30 прически с най – добрите ботуши

Ако търсите коса, която е секси, елегантна и напълно екзотична, вие сте стигнали до точното място. Box плитки са невероятно стилни и да създадете външен вид с много тенденция и размери. Проверете как тези знаменитости разтърсиха кутийките си - и ако се чувствате като нов "правят се", опитайте се да ги опитате!
1. Прическа за бонбони на Бойон Бокс - Обемно Топко Бионсе Voluminous Top Bun
Бяхме изключително впечатлени, когато за пръв път видяхме новата кутийка на Beyonce, и не можехме да бъдем по-доволни от прекрасните прически, които тя приготвяше. Едно от най-горещите прически, които носят Beyonce, е тази обемна топола. Тя натрупва кутиите си върху главата си т секси обем. Резултатът? Изключително модерна и страхотна прическа, която може да се носи навсякъде - дори когато се опитвате да вземете скъпоценното си новородено на разходка и искате да изглеждате най-добре!

2. Прическа с брендирана кутийка - висока кошара ракия High Ponytail

Винаги сме били влюбени в кутиите на бренди от момента, в който ги гледахме преди много години. И това несъмнено е един от любимите ни стилове. Тук виждаме бримки, които са великолепно дълги, вързани на много висока конска опашка - давайки му онзи странен ръб на мажоретките. Тази приказна прическа е определено една, за да опитате, особено по време на по-топлите сезони.

3. Прическа за бренди с брилянтна риза - свободна страна ракия Volume Side Part

Друг фаворит от любимата ни бренди, тя ни показва с този свободен набор от плитки, че кутиите плитки не винаги трябва да бъдат синхронизирани стегнато. Нейните хлапета са просто страхотни и с модерна странична част, целият й стил се събира великолепно. И дори не ме накара да започна с размера на силата на косата си - говоря за секси!

4. Chrisette Michele Прическа за брейдинг - Blonde Highlights + Bun Chrisette Michele Color

Да се ​​умориш от същия стар цвят на косата? Тогава защо да не извадите страница от книгата на Chrisette Michele и да подправите ключалките си с малко блондинки? Зашеметяващата й блондинка акцентира перфектно върху тонуса на кожата и се слива прекрасно с по-тъмната й коса. О, и, разбира се, обичаме нейния нисък кок, което само допринася за цялостната красота на тази дама. Определено модерна прическа, която всяка дама трябва да изпробва!

5. Прическа на Крикет Мишел 30 прически с най - добрите ботуши

Забелязахме, че Крискет Микеле разтърси друга гореща прическа и не можа да устои, но я добави в списъка. Тук виждаме красотата без нейните блондинки, разтърсвайки естествения й цвят на косата. Тя го свързва в модерен ток с много размери и обем. И тъй като всички знаем, че кифлите са на тяхната популярност, това очевидно е голям хит в света на модата.

6. Прическа на Кристина Милиан - Сладък стил Кристина Milian Details

Красивата прическа на Кристина Милиан очевидно е подробна и нищо невероятно. Той има изобилие от креативност, увит във всеки отделен квадрат и нека се изправим пред него - този стил определено се отделя от останалите. Ако търсите по-дива природа, поемайте типичната прическа за прическа, опитайте този луд и детайлен облик на Кристина Милиан.

7. Ева Маршъл прическа с брилянтна риза - Side Squirt Eva Marchille Side Swept

Нищо не казва елегантен, елегантен и изтънчен, подобно на великолепно преместена коса - и Ева Марчил доказва това твърдение. Тук виждаме великолепната жена, която спортува с дългата си, изтънчена кутийка, със страхотна странична част и страничен удар, който не е нищо друго освен зашеметяване. Това очевидно е прическа, пригодена за най-високите събития в класа, но лесно може да се носи дори и да се събира лесно с вашите приятели.

8. Научете се да купите костюми за коса с гардероби - Back with Accessories Goapele Head Accessories

Чувствате се като прическа ти липсва "нещо"? Тогава защо не вземете някакви съвети от Goapele и добавете някои аксесоари към косата си? Езикът просто добави малко парче на придърпващата й прическа, за да й даде малко оофф - и го обичаме абсолютно!

9. Прическа на принцеса Джада Пинкет Смит - Фаук Хоук Помпадур Джейда Pinkett Smith Faux Hawk Pompadour

Оставете го на Jada Pinkett Smith, за да излезе с прическа, за разлика от всичко, което сме виждали преди, нали? Но хей, ние не се оплакваме. Всъщност сме луди в любовта си към нейния напълно изтощен и горещ изкуствен ястреб. Следващият път, когато се чувствате разтревожени или искате да добавите някакво отношение към гривата си, опитайте този страхотен стил.

10. Джол Скот Прическа за брейди - половина и половина Jill Scott Half n half

Ако не можете да решите дали искате пълен набор от кутии или искате да оставите косата си свободна, тогава определено ще искате да опитате този див стил. Това определено е стил, който е малко див и луд, но е ненужно да се каже, че е също така невероятно страхотно! Също така има много гъвкавост с този външен вид. Опитайте се да добавите повече или по-малко кутии в стила си и да го включите, когато пожелаете!

11. Джоли Скот Прическа за брейди - Simple Updo Jill Scott Updo

Updos и кифли са сериозно толкова горещи точно сега. И ако си мислиш, че не можеш да го дръпнеш, защото имаш плитки, помисли отново. Това просто вдигане от Джил Скот е фино, но сложно и може да се носи навсякъде - от разходки в парка до холивудски филмови премиери. Очевидно сме влюбени в този стил, тъй като той е невероятно основен, но предлага толкова много измерения и класа.

12. Прическа на Джой Брайънт - Сладка опашка радост Bryant Low Ponytail

Ако не искате да се занимавате с косата си или бързате, всяка жена се превръща в ниска опашка. И както се вижда тук с Джой Брайънт, ниските конопени могат да бъдат невероятно елегантни и елегантни. Носете тази ниска опашка с кутии в баскетболните игрища или я носете с малката си черна рокля - наистина няма начин да се сбъркате с този невероятно лесен стил. Плюс това, само пет секунди, за да увиете косата си в опашка? Няма оправдания за бедните вида, дами!

13. Прическа за бреза на Кънди Burruss - прекрасна дълга половина нагоре Kandi Burruss Long Half Updo

Канди Burruss е хубава, нали? Но с тези зашеметяващи дълги кутийки, тя е само толкова по-красива. И, разбира се, тя беше сложила косата си на една от любимите ни прически: половината нагоре. Този стил е лесен и сладък и е перфектен, когато не сте сигурни дали искате да сте пълноценно нагоре или искате да оставяте косата си права. Половината updo е олицетворение на изискаността (очевидно, просто погледнете това момиче!) И определено е да опитате.

14. Кейли Роуланд Прическа: Кели Rowland Pinned Back

Няма никакъв начин: ние обичаме прическата на Кели Роуланд! Нейният сладък поглед оставя върха на главата си обвързан с плътни плитки, докато тя остава останалата дива. Резултатът? А сериозно горещ стил, който предлага много фънк и сериозен обем - и коя дама не иска това?

15. Кери Хсилсън Прическа за прическа: елегантна половина нагоре Keri Hilson Elegant Updo

Кери Хилсън винаги прави нашите челюсти да паднат със зашеметяващата си красота - но когато я видяхме валс с тази елегантна половина нагоре, мисля, че може би сме започнали да се разпалваме. Искам да кажа, сериозно. Тя не е по-сложна от тази. Нейните прекрасни дълги кутии плитки са вързани в елегантен половин updo, който е на високо в списъка на тенденциите. Тя разделя косите си настрани за допълнителен тласък на тенденции и стил. Следващият път, когато мислите за перфектната прическа за фантазия, определено се обърнете към тази елегантна половина нагоре.

16. Кери Хълсън Прическа за костюм: Обикновена опашка Keri Hilson Ponytail

Не е твърде висока, но не е твърде ниска - това е най-добрият начин да опишем простата опашка на Кери Хилсън. Това наистина е синхрон, който трябва да съберете: просто обвийте косата си в самия център на гърба на главата си и го завържете с група. Резултатът? Силно елегантен и гладък стил, който може лесно да се пренесе на улиците на града или на Оскарите.

17. Прическа на Джанет Джаксън: Облечена с шапка Латоя Jackson Hat

Докато тази прическа може да предизвика ретроспекции на популярния филм "Poetic Justice", нека да не забравяме, че тази прическа е безспорно очарователна и секси. Това е просто аксесоар - но по някаква причина шапка плюс луксозни кутийки плитки е само една сериозна гореща комбинация. Плюс това не е нужно да се притеснявате за проектирането на косата си по някакъв специален начин. Просто хвърляйте шапка и сте добре да отидете!

18. Притурката за притурка на притурката: Висока буца 30 прически с най - добрите ботуши

Тъй като гнездото е цялата ярост тази година, няма никакъв въпрос, защо притурката на Naturi Naughton на плитка ще направи първите 30 списъка. Високият й кайбъл се изтегля от двете страни, за да се получи по-пълен ефект, който изглежда абсолютно страхотен. Обелените страни й придават голямо разнообразие от размери, които обикновено не виждате с повечето кифли, и това е причината, поради която го обичаме.

19. Прическа на кралицата на царица: Корнроу 52-ия Monte Carlo TV Festival - 'Southland'

Ако кутиите плитки не са точно това, което търсите, защо не опитате кутията плитки сестра: cornrows. Cornrows са напълно забавни и екзотични и осигуряват хладен, slicked обратно стил, който е елегантен и секси. Искам да кажа, просто погледнете Реджина Кинг и ми кажете, че не изглежда опияняваща! Плюс това има толкова много различни начини да стил cornrows - определено е стил за дама, която обича гъвкавост и елегантен вид.

20. Соланге Ноулс прическа: Най-дълга и силна Solange Knowles Long and Strong

Така, очевидно това е най-простата прическа на планетата. Но това не означава, че не е красиво, освен вяра. Соланж Ноулс й позволява невероятните плитки да се люлеят грациозно в нейните страни, като й дават спиращ дъха стил, който буквално може да се носи навсякъде. Ако нямате дълга коса. опитайте се да добавите някои разширения за плитки кутии, за да постигнете този облик - няма да бъдете разочаровани.
21. Прическата на Фъргю Бойд: Бялата половина нагоре Фърги wild half updo
Уморен ли сте от същата стара половина? Търсите нещо със сериозни ръбове и фънк? Тогава защо не погледнете към Фърги! Вие знаете, че тя винаги е разтърсващ стилове, които са извън нормалното ", точно като тази дива половина updo с много луди усуквания и завои, които със сигурност ще привлекат вниманието.
22. Прическа за бонбони от Beyonce Box: текстурирана топко Бионсе textured topknot
За нас е очевидно в този момент, че Бионсе е кралицата на върховете - най-вече върховете, включващи любимата ни прическа. Този връх се различава от останалите, тъй като включва много обрати и преливания, за да му даде известно разнообразие и размери. Забележете, че на нея са предоставени много подробности, привличайки още повече внимание на стила. Това определено е една от нашите най-любими идеи за topknot - кутии плитки или не!
23. Бо Дерек прическа: мъниста бо derek beads
Ако някога се чувствате като вашите кутии плитки липсват нещо, тогава трябва да погледнете как красотата Бо Дерек удря плитки с някои мъниста. Обичаме как тя включи женските мъниста в края на плитките си, като им даде огромен тласък в сладостта и креативността. Просто погледнете тези прекрасни плитки, защо не искате да го изпробвате?
24. Прическа с брилянти: ракия ponytail buns
Едно, обичаме кутийките. Две, обичаме пигтейли. И трима, обичаме кифли. Бранди сериозно съчетава една пристрастяваща и забавна прическа, която обгръща три от любимите ни стилове в един страхотен стил. Този външен вид е напълно очарователен и, както можете ясно да видите, дава на Бранди, че невинният и женски поглед, който всички ние умираме да постигнем. Ако търсите невинен стил с много натрапчиви неща, опитайте с кюфтетата на Бренди. Сдвоете го с сладък, женски облекло като къси шорти и резервоар за наистина очарователен външен вид, който просто няма да се откажете.
25. Христина Агилера Прическа с каишки: Диви цветове Кристина aguilera wild colors
Забравете скучните цветове на косата. Ако сте уморени да се занимавате със същия олео, същото оле, защо не опитате да добавите някои страхотни цветове към ключалките си като Кристина Агилера? Да не говорим, че лудите и дивите цветове са напълно горещи тази година. Снимайте за блус, розово и червено от всички различни нюанси, за да вземете косата си на едно ниво и ако наистина се чувствате луд, опитайте пастели.
26. Прическа на Гуен Стефани: Половин цвят Гуен stefani wild colors
С пикантното отношение на Гуен Стефани и неоспоримата сексуална привлекателност е очевидно, че тя ще направи списъка с топ 30. Тук виждаме този рокен певец, спортирайки някои плитки, които са особено уникални и фънки. Тя е оставила корените си един цвят (което просто се случва да бъде внимателен грабващ горещ розов цвят), докато другата половина от косата й е контрастираща черно. Резултатът? Косата на Рокин, изпълнена с жизненост и цвят, изглежда особено добре в торк като тази, която носи.
27. Индия Arie Box Braids прическа: обемно Updo Индия arie voluminous updo
Обичате ли обема? (Разбира се, че правите). Обичате ли updos? (Кой не обича updos?) Тогава вие със сигурност ще се влюби в Индия Arie на плетена прическа, точно като ние! Тя добави много надолу към върха на главата си, преди да издърпа косата си назад. Това, разбира се, води до възход, който се натрупва с много височина и обем - нещо, което напълно се обожаваме. Тази прическа е модно WIN.
28. Прическа на Тае Хекърд Боуд: Джъмбо Тае Heckard Jumbo box braids
Картонените плитки не винаги трябва да са стегнати и малки и Tae Heckard доказва това твърдение. Нейната кутии плитки са джъмбо размер, като си стил пълен и дебел поглед, който е удивително красива. Обичаме как плитките имат много живот в тях и можем само да си представим как изглеждат в редица други прически. Ако искате прическа, която е различна от тази на нормата, опитайте да ги направите супер големи като Tae Heckard.
29. Стефани Окерек Bx Braid прическа: Голяма половина нагоре Стефани okereke voluminous half updo
Не забравяйте, че отдавна говорихме колко много обичаме тонове и тонове обем, особено на върха на главата? Е, тук е още една страхотна прическа, показваща един от любимите ни: сериозен обем. Тук виждаме Стефани Окереке спортна секси половин възход, който работи чудесно във всяка социална ситуация. Но както ясно виждате, това не е просто още един скучен възход. Тя добавя много височина към върха на главата, като й дава страхотен външен вид, който не може да бъде пропуснат. Ние обичаме външния си вид, Стефани!
30. Прическа на Джанет Джаксън: бледи аксесоари Джанет jackson accessories
Казано е, че Джанет Джексън е кралицата на кутията. В края на краищата, защо не би била тя? Тя изглежда абсолютно зашеметяваща с тях и изглежда невероятна, независимо от това как ги носи. Всъщност жените навсякъде постоянно се опитват да възпроизведат стила си - кой може да ги обвини? Ето още една прическа от Джанет Джаксън, че се влюбихме в момента, в който я видяхме. Тя хвърля косата си на стилна високозърнеста опашка, една с много шиково отношение и гореща сила. Но тя не спира там. Тя добавя красив аксесоар около опашката, която добавя към огромния обем на "правя, докато същевременно се подхранва целия си облик. Не позволявайте на опашката да изчезне - опитайте някои смели, дебели аксесоари като Джанет Джаксън, за да изглежда наистина.

Leave A Comment

4 + 2 =