Vanessa Ferlito-si nei til nesen

Enten du kjenner henne fra sine deler på "Death Proof", "Grindhouse" eller "CSI: NY", har du definitivt hørt om Vanessa Ferlito. Og mens hun er en ganske kjent stjerne, er hun også populær av en annen grunn: hennes beryktede nesjobb.

Fotor0321145350

Noen kan si at det er bra at den unge damen har fått så mye publisitet fra plastikkirurgien, og det kan være sant - hvis jobben ble gjort riktig. Jeg mener likevel, la oss innse det: du vil ikke bli lagt merke til i Hollywood på grunn av en dårlig prosedyre, og det er dessverre hva som skjedde i denne unge damens liv.

large2

La oss bare ta et skritt tilbake for et sekund og ta en titt på Vanessa Ferlitos førbilde. Hun er en helt nydelig kvinne med et ansikt og en kropp som noen kvinner vil drømme om å ha. Hun trengte egentlig ikke noe, men vi har alle noe om oss selv, vi vil forandre, så jeg antar at vi ikke kan klandre henne for det. Vi ønsker imidlertid at hun ville vært fornøyd med sin søte nese og forlatt den på den måten.

I stedet klaget Vanessa om nesen hennes og ønsket å få det til å virke mer symmetrisk. Neseborene hennes syntes å være litt for langt ut og merkbare for hennes smak, og det var da nesjobben kom til spill. Jeg tror hun håpet på en søt knappesnese med strammere nesebor som ville ramme ansiktet hennes vakkert, men i stedet ble hun igjen med en unaturlig utseende nese med det klassiske "pinched" utseendet som skriker nesjobb. Ikke bare det, men nesen hennes ble også igjen litt oppadvendt - og nei, ikke som den søte, preppy jenta oppturen nese vi alle drømmer om å ha - det motsatte motsatt.

stor

Foruten hennes nesejobb hadde Vanessa Ferlito en vellykket prosedyre: hennes leppefyller injeksjoner. Hennes kyssbare lepper kom ut helt perfekt, ser full og sensuell og hundre prosent vakker - i motsetning til noen andre kjendiser som kan sette så mye leppeinnsprøytninger som de kommer ut, ser ut som ender rett ut av dammen.

Alt i alt er Vanessa Ferltio en nydelig kvinne og en fantastisk skuespillerinne. Og mens hun fortsatt ser ut som en million dollar, tror vi definitivt at hun kunne ha gått uten nesjobb. Men hvis hun vil fortsette å fylle leppene med noen subtile injeksjoner, sier vi mer kraft til jenta!

Leave A Comment

25 + = 28