Joyce Meyer ansikt: Plastikkirurgi Rapporter

Ting har gått litt ... rart med Joyce Meyer. Den en gang "vanlige" kristne taler og forfatter ser nå litt ut ... vel, ikke helt så normalt! Denne vakkert karismatiske kvinne ser ut til å ha hatt en liten kjendis plastikkirurgi gjort og fagfolkene ute synes å være enige med denne rapporten!

f916c14e5b1e9f763b828815dc697409

Hun er 70 år gammel, så du kan ikke klandre henne for å ønske å se ungdommelig lenger. Hun er en inspirasjonsfigur for så mange - hun er alltid i det offentlige øye for en eller annen ting ... ikke alltid bra, det må sies. Hun ser sikkert bra ut for hennes alder, men det ser ut til at aldringsprosessen ikke har vært så naturlig for denne damen.

bilde

Hennes lepper har definitivt endret form i løpet av årene. De var en gang "normal" med en tynnere toppleppe og tykkere nederste leppe. Hun hadde et herlig smil - en som vant hjertene til så mange. Det ser ut til at hun har hatt en slags lip augmentation kirurgi her - det er snakk om mulige fyllstoff injeksjoner, men kjendis plastikkirurgi har hatt en slik effekt på ansiktet, synes resultatene å foreslå enten mange fyllstoffer eller en mye nipping og tucking!

Mange kirurger vil foreslå at Joyce Meyers plastikkirurgisliste kanskje inkluderer en ansiktsløftning, noe som har gitt henne det slags ansiktet du kanskje har sett på andre berømte kjente kjendiser ombord. Melanie Griffiths, for eksempel, er en stjerne kjent for sin kjærlighet til plastikkirurgi som er Donatella Versace, Joan Rivers og Farrah Fawcett! Jackie Stallone er bare en annen celeb kjent for sin kjendis plastikkirurgi!

bilde-1

Det gode med Joyce Meyer er at hun faktisk har åpnet opp og innrømmet å ha kjendisplastikk gjort til ansiktet hennes. hun gikk selv så langt som å si at Gud ikke elsket henne noe mindre på grunn av det. Vi er sikre på at Gud ikke bryr seg, men spørsmålet må bli spurt - gikk Joyce Meyer for langt? I hennes forsvar sa hun at hun gjorde det slik at hun ville se bedre ut til Gud. Er han ikke ment å elske deg, uansett hva du likevel ser ut?

Det har vært nevnt fylling injeksjoner i pannen for å legge til Joyce Meyer plastikkirurgi listen. Det er enten den rapporterte ansiktsløften eller Botox som har gitt henne den skinnende glatte pannen som hun har oppnådd i sin modne alder, ifølge anerkjente kirurger. Det ser ut til å peke mer mot ideen om ansiktsløftet, da kinnene ikke synes å være like jevnt balansert som de gjorde for noen år siden ... Kunne dette være tegn eller dårlig avsluttet kjendis plastikkirurgi?

I motsetning til folk som Zooey Deschanel og Kerry Washington, gikk Joyce Meyers plastikkirurgi for langt - til det punktet hvor folk klart kunne se at arbeidet hadde blitt utført. Det beste av plastikkirurgi er den typen som du ikke lett kan få øye på. Med Zooey Deschanel, for eksempel, blir vi hele tiden gjettet om hvorvidt hun har jobbet ... Hvis det har, har det blitt gjort veldig bra! Kanskje Joyce Meyer burde ha startet sakte?

Leave A Comment

32 − = 25