Ким Кардашиан, преди и след

Обичайте я или я омърдайте, Ким Кардашиан е пример за дължината на някои известни личности, за да "подобрят" външния си вид.

Може и да не сме съгласни дали Скарлет Йохансон има работа с носа, или ако Блейк Лайви имаше операция на клепачите, но гледайки Ким, там'няма съмнение, че тя'са преминали козметични подобрения. Много пъти!

То'само въпрос на какво, къде и кога. Позволявам'да погледнем по-отблизо нейната красота трансформация, ние ще?

Ким през 2006 г.

През 2006 г. Ким е на 26 години и току-що започва да удря пипарската верига заедно с тогавашния си BFF Paris Hilton. Тя се учи от най-добрите! Косата и грима й са по-естествени от начина, по който тя ги носи днес. Но мисля, че може би вече се е инжектирала устните.

Също така от 2006 г., това е така (изненадващо) красива и фина. Забелязвай косата й, която имаше много бебешки косми, а формата на лицето й беше продълговато. Носът й вече е доста дребен, затова го мисля'възможно е тя да е направила ринопластика още преди това!

Ким през 2007 година

Преди голото червило и контур се превърна в Ким'подписа си, тя експериментира с "пин-нагоре" грим с участието на червено червило, розови бузи, тежки лайнер и флорален аксесоар за коса. Така че марката! Това нещо беше голямо тогава (виж: ранна Кати Пери).

Ким през 2008 г.

Сега бързо напред до 2008 г. Нещо е различно, но какво е това? Може би'е непочтителен, пастообразен грим. Или може би'с омекналите бузи на Restylane! (Въпреки че устните й изглеждат малко дефлирани тук). Очите й изглеждат по-будни, което може да се постигне чрез вдигане на веждите с Botox.

Ким през 2009 г.

Ако паметта се появи, 2009 беше годината Ким'популярността му се покачи и това стана нейният подпис. Дълга, права, тъмна коса; възглавници; и гадни мигли. Носът й също изглежда различен, но може да се очертава.

Ким през 2010 г.

Една година по-късно Ким изглеждаше доста прилича на Джоселин Уайлсенщайн (а.к. "Catwoman")! Бузите са това, което прави този външен вид толкова крайно. Те'сте били препълнени с Restylane до точката, в която изглежда, че очите й затварят. Брадичката й също изглежда по-яка, но може би'защото бузите изхвърлят всичко от равновесие! Изглежда, че има и Botox, тъй като челото й е супер гладко и тя'се опитва да се усмихне.

Ким през 2011 г.

За щастие, нещата се успокоиха до 2011 г. (Ким беше тук 31). Но този изстрел показва колко се е променила косата й. То'са изтласкани назад и сега са по-прави, плюс всички бебешки косми са изчезнали. Това е резултат от лазерното премахване на космите. (Очевидно е'старото време на тайните звезди на Холивуд са използвали тази или електролиза, за да променят космите за десетилетия!)

Ким през 2012 г.

Виж какво искам да кажа за линията на косата? Сега съвсем различно. Още веднъж виждаме доказателства за "Рестилане" в Ким'на бузите и устните. Също така, тя има две различни завършвания на кожата - челото й е естествено, но останалата част от лицето й е лека и матова.

Това едва ми напомня за Ким от 2006 г., освен че бузите й са много по-изявени сега! Обичам по-късата дължина на косата й и тя не го прави'не изглеждат така смазани в грима.

Актуализация: Ким през 2013 г.

През 2013 г. Ким експериментира с блондинки, които успява да издържи, защото запази коренната си зона. Старите холивудски вълни и грим също са отклонение за нея и по-сложни от всичко друго'носени преди. Забелязвайте колко си бузи, когато се усмихва!

Актуализация: Ким през 2014 г.

През 2014 г. Ким се връща в черна коса и обичайните й мигли над главата, както и зона под очите, която изглежда много "изпечена". Горната й устна отново се напълва отново и контурите й изглеждат много неестествени.

Актуализация: Ким през 2015 г.

Ким'Най-големият експеримент за коса до този момент е тази платинена блондинка, която тя е опитала през 2015 г. Не е най-добрият й цвят, нали? Гъстата, пастообразна основа не'T помогне или! И тя'има толкова много пълнители в лицето й, тя има тази "котка" отново да погледне. Върхът на носа й изглежда по-издълбан.

Актуализация: Ким през 2016 г.

На 36 г. Ким се върна към по-естествен вид, със собствен цвят на косата и по-малко грим. То'нейните бузи изглеждат така'Вие сте избухнали малко, но устните й са толкова големи, колкото винаги! Наблясъците надолу и на върха на носа й дават "ски скок".

Актуализация: Ким през 2017 г.

Естествените вибрации продължиха през 2017 г. Трябва да кажа, че това е най-доброто аз'Виждал съм Ким през много години! Тя има спрей, но няма'много грим, с изключение на любимите й мигли и блестящи устни. Аз също обичам този прав, тъп лоб (вероятно една перука). Но най-доброто от всичко е, че е успокоила инжекциите!

Уви, не'Последно! Ким се появи в Седмицата на модата в Ню Йорк с нов сребърен нюанс за косата си и по-очевидно подобрени черти на лицето. Очевидно това е нейната истинска коса, но мисля, че може да има и разширения. 

заключение

Никой не може да спори, че Ким няма'не съм свършил работа дори и самият Ким!

Тя признава, че използва инжектируеми. "Всеки винаги мисли, че аз'но си направих носа или устните ми, или нещо друго в лицето ми, освен като Botox, което не ми е'т пластична хирургия - каза тя на Харпър'на Баазар през 2012 година. 

Тя също е отворена за лазерна линия. "Преди години бях огледала бебешките си косми, защото челото ми имаше всички тези бебешки косми и винаги щях да избухна заради тях, тя е написала на уебсайта си.

То'Очевидно Ким също така много се възползва от разширенията на бодлите, перуките, боята за коса и много грим. Тя твърди, че последният е отговорен за променящата се форма на носа си. "Хората винаги казват'вече работехте с носа и те'ще използвам преди и след снимките, но снимката след това е взета преди ", каза тя за ABC News'това е смешно, то зависи само от това как е носът ви очертан. Носът ми в най-голямата ми несигурност. Лекарят ми показа как ще изглежда. И просто не'не бих искал / а'Не изглеждам същото. "

Това беше още през 2010 г., но оттогава тя може да се е променила. - Вярвам, че може да е отишла под ножаноса работа, изтъняване и изправяне носа, което го прави по-бляскав ", каза д-р Антъни Youn пред Radar Online.

- Вярвам, че тя'са претърпели инжекции с Botox, за да изгладят бръчките на челото си и нейните линии на намръщенията ", добавя той. Въпреки че се съмнявам, че тя'имаше хирургическо чело, а тя изглеждаше като тя'има Botox чело на лифт, където Botox е инжектиран в модел за повдигане и арка веждите. Устните й изглежда са пълни с пълнители.

Всичко това добавя към този поглед'е по-пластмасова от всякога!

Как се чувствате за Ким'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

4 + 2 =