресича. Но някак си този шик плетеник изглежда невероятно. Обичаме прехода от кафяво, тъмно лилаво и лавандула. Това е елегантен и елегантен; идеална за жени, които не се страхуват да направят радикална промяна.

31. Слоеста Боб и Средно раздяла 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Instagram / carolinereceveur

Кратко напластено бобче с ресни и средно раздяла води до романтична прическа, която излъчва романтика навътре. Завършвайте с дискретни балайайонски акценти на върховете и червеното червило. Прекрасно прическа, че всички жени с по-къса коса трябва да се опитат поне веднъж в живота си!

31. Огнена частична балайай и прав фринг 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Bloom

Червените глави ще се влюбят в този авангарден частичен балайдж поглед. Тъмночервеното в корените става русо в върховете. Прическата е иновативна, елегантна и необичайна. Ако сте вид момиче, което не се страхува от промяна, тогава този стил може да е най-подходящият за вас.

32. Светли пурпурни краища и камшици 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / ilovebangs

Стилът на хипи е назад, но е преминал през пълен облик. Изберете обикновен прически с пластирана ресни в предната част. Вземете светъл лилав балайдж на върха и вашият външен вид е пълен. Обичаме лекотата на стила. Свободните жени ще го обожават!

33. Частичен Фучсия Balayage 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Cortney Binford 

Твърде много се страхуваш да боядисваш цялата си коса в ярко розово? Няма проблем. Сега можете също толкова лесно да изберат частичен фючсийски балайдж. Кафявото в основата ще балансира розовото в краищата, така че ефектът може да бъде стилен и елегантен.

34. Махагонът Violet Balayage 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / fashionpin

Възможно е да почувствате необходимостта от промяна на черна коса от време на време. И това е добре. Ако не искате да се откажете от черно, можете да се откажете за пурпурни балайски нюанси. Увийте го и се насладете на крайния резултат!

36. Брюнетка Base & Deep Green завършва

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Brit Morin

Частичен зелен балай е перфектната прическа за жени с изключително дълга коса. Черно и зелено е убиец комбо, което изглежда невероятно, когато носите голи, сиви или бели дрехи. Нека косите ви да блестят и да се осмелят да повярват!

37. Супер къси Боб и дълги балайски слоеве 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / pophaircuts

Супер краткото коляно с по-дълги направления отпред е перфектната прическа за неконвенционалния тип гал. Подправете я с някои руса balayage нюанси и ще имате най-готината прическа.

38. Дълбоки медни къдрици

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / stayglam

Освежете медната си коса с по-светли нюанси и предефинирайте вашите къдрици. Нека е свободно и ще открадне шоуто. Сместа от класически червен и ярък патладжан е невероятно привлекателна за жените с по-дълги брави.

39. Разтопен патладжан 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Пинтерест / Криси Кънингам 

Това разтопено патладжан балайдж изглежда свежо и елегантно. Прическата се предлага с дискретни къдрици, за да балансира яркото въздействие и малко по-дългите нишки отпред за по-стилен ефект. Носете го в кабинета и всички очи ще бъдат върху вас!

40. Частични розови акценти & Брюнетка база 

40 Частичен Balayage изглежда

чрез Pinterest / Ciao Bella Body

Брюнетки, подгответе се като розово злато, за да подправят прическата ви. Ако не сте толкова луд за ярко розово, пастелни нюанси трябва да направите трик. Оставете го да се разхлаби и да допълни външния вид с голо червило. Крайният резултат ще надхвърли всички ваши очаквания.

Има нещо за частичните прически, които изглеждаме. Независимо дали имате дълги и прави, къси и къдрави коси, дискретното омбре може да бъде точно това, от което се нуждаете, за да подправите външния си вид и да възвърнете нивото на доверие. Избрахме 40 вида. Коя бихте искали първо да опитате?

Leave A Comment

+ 84 = 92