Jada Pinkett Smith Plastikkirurgi – Sikkert ikke?

Tilbake i løpet av sommeren 2012, rapporterte en britisk avis at kirurger hadde kommet frem for å foreslå at Jada Pinkett Smith hadde falt pent av kjendis plastikkirurgi. Det var under kampanjen av filmen Madagaskar 3 at ryktene ble kastet rundt i full kraft, og ifølge ryktene hadde hennes kjendisplastikkliste inkludert kinnplumping ...

0bfa77376d69075753109438e981f478

Sammenligner den fabelaktige skuespillerinnen og hustruen til den heteste Will Smith i sommeren 2012 på et bilde av henne fra si, 2006, ville det definitivt virke som om den varme skuespillerinne hadde en liten hjelpende hånd fra plastikkirurgiens verden.

4f1e078e3ab681b98e8ccb86485e9963

Faktisk ser det ut til at Jada Pinkett Smith stadig kommer under kontroll for tilsynelatende å ha kjendis plastikkirurgi. Jo mer du ser, jo mer finner du og vi var ganske overrasket over listen hun er ment å ha reist opp så langt. Hittil har hun nektet å svare på eventuelle rapporter om å ha en nip og tuck gjort, men fotofaktorene taler tydeligvis for seg selv, og det er meningen med noen av de mest respekterte plastikkirurger i verden.

Kinnimplantatene sies å være fett som kan ha blitt fjernet fra egne skinker, men kan også være en indikasjon på faktiske fysiske kinnimplantater. Det virker ganske ekstremt bare for en satt opp plunked opp kinder, ikke sant? Vi er ikke sikre på hvordan vi ville føle oss om å ha noe implantert i kinnene våre!

Rounder og fullere i naturen har makeup artister kommet tilbake for å kjempe i hennes hjørne ved å si at riktig konturering oppnådd av en profesjonell kan fullstendig forandre måten ansiktet ser ut, inkludert plundring av kinnene hennes, men for mange er sluttresultatet for mye til å bare være makeup alene ... Vi lar deg lage ditt eget sinn.

bilde 2-3

Ikke bare kjent for hennes tilsynelatende kinnimplantater, sier Jada Pinkett Smith-plastikkirurgislisten å inneholde en rekke Botox-injeksjoner som kan foreslå hennes feilfri panne og rynkefri hudfarge. Når du ser nærmere på bilder av den vakre kvinnen, ser huden ut til å tyde på at det er fyldstoffer på innsprøytninger - den glatte, skinnende og nesten plastiske komplekset synes å være synonymt med denne form for kjendisplastikk.

Født 18. september 1971, er Jada Pinkett Smith nå 42 år gammel, men ser definitivt ut bedre enn noen kvinner halv år gammel. Hennes feilfri hud og glitrende øyne kombinert med hennes kampsport rutine som holder henne i kontrollen har gitt henne et ansikt og en figur å dø for, og hun har vært åpen i det faktum at hun spiser "næringsstoffer" i stedet for smak. Kanskje er det dette næringsrike kostholdet som har holdt henne se bra ut i stedet for hennes tilsynelatende kjendisplastikkliste? Det kan til og med være hennes to superkule barn (pluss ett trinn-barn) - Jaden Smith og Willow Smith som gjør at hun ser ung ut. Kanskje er det hennes varmere enn varm mann? En ting er sikkert, og det er det faktum at hun holder seg vakkert varm!

bilde 1-3

Hvis hun har hatt kjennskap til plastikkirurgi, har vi gjort det, tror vi at hun kanskje har hatt det litt tidlig. Hun er bare 42 år gammel og med ting som Botox, de må fortsette om og om igjen, vil ansiktet falle. Hvis hun allerede har Botox, skal hun fortsette å ha det, og det er når du ser skummelt ting som kjendis plastikkoperasjon gått galt. Det er ikke et godt utseende ... vi håper dette ikke er tilfelle med Jada Pinkett Smith.

f9f1cb7e1be1d888bf1ca822b8a0f945

Hun holder seg veldig i form og er alltid i media for sitt sunne kosthold - hun er et sikkert symbol på hva vi kan se ut om vi ser på oss litt bedre.

For flere plastisk kirurgi sjokkere, sjekk ut de andre plastikkoperasjonene på Herinterest! Du vil bli overrasket over hva du kan finne!

* Bilder av den vakre Jada Pinkett Smith ble funnet på Pinterest.com

Leave A Comment

+ 70 = 76