Kaley Cuoco – Plastikkirurgi Rapporter ?!

Vi kjenner og elsker Kaley Cuoco fra hit TV-showet Big Bang teorien, som vi er sikre på, mange av dere kjenner og elsker henne også. Den ikke-så-geeky sidekick av Leonard, Howard, Sheldon og Raj, Hun er en av de vakreste skuespillerinne på TV for øyeblikket, og er kjent for å være på toppen av de heteste kvinnelistene rundt om i verden! Vi elsker alle Øre, Ikke sant?

90af0ce6ca0d76eeca01b4530c8d68aa

Hun er bare 28 år gammel (født i California, USA 30. november 1985), men det har ikke stoppet kjendisplastikkrapporteringen rom som allerede flyr rundt. Hun skjønte først til berømmelse som den litt humørfulle og ditzy eldre søsteren i 8 enkle regler, før hovedrollen som Billie JenkinsCharmed. Det var selvfølgelig noen få filmer; Lucky 13 i 2005, Hop i 2011 og Penthouse i 2010. Så, selvfølgelig, var det Big Bang teorien og ingenting har vært ganske det samme siden for den vakre blonde skuespillerinnen.

ffd108a1426d8f11b04f2d56bf6e5e31

Selv om ryktene ikke har blitt bekreftet eller nektet av Kaley Cuoco, virker det som om en ting for bestemt har forandret seg om utseendet hennes, og de fleste, inkludert noen av de beste plastikkirurger over hele verden, har lagt ned på det faktum at hun har hatt brystforstørrelse kirurgi.

Ja, det er riktig - som mange andre skuespillere foran henne, ser det ut til at hennes bryster er blitt større.

Fotor0103233832

Selv om det fortsatt er veldig ung, ser det ut til at de fleste jentene hennes alder velger å gå under kniven, og brystfyllere og forstørrelsesoperasjoner ser ut til å være alle raseri i disse dager. Når ble en jente kopp størrelse virkelig bli så jævla viktig?

Det er ikke som om Kaley Cuoco har vært uheldig i kjærlighet i løpet av årene heller. Hun daterte Leonard fra showet i virkeligheten i to år, men de holdt det helt privat til de hadde brutt opp. De forblir fortsatt på gode vilkår, som er bra - vi antar at filmen på TV-showet ville være uutholdelig ellers.

6e28dccf5a99bf952a90e420604473c9

For en stund var Kaley med en avhengighetsspesialist kalt Josh Resnik, og de ble selv engasjert, men de brøt også etter en stund også.

Det var tennisspilleren Ryan Sweeting som fanget hennes hjerte. Etter bare tre måneder med dating, var de engasjert og bare to måneder senere, en full fem måneder i forholdet deres, valgte de å gifte seg i Santa Susana.

a8ace3f88d9e21ab57c4c909be8a1b77

Så hva oppfordret Kaley Cuoco til å få plastikkirurgi, hvis rapportene er like sanne i utgangspunktet? Var det medietrykk som gjorde at hun forstørret størrelsen på hennes byste eller var det noe annet? Uansett det har hun sikkert ikke vært uheldig siden hun fikk henne "nye bryster", så kanskje det var bra for henne?

All plastikkirurgi er farlig og kommer med bivirkninger, inkludert spørsmål fra andre som kjenner deg og vil legge merke til kjendisplastikkarbeidet du har gjort. Du må alltid være sikker på at du er forberedt på dette - vil du bekrefte eller nekte rykter, eller vil du bare la folk tenke som Kaley har gjort?

Leave A Comment

90 − = 85