Гуен Стефани, преди и след

Съдейки по моята пощенска кутия, повече от няколко от вас са забелязали промени в Ch-ch-ch на Гуен Стефани'напоследък.

Разбира се, промяната е неизбежна с остаряването, а Гуен е в общественото око още от края 'Когато е водеща певица на групата No Doubt. Сега, на 45 години, тя е майка на трима, печелила награди художник и текстописец, дизайнер на модния етикет L.A.M.B., говорител на L'Ореле Париж и треньор на 'Гласът'. 

Позволявам'да изследва как Гуен'красивият външен вид се е развил през годините:

Гуен през 1996 г.

Първата снимка е от 1996 г., когато Гуен е на прага на славата като 27-годишна певица. Ах, '90-те години! Слабо вежди, червило от първо поколение на маршала, бинди и най-странното заслепявам аз'които някога сте виждали. аз мога'но не забравяйте колко по-широк е Гуен'носа изглежда в сравнение с настоящето. (Не че не беше'привлекателен тук с оригиналния му нос.)

Гуен през 1997 г.

Възможно ли е ранната ринопластика? Гуен вече изглежда различно в този изстрел от 1997 г. Може би'това са само ъглите тук, но това е много по-близо до Гуен, който познаваме днес, освен за действията на челото. Това не е така'но има същия нос, който има днес, но изглежда по-тесен, отколкото в първата снимка. 

Гуен през 1998 г.

То'трудно е да се каже дали тя'Ако не сте се справили с ножа в този момент или не. Но очарованието й с вежди, бинди и тъмно червило продължи.

Гуен през 2001 г.

През 2001 г. Гуен стартира съвсем нов вид. Това е, когато платиновата руса коса и червеното червило станаха нейния подпис. Мъжете са малко по-меки, благодаря на доброто, но тази устна лайнер е наистина жалко. 

Гуен през 2002 г.

По това време Гуен беше на 34 години и се превърна в по-сложна красота. Забелязах как прелиташе горната си устна линия преди това.

Гуен през 2004 година

Можете ясно да видите сегашния й нос тук. Определено изглежда така'са рафинирани; то'е по-тясно и по-ъглово. Що се отнася до останалата част от Гуен'че лицето ми се е променило, но мога'не сложи пръста си върху него - може би'че челото и веждите й изглеждат по-"повдигнати"? Или може би'това е само видът на Кабуки.

Гуен през 2005 година

Мисля, че веждите й изглеждат по-високи в сравнение с, да речем, 2001. (Така че, Botox?) Челото й също е невероятно гладко.

Гуен през 2006 г.

OMG, тази коса умирам! Обичам да видя Гуен без червено червило и с по-свежа кожа. Тя не го направи'не прекалявайте устните й тук, така че горната е естествено тънка (и мисля, че това е така'е напълно глоба). Можете да видите доказателствата за Botox в новите ъгли на веждите. Вместо да слизат в опашките, те'повторно нагоре.

Гуен през 2007 година

Следващата година, Гуен'чернодробните вежди бяха отново различни. Може би тя се оттегли от ботокса, или може би'че те'по-пълни тук с молив. Кожата й е просто невероятно гладка.

Гуен през 2009 година

Гуен навърши 40 през 2009 г., така прекрасно. То'е хубаво да видя нейните вежди да изглеждат по-естествено тук. Дали тази жена знае как да работи червено червило или какво??!

Гуен през 2010 г.

Гуен опита нова коса и грим. Обичам електрическото розово червило с тонове къдрици. Все пак аз все още мисля, че Гуен изглежда най-добре в минималния си подпис грим с удебелен червен на устата и косата остъргва от лицето.

Гуен през 2013 г.

Всъщност там е. Изведнъж там'е намек за мъжествен поглед към нейните функции, които аз'може да се случи, когато хората започват да правят процедури (с мъжете, тя върви обратното и те стават по-женствени). Ушите са много, много повдигнати, там'носенето на устните и бузите й, а лицето й изглежда малко дървено / замръзнало. Да не говорим, че нейната текстура изглежда по-пухкава и неравномерна.

Гуен през 2014 г.

Lainey Gossip нарече това "око на Кидман", както в Никол Кидман, чиито козметични интервенции са добре документирани. С други думи, Гуен'това е замразено тук от 'ток, че едно око може't отворете нормално. Виждаш ли го?

Meep! Аз не'Не знам защо хората се качват на Никол Кидман'че Гуен изглежда просто като замразен, ако не и повече. Също така издърпайте новата си заострена горна устна.

Актуализация: Гуен през 2015 г.

Това е по-добре, макар и не'Не разбирам видимия липинг (J.Lo прави и това много). Гуен'кожата изглежда много добра!

Актуализиране: Гуен през 2016 г.

Ако нещо, Гуен изглежда по-млад тук, отколкото преди няколко години! аз'Радвам се да я видя обратно с червеното червило; това и опашката я карат да изглежда толкова свежа. Въпреки това все още можете да видите инжекциите навсякъде (устни, бузи, чело).

Актуализиране: Гуен през 2017 г.

И тук'това е последният ни изстрел от Гуен. Тя'все още предпочитайки тежките мигли, изтеглени от вежди ... и назъбени бузи. 

заключение

И така, какво мислят експертите за Гуен'красотата на трансформацията? Според д-р Антъни Йън: "Очите й изглеждат по-отворени и може да са резултат от консервативен, добре изпълнен горниковия клепач, наречен блефаропластика. Челото й също е изключително гладко за жена на нейната възраст, вероятно поради инжекции от Botox.Също така подозирам, че перфектната й кожа може да бъде резултат от някои добре извършени химически пилинг.Той също така изглежда, че носът й е бил разреден наведнъж.

Да! Ако Гуен отпусна само инжекциите и остави горната си устна сама, щеше да направи чудеса, за да я придаде по-естествен вид. Но на 47-годишна възраст, казвам, че изглежда страхотно.

Как се чувствате за Гуен Стефани?'еволюцията на красотата?
Кой от тези изглежда е вашият любим?
Каква "красота" мислиш тя'които са направили?

Leave A Comment

37 − 34 =