20 прически за дълги тънки коси

Ако имате дълга, тънка коса и търсите нови прически, които да опитате, вие сте на правилното място. С нашето 20 прически за дълги тънки коси, Вие сте разглезени за избор с някои от най-горещите прически за знаменитост за дълга, фина коса. Тънката коса може да бъде много гъвкава и с 20 различни прически, от които да избирате, ние сме сигурни, че ще намерите страхотна нова прическа, която да отговаря на вашия личен стил.

1. Прическа на Мила Кунис: Прекрасни слоеве

Черният лебед актрисата Мила Кунис изглежда красива с елегантните си, прави слоеве коса. Слоевете са особено ласкателни за тънката коса, тъй като създават илюзията за по-дебели, по-динамични ключалки. За елегантен и полиран външен вид, само покрийте краищата на косата си и я носете покер направо и блестящо.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_01

 2. Прическа на Рийз Уидърспун: Вълшебни, ъгловати бретончета

 Актрисата Рийз Уидърспун изглежда женствена и флиртува с дългите си руса коси и ужасните ъглови бонбони. Ако косата ви е особено фина, изберат ласкателни ъглови удари над парченца тъпи тъп бретон - последните работят най-добре с гъста коса и може да не изглеждат добре с по-тънка коса.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_02

 3. Прическа на Даян Крюгер: Понитово пони

Германската родена актриса Даян Крюгер изглежда великолепно с разкъсаното си, помрачено странично пони. Нейните разхвърляни блондинки се открояват внимателно по челото й, омекотяват ъглите на квадратното й лице. За да пресъздадете външния вид на Даян, разделете косата си леко от центъра и го закрепете на ниска и разхвърляна опашка. Изцедете вида си, като опаковате косата около вратовръзката, за да я скриете.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_03

 4. Прическа на Исла Фишър: Fiery, лъскави вълни

Актрисата Исла Фишър изглежда зашеметяваща с огнените й лъскави вълни коси. Косата й има няколко фини слоя и много обем, за да създаде илюзията за дебели, блестящи брави. За да пресъздадете великолепните вълни на Исла, разгънете разделителните косми на космите около дебела дъсчена кърличка и използвайте кръгла четка, за да създадете меки, секси вълни.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_04

 5. Прическа на Кристен Стюърт: Красива легла

Сагата,, Здрач актрисата Кристен Стюарт поддържа нейното изглеждане проста и секси с разхвърлян прическа за нощница. Въпреки, че Кристен има доста фина коса, този стил се изпомпва с пълна сила и текстура, което прави косата й да изглежда гъста и пълна с тяло. За да пресъздадете дивата природа на Кристен, работете с мускус, който усилва обема, във влажна коса и изсушете. Пропускайте четкането и всички допълнителни продукти и прегърнете естествената текстура на косата.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_05

6. Прическа на Никол Ричи: Секси лента за глава и ужасни бонбони

 Телевизионна личност Никол Ричи изглежда великолепно с сексапилната си лента за глава и ужасните странични брекети. Нейната фина, блондинка коса е пластове за повече обем, а ние обичаме карамел и платина руса ивици, които освежават нейния тен. Ръкохватките са забавен и творчески начин да обновите обикновена прическа и има много различни видове, от които можете да избирате.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_06

 7. Прическа на Тейлър Суифт: Елегантна ниска опашка

Държавата певица Тейлър Суифт изглежда красива с медена блондинка коса, издърпана назад в елегантна ниска опашка. Нямате нужда от дебели коси, за да издърпате опашка - просто изберете стилове, които отговарят на вашия тип коса. Тейлър продължава да изглежда свежа и проста с доста зелени обеци и минимален грим.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_07

 8. Прическа на Ема Стоун: Средна дължина с дълги бретончета

Актрисата Ема Стоун изглежда поразителна със своите платинени блондинки и дълги, парчета бонбони. Дългите бонбони акцентират върху очите и устните ви, докато притискате долната половина на лицето си. Плюшените бонбони работят добре с фина коса и те са много по-лесни за поддържане, отколкото тъпите бретончета.

NEW YORK, NY - MARCH 09: Emma Stone at

 9. Прическа на Ашли Грийн: Драматични слоеве

Сагата,, Здрач актрисата Ашли Грийн носи богатите си шоколадови кафяви ключалки с драматични слоеве. Слоевете са ласкателни за всяка форма на лицето и косата, стига да изберете подходящата дължина. Ашли скали три отделни слоя, които придават на тънката си коса допълнителен обем. Опитайте се да запазите най-краткия си слой под нивото на брадичката за прекрасни слоеве на рамката на лицето.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_09

 10. Прическа на Дженифър Анистън: Средна дължина с пернати краища

Романтичната комедийна актриса Дженифър Анистън изглежда великолепно с подписа си със средна дължина блондинка. Краищата на фината й коса са пернати (нарязани така, че краищата са пухкави) за мек и романтичен външен вид. Вземете вдъхновение от Джен и прибавете някои акценти към тъмната руса коса, за да освежите кожата си.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_10

 11. Прическата на Блейк: Разхлабени, обемни вълни

Клюкарка актрисата Блейк Лайви е приковала момичето с близките си врати с нейните насипни, обемни блондинки вълни. За да пресъздадете безгрижния външен вид на Блейк, се нуждаете от огромен удар. След измиване разделете косата на части и изсушете всяка секция отделно. Използвайте кръгла четка за допълнителен обем и вие сте добре да тръгнете!

20 прически за дълги тънки коси

 12. Прическа на Бела Торн: Дълги ключалки

Тийн актриса и модел Бела Торн изглежда лъчица с дългите си бледо ключалки. Бела се възползва максимално от фината си коса със слоеве, парчета бръчки и много блясък. За да получите супер прави брави на Bella, инвестирайте в висококачествена машина за изправяне на коса и добър серум за защита от топлина, за да предотвратите повреда.

20 прически за дълги тънки коси

 13. Прическа на Кърстен Дънст: Сумарни слоеве

Актрисата Кирстен Дънст изглежда красива с меките си летни слоеве коса. Ние абсолютно обожаваме нейния цвят на косата - ярките платинени блондинки подчертават и фините мело-руса слаби светлини дават на косата си допълнителна дълбочина, което я прави чудесно жизнено.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_13

 14. Прическа на Кейт Хъдсън: Дълги плажни вълни

Актрисата Кейт Хъдсън скали подписките си дълги, плажни вълни от руса коса със златна огърлица и минимален грим. Косата й е нарязана на фини слоеве с пернати краища, създавайки много меки и романтични вълни. Кейт спортува с няколко карамелски акценти в русата си коса, които му придават интересен допир.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_14

 15. Прическа на Кейт Босуърт: Среден дял, гладки коси

Американската актриса и модел Кейт Босуърт изглежда красива със своите гладки, съсредоточени в сърце. Средното разделение на Кейт разделя косата си на две съвършено симетрични раздели, които притискат лицето й. Обичаме колко гладка и чувствителна изглежда косата й - без съмнение е резултат от фантастичен анти-фризиращ серум.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_15

 16. Прическа на Ашли Олсен: Обемни блондинки

Актрисата и модната Ашли Олсън (сестра близначка на Мери-Кейт Олсен) поддържат прическата си проста с обемни блондинки. Тя спортува голяма вълна в косата, която привлича вниманието към очите и устата й, а лицето й е тихо оформено от палмови косми.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_16

 17. Прическа на Ашли Симпсън: Дълга и права с странични ресни

Певецът Ашли Симпсън носи дългите си червени коси направо с фини странични ресни. Тя спортува редица гладки, изпъстрени слоеве и брилянтни косми, които оформят лицето й.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_17

 18. Прическа на Хилари Дъф: Удебелен буфант

Актрисата и певицата-композитор Хилари Дъф изглежда уверена и секси с косата си в смел буфант (прическа с бонбони и останалата част остана свободна). За да пресъздадете този външен вид, дразни косата в короната, преди да я закрепите на върха на главата си с фиба. лесно!

20 Hairstyles for Long Thin Hair_18

 19. Прическа на Клер Данес: Секси странична ресничка

Вътрешната актриса Клер Данес изглежда красива, с косата си насипана и преместена в секси странична ресничка. Страничните ресни са ласкателни за всяка форма на лицето, тъй като създават илюзията за по-дълго и по-овално лице. Завършете този външен вид с блестяща сенка за очи, тъмни мигли и голи устни за допълнително въздействие.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_19

 20. Прическа на Кейли Кууко: вълни, слоеве и акценти

Теория за Големия взрив актрисата Кейли Кууко изглежда зашеметяваща с перфектната си подстригване и удивителен грим на тъмните очи. Тя е намерила печелившата формула за страхотна прическа: 1. много слоеве на рамката на лицето, 2. вълни за допълнително тяло и 3. цвят на косата, който допълва нейния тон на кожата. С тези елементи просто не може да се обърка!

20 прически за дълги тънки коси

Така че там го имаш - 20 прически за дълги тънки коси! Надяваме се, че сте намерили някои идеи за следващата прическа и че сте развълнувани да опитате нещо ново.

Leave A Comment

79 − 74 =