Роузи Хънтингтън-Уайтли, преди и след

Роузи Хънтингтън-Уайтли, на 29 г., е редовна в този уебсайт'заради знаменитостите на червените килими в продължение на много години. Но ако ние'честно казано, функциите й винаги ме озадачават малко. 

Разбира се, тя'с разкошен"Това е разбираемо. Въпреки това, аз'ти често се чудеше за устните й и плъзгащите се бузи. Възможно ли е да се родим с тези? Или съм просто подозрителна, защото инжекциите станаха така вездесъщи сега? Така или иначе, може да си спомняте, че описвам общото ви чувство като "дърво", защото липсва по-добра дума. Просто не съвсем автентичен. 

Въпреки това, можете да си представите изненадата си, когато започнах днес'преди и след проучване, и установи, че тя изглеждаше доста различна. 

Позволявам'да погледнем по-отблизо и аз'Ще ви бъда съдия...

Роузи през 2002 година

Всъщност не можех't намерете дата за тази снимка. Но ако трябваше да позная, аз'Да речем, че Роузи е тук около 15 години. Както можете да видите, естественият й цвят на косата е брюнетка и тя дори е имала пълните си устни дори тогава. Обърнете внимание на по-широкия нос. 

Рози през 2004 година

Този изстрел е от един от Роузи'когато тя беше само на 17 години. дон'току-що обичаш пухкавата уста и пълната кожа? (Ето защо моделите на пистата са винаги тийнейджъри.) Но не бих искал'не я познава, въз основа на по-пълно лице, по-широк нос, светлокафява коса и мек грим. Другото нещо, което искам да посоча, е нейните устни. Ако това беше нова снимка, аз'г напълно смятат, че са инжектирани, въз основа на размера и неравен ръб на горната устна. Но аз мога'Не вярвай'd получи инжектиране на устните през 2004 г. като неизвестен модел и много преди те да станат модерни. Това би било крайно ... нямаше'Не?

Роси през 2005 година

Тук'на друг изстрел на пистата. Тя беше толкова спираща дъха тогава! Обичам по-тъмния цвят на косата й, което я кара да изглежда много по-млада от тази на блондинката. Отново имаме пурпурните устни, които заедно с оригиналния й нос се вписват много добре. Тя все още имаше бебетата си в този момент.

Роси през 2006 г.

На 19-годишна възраст Роузи става Виктория'таен модел. Бях толкова изненадан, че видях този кестеняв цвят на косата, който е прекрасен за нея (въпреки лекото къдрави разширения ... е, беше 2006). Говорейки за лепкаво, шпионирам бяло очна линия в нейните долни водни линии. Все пак тя изглежда толкова красива. Горната й устна изглежда много по-тънка тук, но помнете, тя го разтяга, като се усмихва.

Роси през 2007 година

През следващата година Роузи малко олекоте кестенявата коса и възприема плажна текстура, която все още носи много до ден днешен. (Ако само тя можеше да се върне към този естествено изглеждащ грим вместо тежките мигли и контури!) Още веднъж горната й устна изглежда по-тънка, но тя поглъща устните си.

Роси през 2008 година

Сега ние'отново през 2008 г. и Роузи е 21. Вижте какво може да направи гладкото издухване за този невероятен кафяв цвят на косата! Бих 100 процента да подкрепя връщането й на тази лъскава сянка. Обърнете внимание как тя'започва да губи бебетата си и тези бузи започват да се появяват. Или може би е била осиновител на Restylane?

Роси през 2009 година

Тази снимка е полезна, защото можем да видим нейния оригинален нос отпред. Мисля, че вероятно всички сме съгласни, че изглежда по-широк от носа, който има днес. Това също означава началото на прехода си в блондинка. аз'Аз не съм луд за тези акценти, нито пък обичам тъмната скулптура под бузите й. (Както винаги казвам: "Какво?'не е наред с дебела лице, така или иначе?) Устните й изведнъж отново изглеждат скучни...

Rosie през 2010 г.

Този заснет през 2010 г. вероятно е любимата ми снимка на целия куп. Тя изглежда като образец на Виктория'тайните модели, какво да правят с русата (но не прекалено руса) коса, естествените вежди, крещящите мигли и пълните устни. Смятам, че това е нейният оригинален нос, но аз'm все още се натъкна на непрекъснато променящия се обем на устните. Ако погледнете отблизо, вие'Ще видим, че тя имаше някои дребни проблеми с акнето. Моделите са хора, в края на краищата!

Роси през 2011 година

Това събитие през 2011 г. беше последната урагана за Роузи като брюнетка. Спомням си, че обичах тази снимка още тогава, а аз все още правя сега - тя изглежда фантастично с космите от половината назад, с обичта на обръчите и потъмнелите водни линии. Там'че тя изглежда е загубила някъде по пътя. 

Rosie през 2012 година

Рядко се случва, но ми харесва, когато Рози носи косата си, може би защото по-тъмните корени изглеждат по-естествени, отколкото да виждат нейните блондинки. Тази снимка за 2012 г. е чудесен пример за това. Кожата й изглежда толкова свежа, че леко докосва грима.

Роузи през 2013 година

През 2013 г. Роузи е на 26 години и това е стартирането на редовен ротационен принцип на червения килим. Харесва ми, че тя е експериментирала с високо моден облик (червено червило и прическа на разстояние), за да се измъкне от "секси" Виктория'Тайната мухъл. В този момент започна да се вмъква в фалшиви мигли, въпреки че аз'Не съм сигурен защо нейните вежди изведнъж са се кльощавили. Подозирам, че е направила малко работа на носа си някъде между 2010 г. и тук.

Роузи през 2014 г.

И точно така, Роузи се превърна в холивудска блондинка. аз'бях вокалист за това, че не харесвам този стил "Намирам, че ярките й тен са твърде тъмни, косата й е прекалено руса и пушеките й очи са твърде тежки. Също така ми е трудно да повярвам, че лицето й може да стане толкова изваяно за една нощ (тя е само на 27 години). Тя може да е, че тя е загубила тегло, живеейки LA начин на живот. Тя може да бъде нейната новооткрита любов към контурирането. Или може да бъде Restylane в бузите й.

Роузи през 2015 г.

Тогава Роси наряза косата си в лоб, което беше голямо подобрение. То помага на блондинката да не изглежда толкова родово. Сега, на 28 години, тя гледа на всички възрастни. Отново мисля, че голяма част от това е по-тежкият грим, особено калните бузи. Устните й отново изглеждат по-малки.

Роузи през 2016 година

Сега ние'пристигнали в 2016 г. Въпреки че Роузи не показва признаци за отказване от спрей, цветът на косата е малко по-естествен от онова, което е имала преди година (което я кара да изглежда по-мек / по-млад). Определено мисля, че върхът на носа й е изгладен, а устните й все още ми правят пауза, въпреки че те'по-нормален размер тук може би Restylane току-що започва да се изпарява. 

Актуализация: Роузи през 2017 година

Тук'Роузи през 2017 г., когато е бременна и обяснява кожичката й! То'е абсолютно безупречна. Да, характеристиките й все още изглеждат малко скучни, но ние'ще й дадете полза от съмнението, тъй като всичко се подува, когато вие'очаквайте отново.

Актуализация: Роузи през 2018 година

Е, добре, добре. Сега ние'през 2018 г. и изглежда, че Роузи получи прекалено много щедро попълване на устните си пълнители! Вероятно не беше'(тя родила през юни 2017 г.), но това изглежда наистина преувеличено. Може би'светлината, но кожата й изглежда има по-видими пори.

заключение

Роузи е сложен, не'тя тя? То'Невъзможно е да се каже със сигурност дали тя има или не'не се тревожеше с нейните черти. Стилирането се брои за толкова много и като модел, тя'вече е хамелеон. Може би, ако измъкне фалшивия тен, контур, фалшиви мигли и руса боя за коса, тя'd все още прилича на нейната свежа лице в средата на 2000-те години! Другото нещо, което не трябва'да не се намалява загубата на тегло и упражненията - и двете могат да направят лицето да изглежда по-ъглово.

Това каза, аз не'не мисля'с изключение на възможностите, че някой, който изкарва прехраната си от външния си вид, ще търси козметични процедури като инжекции с устни. Да, дори като тийнейджър, преди повече от десетилетие. аз'съм подозрителна поради колко много те'вдъхновени и дефлавизирани през годините, а също и заради бурята.

След това може да бъде хлъзгав склон и в други инжекционни форми, така че не бих се изненадала, ако Роузи също се забиваше с Restylane в бузите си. В холивудските кръгове 29 вероятно е закъсняла за такава "поддръжка". Разбира се, едно нещо, което аз'Почти съм сигурен, че е направила, е да пречисти върха на носа си, точно както почти всяка друга знаменитост. Кажи ми какво мислиш...

Как мислите за Роузи'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

4 + 2 =