Никол Кидман, преди и след

Когато мислите за известни личности, които получават козметични процедури, първият човек, който идва на ум, вероятно е Никол Кидман.

аз мога'мисля за всяка друга актриса, която е била толкова критикувана за използването на инжекционни пълнители и Botox. Хората дори мислят, че тя'имаше операция.

Разбира се, трябва да имаме предвид, че Никол е в общественото око за много дълго време. Сега 47 години, първият й филм е назад от 1983 г., когато е на 16 години!

Позволявам'да изследва как се променя нейното виждане през годините...

Никол през 1983 г.

Никол беше на 16 години тук, а това вероятно беше преди изпичането на продуктите и бяха измислени плоски ютии! Очевидно тя мразеше естествените й къдрици по онова време.

Никол през 1992 г.

На 25-годишна възраст Никол беше пораснала. Чувствам се, че този вид стил е толкова типичен за '90-те години, макар че си представите, че виждате млад холивудски звездичка, представяща се в бизнес костюм днес? Няма да стане. Трябва да кажа, Никол'къдриците бяха славни. Това вероятно е естественият й цвят; тя'всъщност е блондинка, а не червенокоса.

Никол през 1995 г.

Свято величие! ние'така че се използва за да видите "подобрени" Никол тези дни, не го направих'не осъзнава колко прекрасно е красивата в 20-те й години. Тези червени устни, ретровите вълни защо не'тя пресъздава това на червен килим?

Никол през 1996 г.

Следващата година видях връщането на вълните и въвеждането на червеникав оттенък, който трябваше да стане негова търговска марка. Забеляза устните й. Мисля, че по-късно е използвала пълнителя в горната си част, но и ти'Ще видите няколко снимки надолу, може би не'т като драматична трансформация, както мислят хората.

Никол през 1998 година

'Практическа магия' беше толкова добър филм за вдъхновение на косата. аз'че сте чакали и се надявахте, че оттогава ще се върне към дългата червена коса с бретон. (То'вероятно няма да се случи.)

Никол през 2001 г.

Толкова хубаво! Никол беше на 34 години и наистина беше в главната й роля. Тя имаше най-красивата кожа. Обичам зачервените бузи, червеното червено мед и червеникавата коса в висока опашка. Всичко все още изглежда au naturel.

Никол през 2003 година

Вярвайте или не, обичам и този външен вид, който е много по-висококачествен. (То'сравнително подобно на пролетта на Missoni 2010.) Това каза, аз'Не съм толкова луд за Никол като светла блондинка. Все още мисля, че това е ера преди инжекцията, но се чудя дали носът й е малко по-малък. Ако сравните тази снимка с тази от 1992 г., тя'изглежда докосване по-стегнато.

Никол през 2004 г.

През 2004 г. (на възраст 37 години), Никол изпробва фламперска тема. То'малко костюми, но аз'Сигурен съм, че е хубаво, веднъж, да не се бориш с тези къдрици в подчинение. Това може да е дебютът на Botox и горната устна пълнител.

Никол през 2006 г.

Никол се върна назад с тези големи, меки къдрици, пухкави бонбони и секси половина нагоре 'направя. Това е още един от любимите ми неща! Мисля, че виждам тук пълна горна устна, но не мога'не мога да разбера защо хората се сблъскват с "работата", която е направила. Поне не още.

Обичам тази прическа от същата година. Колко красива е нейната странична конска опашка, свързана с черна лента, и леко разцепени брекети? Харесва ми и мекият цвят на косата. Мисля, че нейните вежди могат да бъдат прекалено извити (а.к.а. "Spocking") от Botox, тъй като естествено са по-плоски. Устните й изглеждат съвсем нормални.

Никол през 2007 г.

Кой може да забрави този емблематичен външен вид, с червената рокля и лъскавата, прави коса над едно рамо? Любов! Въпреки това, аз'малко объркан от устата й. Мисля, че горната й устна е деформирана от инжекциите на Restylane. Тя'Също така има разяснителни Botox "зайче линии" в страните на носа си. Че'тъй като Botox може да създаде нови бръчки, които не сте'дори и преди, от лицето си се опитва да се движи!

Никол през 2008 година

На тези награди Никол носеше косата си в дълги вълни, разделени в центъра. То'определено глем, но аз не'не мисля'най-хубавата прическа на нея - предпочитам да е по-тъмна и по-тъмна, с някакъв вид удар. Но аз'м, приемайки, че тя прави тази блондинка, за да скрие сивото. Устните й изглеждат добре тук (и прекрасен цвят на червилото) и аз харесвам смелия руж. 

Никол през 2009 г.

аз наистина ли искате да изчеткате тези къдрици. С твърдия си руса коса, те'да направиш Никол'косата изглежда почти като перука. Никакви оплаквания с грима изобщо. Забележете, че линиите на зайците са все още в сила!

Никол през 2010 г.

Това е Никол'най-красивата снимка през последните години, няма'Съгласни ли сте? Тя лесно изглежда 10 години по-млада в сравнение с предишната снимка. Ключът потъмняваше косата й до по-естествено изглеждащ червеникав цвят. И честно казано, тя изглежда по-добре, когато поддържа стила си проста: прави коса и едва ли грим. Мисля, че това е страхотен урок - по-малко е най-категорично повече, колкото възрастните.

Никол през 2011 г.

Никол беше тук 44, само за да ви напомни! Мисля, че изглежда страхотно. Бандите винаги правят хората да изглеждат по-млади (макар че те биха могли да са малко по-дълги, като се изсипят дъното на веждите). Единствената грешка е връщането на инжектираните устни!

Никол през 2012 г.

През следващата година Никол бе красива суперзвезда в Кан. Тя запази червеникавите тонове в косата й, просто го освежи малко и с нейната порцеланова кожа го'красиви. Отново, минимален грим, с изключение на зацапана ухание, което е хладен контраст с червената рокля. Забележете как не може да има белег на кожата й'не фалшиви това ниво на съвършенство с основа. Но имайте предвид, че челото й е толкова гладко поради Botox!

Никол през 2013 г.

След това Никол наряза косата си на тази популярна дължина на лоб (дълъг боб), точно под ключалките й. Въпреки, че ми липсват бретон, това'е хубава, свежа промяна за нея. Уви, там'прекалено много пълнеж в бузите й, а ботоксът около очите й предизвиква тази област да изглежда стройна, почти опъната. 

Актуализиране: Никол през 2014 г.

И сега отново изглежда по-млада. Вижте как страничните удари правят разлика? Също и опашката. Бузите й все още очевидно са пълни, но като цяло мисля, че изглежда наистина страхотно (тя е била тук!).

Актуализация: Никол през 2015 г.

След това Никол се върна към лоб с по-ярки ягоди. Аз наистина харесвам как същите топли тонове се отразяват в нейния грим. Или я руса не е'не се смесва или осветлението прави странни неща на едната й буза!

Актуализация: Никол през 2016 година

Никол'лицето ми може да е малко стегнато, но все още мисля, че изглежда доста тук. Сега косата й е по-дълга и в правия стил, който обичам. Пурпурната облицовка и поп на червеното червено руло са неочаквани и забавни. Дори устните й изглеждат нормални, ако не и бузите й!

Актуализация: Никол през 2017 г.

Сега, Никол'косата изглежда по-лека от всякога и тя'продължава да експериментира с по-смел грим, като тази червена устна. Изглежда, че се инжектира все още, но изглежда по-задържана от преди (особено в горната й устна). Обаче това, което ми минава тук, е нейната челюстна линия. Внезапно, това'е стегнат като барабан!

заключение

Там'без съмнение, че Никол'лицето се е променило през годините. Вярвайте или не, тя отрича да има операция и твърди, че се е отказала от Botox!

"Аз съм съвсем естествено", каза тя за Мари Клеър през 2007 г. "Нямам нищо в лицето ми или нещо такова.'т дим. Аз се грижа за себе си. И аз'Много съм горд да кажа това. " 

След като никой не й повярва, тя признава: "За съжаление опитах Botox, но аз се измъкнах от нея и сега най-сетне успях да преместя отново лицето си."

Забележете как е станала'дори не споменавам инжекционни пълнители ... подъл, подъл! Тук'какво трябва да кажат пластичните хирурзи.

"Ботокс изглади Никол'на врана'но и клепачите й изглеждат тежки ", казва д-р Мирват Сами на" Живот и стил ". Очевидни пълнители в средното й лице са осигурили пълнота и асансьор. Те'също намали дълбоките линии между носа и устата си. 

Там'също така е спекулацията, че тя е имала лифтинг, което би обяснило извадения външен вид на долната й повърхност в снимката от 2017 г. Д-р Лайл Обратно каза на Life & Style, че смята, че има мини-асансьор, за да затегне челюстта и да я изглади. И двамата лекари смятат, че лазерното обновяване е помогнало на Никол да запази кожата си ясна и твърда. 

Каквото и да е'това, действителната й текстура изглежда страхотно. То'нейното желание да замръзне и да се забие с игли, които се пренебрегват!

Как се чувствате за Никол?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

70 + = 80