30 среден слой

Един от най-лесните начини за инжектиране на личността във всеки вид е да добавите няколко слоя и има толкова много начини да ги добавите и толкова много типове, с които можете да играете наоколо. В средната си коса бихте могли да добавите слоеве за облицоване на лица или дълги, назъбени слоеве. Има назъбени слоеве, размазани слоеве, шафрани слоеве, тъпи слоеве, меки слоеве, тънки слоеве ... Да, има много слоеве!

Ако искате да изглеждате ласкателно, лесни за носене и с много начини да го направите сами, тези среднопластови прически са определено такива, които да се вгледате и да се вдъхновите от:

Contents

1 - подскачащи блондинки Balayage среден слой haircuts

Има много ползи, които трябва да се получат от тези среднопластови допустими отклонения. Нарязването на дългата дължина в средна дължина ще премахне всички мъртви и разделени краища. Когато ги махнете, останалата част от косата може да получи необходимите хранителни вещества и хидратация. Следователно косата ще расте по-дълго, по-силна и по-здрава и ще изглежда по-добре и по-блестящо.

среда Layered Haircuts 7

2 - Зимна блондинка

Ако имате овална форма на лицето, вие сте много щастлив. Имате възможност да вземете основно всяка среднослойна прическа, която ви харесва, защото те всички ви приличат страхотно! (Ние изобщо не ревнуваме, обещаваме!)

среда Layered Haircuts 22

3 - Слаби оцветени среднослойни прически

Космите, вълните и слоевете, които се отдалечават от лицето ви, са идеални за тези с по-дълга форма на лицето, а дори можете да работите с още по-контурна магия, като играете с тоновете, които използвате и вие. Този външен вид съчетава комбинация от блондинки, включително карамел, мед и сламени тонове.

среда Layered Haircuts 8

4 - По-дълго, акцентиране на лицевата рамка

Кръгли лица отговарят на перфектни среднопластови прически, особено ако предпочитат вида рамки, които можете да видите в този зашеметяващ вид. Освен че придават някаква форма на безсъние и безжизнена коса, този външен вид може дори да бъде оформен по различни начини, като ви дава няколко различни вида.

среда Layered Haircuts 23

5 - Случаен стил на Кара

Cara Delevingne е голям фен на средната дължина и пластове, спортни по-дълъг, бръснарски стил боб стил за Сан Диего Comic-Con международно събитие. Изгледът е перфектен за тези, които искат стил на знаменитост без поддръжката на знаменитости и само малко блясък с пръсти, докато сушите, е достатъчно, за да сте готови за деня.

среда Layered Haircuts 5

6 - Тъмните корени до светлината завършват със средна дължина и слоеве

Тъмните корени са голяма работа точно сега. Не бихме могли да сме по-благодарни за това, защото това ни спестява щастие при пътувания до салона. О, и цял куп време. Говорейки за време, този външен вид ще ви спести много, защото може да работи с естествените вълни в косата ви. С този вид, ако тя работи С косата ви (а не срещу нея), че естествената вълна ще бъде там, без да се налага да правиш никакъв стил.

среда Layered Haircuts 9

7 - Шаги Лонг Боб

Прическите обикновено се считат за по-лесни за управление, отколкото за по-дълги или по-къси стилове. Дължината все още ви позволява да хвърляте косата назад в опашка, но в същото време тя все още е достатъчно къса, за да се измори с относителна лекота. Няма да ви завинаги да се измивате, да изсушавате и след това да оформяте косата си всеки ден.

среда Layered Haircuts 24

8 - Ярка, смела и подскачаща средна дължина и слоеста коса

Къдриците и вълните са чудесен начин да добавите текстура към тънката коса, точно както са слоевете, така че когато работите заедно, имате не само страхотна гледка, но и много по-дебела. Този външен вид е перфектен, ако имате нужда от малко вдъхновение и можете да се побъркате и с цветните комбота!

среда Layered Haircuts 18

9 - Прахообразно кафяво и начупено

Когато гледате среднослойни прически, не забравяйте, че цветът ви може да има толкова голямо въздействие, колкото и самият изрез. Всъщност, наистина доброто изрязване може да бъде унищожено от лош цвят и обратно. Посъветвайте се с цвета си с това, с което са излезли, по отношение на изрязване и цвят заедно.

среда Layered Haircuts 10

10 - Топла тонална балайайа

Ако имате тънка коса, тези среднопластови прически са идеални за вас. Слоевете са това, което ви помага да добавите текстура и обема, и ако добавите акценти и други функции към външния вид, ще бъдете просто добавяне към фактора oomph.

среда Layered Haircuts 28

11 - Светлият цвят на меда завършва с тъмни корени

Доброто нещо за лесната и мъглявина изглежда, че това е, че не е необходимо да използвате отопляеми инструменти за оформяне на вашите ключалки, които, както всички знаем, могат да доведат до счупване на косата. С правилния цвят и стил, няма да ви трябват почти нищо под формата на продукти, повишаващи обема, с косата ви да върши цялата си упорита работа.

среда Layered Haircuts 25

12 - Тъмно до ярко блондинка

Стилове като този са идеални за това, когато искате да дадете на косата си почивка, защото в действителност не се нуждаят от много по отношение на стила, за да ги държат под контрол. Този вид, например, изисква някои прости разкъсвания с пръстите ви, както и леко прахосване на спрей от морска сол и дори можете да носите нещата елегантно и гладко, като използвате уреди за изправяне на коса, ако искате да подправите нещата малко.

среда Layered Haircuts 19

13 - Слънце целуна блондинка и светлослойна

Не е нужно много за добавяне на текстура и обем към тънката коса, а тези среднопластови подстригвания са идеални за нея. Съхранявайте слоевете до краищата, както и къдриците, и ще добавите движение, което не сте виждали на косата си преди.

среда Layered Haircuts 11

14 - Пепеляшка блондинка

Ако искате непринуден стил, който все още ви позволява да добавяте тяло, форма и живот, V-образните слоеве са чудесна идея и все пак ви позволяват да запазите и дългата дължина. Слоевете до дъното спират косата да бъде наистина тежка и когато косата не е тежка, тя е свободна да седи в какъвто и да е стил, в който сте я използвали.

среда Layered Haircuts 1

15 - Облицован с бръснач Омбре

Това тъмно до светло омбре е идеално за тези летни месеци, когато се озовете в салона е последното нещо в списъка ви със задачи. (Всъщност, просто правете това по всяко време на годината!) Остриетата на бръснача на този рязан е това, което го прави толкова ласкателно, дори и с простото разделяне на центъра.

среда Layered Haircuts 13

16 - Боядисани дълги Боб

Lob - long bob - е много популярен вид за заети жени точно сега, най-вече защото успява да включи малко по-дълга коса с управляем, по-кратък стил. По-късата коса означава по-кратко време за измиване, сушене и оформяне. Когато всяка минута от деня ви се брои, поглед, който изисква минимална поддръжка, като този, е абсолютен победител.

среда Layered Haircuts 14

17 - Бурни блондинки и слоеве

С средна дължина и слоести прически като този зашеметяващ бурен вид, все още имате достатъчно дължина на ваша страна, за да можете да излезете с някои доста приказни цветови комбинации. Това е много тъмен, но можете да отидете толкова светъл или колоритен, колкото смея. Какво мислиш? Дали това ще отбележи всички правилни кутии за вас?

среда Layered Haircuts 12

18 - Шоколадови блондинки и подскачащи слоеве

Искате да изглеждате перфектно за падане? Какво ще кажете за този зашеметяващ шоколадов цвят? Това изглежда достатъчно добре, за да яде, особено с този лъскав завършек. Ние не бихме препоръчали това, очевидно, но със сигурност имаме сериозна завист на косата, когато става въпрос за този шоколадов поглед.

среда Layered Haircuts 20

19 - Текстурирана и слоеста средна линия Боб

Ако имате дълга форма на лицето, най-добрият вид за вас ще бъде този, който се отличава с по-дълги и ужасни бонбони, преместени от едната страна. Въпреки че не можете да видите бретон в този блестящ външен вид, те работят добре с тази дължина на брадичката. Това е всичко за слоевете, нали разбирате? Слоевете и онзи красив цветен комбо.

среда Layered Haircuts 15

20 - Ash Blonde върху естествени блондинки

Наистина има една руса сянка за всички, а ако размишлявате, че ще отидете на Мерилин - сами вие ще трябва да изработите подходящия за вас. Ще трябва да разберете какъв е тонът на кожата, който имате първо - независимо дали е хладен или топъл. Можете лесно да го направите, като погледнете кожата на китката си. Е, вените трябва да са точни. Ако можете да видите зелени сянка вени, имате това, което се счита за топъл тон на вашата кожа. Лилавите и сините вени показват по-студен тон на кожата. Ако имате смесица от тях, можете свободно да изберете коя да е блондинка, която ви харесва. Добри новини, нали??

* Яростно проверява вените на китките ... *

среда Layered Haircuts 2

21 - Дължина на обратно издигания и слоеве

Още по темата за блондинките, по-хладните и по-деликатни блондинки са по-подходящи за тези с розови, бледи и прохладни тонове на кожата - тези с лилави и сини цветове. Медните нюанси, които можете да видите в този красив вид, обикновено се смятат за добър вариант за тези с по-топла и по-тъмна кожа - онези със зелените тонове във вените им.

среда Layered Haircuts 26

22 - Живееше в светло тонизирани слоеве

Живеещите в момента изглеждат на мода, което е страхотно за нас, защото косата ни постоянно и винаги ще бъде жива. (В противен случай е известно като обикновено разхвърлян и несметен.) Корените на този външен вид са онова, което бихме искали да ви насочим към вниманието. По-дългите и по-естествени корени са добре да скачат с тези балайдж, омрежни тонове. Работете от тъмно до светлина (ако имате тъмна, естествена коса) и никой няма да разбере, че сте пропуснали няколко салона.

среда Layered Haircuts 21

23 - Тъмно n 'Shaggy A-Line Дълго Боб

Съхранявайте нещата на тъмната и шафрана страна с този A-line bob, идеален за тези, които искат стил, който означава бизнес. Друг поглед, който ще ви отнеме само пет минути за стил сутрин, по-късите слоеве отзад са това, което ви помага да добавите звука към този външен вид, а свободните и текстурирани вълни правят нещата красиво. Това е отметка във всички кутии за нас.

среда Layered Haircuts 16

24 - Слоеве с мед и карамел

Скъпите и карамелните тонове са перфектни за всяко време на годината, а те също така вървят с почти всеки естествен недостатък. Независимо дали сте блондинка, тъмно кафява, лека брюнетка или дори червена глава, тези карамел, медните тонове ще вървят прекрасно с тях, създавайки съвсем нова дълбочина на външния вид,.

среда Layered Haircuts 3

25 - Пурпурни тонирани слоеве с междинна дължина

Никога не е имало по-добро време за лилави и розови нюанси, отколкото точно сега, особено когато говорим за хладен външен вид като този с пурпурни тонирани медни дължини. По-светлите тонове са оставени към долните дължини и слоеве, което помага да се създаде звук, ако имате проблем с кльощави и безжизнени брави.

среда Layered Haircuts 29

26 - Текстуриран, Blonde Chic

Текстурирани, блондински брави, подходящи за всеки, това е просто въпрос на намиране на правилния стил и форма за вас. Този вид е победител за всички, перфектно адаптивен за вашата форма на лицето. Ако искате по-светъл външен вид, подчертайте акцентите на рамката на лицето по-светли в сянка. По-дългите нюанси могат да бъдат оставени за корени, което ви позволява да оставите седмици между уговорки за салони.

среда Layered Haircuts 30

27 - Огнена, тъмно вкоренена, текстурирана рамо-оцветяване на Боб

Разбира се, защото когато не искате фини, винаги можете да изберете нещо огнено и червено ... Малко като този блестящ външен вид, например смесване на смели нюанси с сладки, среднопластови подстригвания, които напълно скачат.

среда Layered Haircuts 17

28 - Смукани и великолепни наклонени слоеве

Вземете няколко начупени слоя, за да направите рамката на лицето си, за да изгладите по-дебелата коса. Уверете се обаче, че имате точния стилист за това. Когато става дума за това, изглежда като това, изборът на партньор да го направи на евтини често не е най-добрата идея. Това изисква прецизни разфасовки - знаейки къде и как да се отреже.

среда Layered Haircuts 27

29 - Мед-дълги слоеве с блондинка

Тази красива блондинка е страхотна, пепелявките са с тъмни и карамелни тонове, за да оживеят всичко. Отново, ако имате по-дълга средна дължина на косата, която в противен случай е безжизнена и лампа, това е страхотен външен вид. Той комбинира вълни със слоеве, които незабавно създават обем, а след това подчертава, за да отразяват светлината. Малко като контур за косата ти!

среда Layered Haircuts 4

30 - В-образни перголатни слоеве

Първо, ние обичаме красивите и естествени червени тонове в този външен вид. На второ място, обичаме разфасоването. Това е V-образно рязане, чудесно пернат, запазвайки част от дължината там, но също и запазвайки го в средния спектър. Това е победител, това е сигурно. О, и ние го обичаме.

среда Layered Haircuts 6

Leave A Comment

88 − 87 =