renee Zellweger, преди и след

аз не мога преминете през тази седмица'преди и след знаменитост. Преди 17 години беше 44-годишният ренез Зелвегер, който ни поздрави в "Здравей" Джери Магуайър. Сега, ако тя каза "здравей", аз'Чудя се: "Коя е тази жена, която ми говори?" Каквито и промени тя'на последното й появяване и на нас'Ще влязат в подробности за тези в минута - те'ти я направиха едва забележими като звездата от А-листа, която някога е била. Всеки, който чувства оттенъци на Дженифър Грей тук? Въпреки, че реновете остават невероятно красива жена, това драстично преустройство трябва да бъде кариера-ограничаващ ход. Тя и Джен трябва да говорят.

Позволявам'да погледнем на бефора и на афтър, а после и на нас'ще обсъдим!

Преди това

Избягването на нещата е 34-годишно рене на Златните глобуси през 2004 г., където приема наградата "Най-добра поддържаща актриса" за Студената планина:

Класически рене, когато кариерата й беше на върха и тя беше обща Америка'скъпият тип. Снимала е и втората Бриджит Джоунс около това време? аз'm склонни да мисля така, защото тя спечели някаква тежест за тези филми и тя изглежда като лицето си е малко по-пълни тук. Тя го носи много добре, по мое мнение. Естествено, тя'имаш северния вид на очите с тежки кори, пълен с бузи ябълки и устни. Толкова хубава, а не вашата средна бисквитка-бръснач блондинка.

През 2005 г. тя случайно се превръща в брюнетка, очевидно защото й харесваше анонимността, която й даваше:

Лошо решение, реле. Bad. То'е прекалено едностранчива с тъмни цветове и изглежда напълно изпържена и суха, особено с тези разхвърляни бебешки косми. Мисля, че блондинката е много по-хубава и за нейния тон на кожата. Блондинкият вид омекотява всичко, докато кафявото прави всеки недостатък да изпъква. Що се отнася до лицето й, аз'м, гледайки дъгата на веждите и се чудех дали ботоксът е започнал. Мислиш ли?

Следващата година, през 2006 г., отново е блондинка (макар и да се нуждае от коренова допир) и очевидно с проблем с розацеята:

Боже, изглежда като тя'имам истински лош взрив тук. Напълно съчувствам, защото получавам и сериозно замайване и зачервяване. Мисля, че тя има и пълнител в горната си устна на този етап.

До 2008 г. нещата се успокоиха по отношение както на зачервяването, така и на инжекциите (поне мисля):

Там'нещо като Никол Кидман, подобно на този ъгъл, не'там там?

До 2009 г. (когато тя удари големия 4-0), тя'много ясен рене, използва Botox:

Amirite? Никой'челото е естествено гладко, е особено на 40-годишна възраст? Начинът, по който'Отразяващата светлина ми напомня за пластмасова кукла. Дори и аз, аз'по-загрижени за птицата'това гнездо'се случва на върха на главата. Какво по дяволите...?!

Последният ни "преди" изстрел е от 2010 г .:

Ето, мисля, че Бо е не само на челото, но и около очите, тъй като изразът му е малко скован. Но отново, тя'Винаги е бил неудобен червен килим....

След това

Готов ли си за това? Тук'ако сте го признали за един милион години?

неотворено'дори не приличам на същия човек. Плюс това, изглежда много по-стари човек. Но рене има само 43 тук. Какво направи тя? Словото на улицата е най-малкото брадиден имплант. Според д-р Брайън Глат:

"Макар че загубата на тегло със сигурност може да премахне появата на двойна брадичка, в случая на рене, брадичката всъщност е удължена, което не е нещо, което може да се припише на загуба на тегло Въпреки че не съм се отнасяла към г-жа Зелуегър, е доста безопасно да се каже на базата на тази снимка, че тя е имала брадиден имплант, а резултатът е привлекателен, без да придава на мъжа мъжката визия. за да направи останалата част от нейните черти "поп", давайки на лицето си поглед, който е доста поразителен, рене имаше винаги малки очи, като загубил обем в бузите си чрез загуба на тегло, прави очите й още по- Нищо във формата или в ъгъла на очите не се е променило и няма чело на главата й. Освен възможния имплантант на брадичката и продължителното използване на Botox (тъй като снимките на "Рене" показват бръчките на челото й без промяна), останалите промени на лицето изглежда загуба на тегло. "

Аз не знам, аз'Няма пластичен хирург, но аз не'не съм съгласен с това'е цялата история. Искам да кажа, просто погледнете последния ни изстрел от събитие на Giorgio Armani миналия месец:

Много красива жена, но коя е тази жена? Тя е толкова очевидно различна в окото, а не само на брадичката'"нормалното стареене". Д-р Бенджамин Стонг се съгласява с мен: "Най-забележимата промяна е с очите й. Ботоксът може да се използва, за да се промени значително външността на очите и веждите. Кой дори знаеше, че Botox може да направи това ?! Също така, забеляза ли кожните промени в последните две снимки? Там'без повече зачервяване, без повече петна, без сухи или неравномерни текстури. аз'Сигурен съм, че е ласкана, защото това е тенът на мечтите ми.

Долния ред

R.I.P., Рене'на старото лице. аз'Ще ви липсва! Аз го мисля'че е най-драматичното ни преди и след трансформацията. аз мога'но не се чудя ... защо? Напълно се нуждая от възстановяване на кожата, защото розацеа е кучка и дори няколко инжекции тук и там, за да забавят ръцете на времето. Но с имплантант на брадичката? Когато на първо място нямаше нищо "погрешно" с брадичката ви? Доколкото ми е известно, брадидните имплантанти никога не са правели жени никакви услуги. (Освен факта, че я прави различен човек, рейнолд's isn'най-лошото аз'но като цяло ги намирам за много маскулинизиращи.) И никога няма да разбера тези странни трикове за ботокс, където ги използвате, за да вдигнете и промените формата на някого'очите, клепачите и веждите. Добре, рене'Не приличаш на изрод, но също така не'Не приличам на рене. Така че намирам, че малко странно. Аз съм тук сам?

Кажете вашето мнение

Смятате ли, че ренетата изглежда по-добре преди или след това?

Какви процедури смятате, че тя'които са направили?

Как се чувствате за хора, които променят външния си вид толкова драстично?

Leave A Comment

+ 45 = 52