Reese Witherspoon-Endelig Ditching The Chin?

Fotor0326231125

Reese Witherspoon er for det meste kjent for sine flotte blonde låser, fantastisk skuespiller i hitfilmer som "Legally Blonde" og "This Means War", og selvfølgelig hennes ikke så vakker, pussete hake som stappet ut som Rocky Mountains. Ble stjernen endelig sliten for å bli anerkjent av haken hennes og gjøre noe med det? Oppstod andre operasjoner for å håndtere etterbehandlet kropp?

Vi må si at Reese Witherspoon ser utrolig varmt ut i disse dager. Hun treffer treningsstudioet hardt og går flere ganger i uken, og noen sier kanskje også involvert i en yogaklasse. Imidlertid er det uheldig for Reese Witherspoon at de fleste fans og media ikke snakker om hennes nyoppdagede varme etter baby bod. I stedet fokuserer de på ansiktet hennes, som åpenbart har gjort noe arbeid. Det er så tydelig at vi ikke engang kan fortelle deg at hun nesten er tilbake til henne før babyfigur - vi er for opptatt med å merke noen alvorlige endringer i den nedre halvdelen av Reese Witherspoon ansikt.

storDen mest åpenbare prosedyren Reese Witherspoon har hatt, er hakereduksjonen. Hun har alltid blitt anerkjent (innen sekunder, tanker deg) av hennes spisse hake. Men hvis du ser henne nå, vil du ikke se hennes varemerke, du vil se en glatt ut hake som passer til ansiktet hennes vakkert. Jeg mener, vi har ikke plass til å snakke eller sette Reese ned for sin beslutning om hakereduksjonen. Hun ser helt fantastisk ut og en million ganger bedre. Kirurgen gjorde en alvorlig fantastisk jobb ved å gi henne en hake som passer til resten av ansiktsstrukturen til en tee. Det er synd at hun ikke gjorde operasjonen raskere!

Den eneste ulempen til Reese Witherspons plastikkirurgi valg er botox. Hun har hatt en for mange botox injeksjoner rundt ansiktet hennes, som har forlatt henne med det helt forferdelige frosne ansiktet som er så vanlig med damer som har flere botox injeksjoner. Hennes ansikt, spesielt rundt pannen og øynene, virker veldig voksaktig og falsk - og åpenbart det er uattraktivt.

lauytrge

Alt i alt ser Reese Witherspoon utrolige hennes nye etter babylegeme og redusert hake. Hun ser ut som en helt annen person! Vi ønsker imidlertid at hun ville ha passert på botox-injeksjonene og forlatt resten av ansiktet alene. Hun trengte egentlig ikke noe gjort da hun ikke hadde synlige rynker, men til hver sin egen. Hun ser fortsatt fab!

Bildetekst: szami81, 7. mai

Leave A Comment

72 − 68 =