Vera Farmiga – lopulta laskee Hollywoodin odotuksista?

Fotor0324141616

Vera Farmiga ei ole tyypillinen julkkisi. Hän ei asu tavanomaisesta Hollywoodin elämäntyylistä, sekoittaen miljoonia dollareita sisältäviin autoihin ja ulos. Hän ei tarvitse olla markkinoiden trendikkäintä laukkua, ja pisin aika ei edes uneksisi mennä veitsen alle plastiikkakirurgia. Mutta Hollywoodin valaisevat valot ja viehättävä elämäntapa vihdoin viilentyvät Vera Farmigan ihon alla?

Jotkut ihmiset ovat edelleen epäileviä siitä, onko tämä suloinen näyttelijä mennyt veitsen alle, ja kuka tietää, jos tiedämme varmasti, koska Vera Farmiga kieltää väitteet syövän leikkauksesta. Kuitenkin jossakin vaiheessa lehdistö havaitsi hänet mustalla ja turvonnut nenä, yrittäen häntä kovin vaikeasti huomaamatta, kun hän murskasi toimistorakennuksen. Muutamia viikkoja myöhemmin näimme ihastuttavan näyttelijän urheilevan nenän, joka tuntui hieman ohuemmalta ja pienemmältä. Vain sattumaa? Emme ajattele!

suuri

Tämän leikkauksen skandaalin kummallinen osa on aika, jolloin se tapahtui. Miksi Vera Farmiga odottaa kauan sen jälkeen, kun hänen uransa oli vakiintunut saadakseen leikkauksen? Miksi hän odottaisi, että hänen myöhään 30-vuotiaansa sai menettelyn? Vastaus näihin kysymyksiin jää todennäköisesti tuntemattomaksi muuhun Vera Farmigan uraan, mutta voimme vain arvata, että olimme oikein sanomassa, että Hollywoodin elämäntapa lopulta viedään Veraan. Tarkoitan, kuka voisi vastustaa Hollywoodin tähtien runsasta elämää? Ja kun sinulla on rahat Vera Farmiga, on vain luonnollista, että haluat korjata muutamia puutteita kasvoillesi.

suuri

Luulen, että on turvallista sanoa, että Vera Farmigan leikkaus jää meille mysteeriksi. Jos hän todella teki leikkauksen, emme syytä häntä ollenkaan ja ajattelemme, että hän on edelleen erittäin suloinen, ystävällinen ja suorapuheinen Hollywood-tähti, joka ei ole mikään upea. Rakastamme hänen pehmeää, nöyriä ulkonäköä ja ammattitaitoa, eikä se muuta yhtäkään asiaa hänestä. Toisaalta, jos hän joutui nenäkseen, meidän on sanottava, että rakastamme hieman ohuempaan nenästä ja olemme iloisia siitä, että leikkaus meni niin hyvin, että se on tuskin havaittavissa. Suojaa plastiikkakirurgille, jotta se pysyisi todellisena ja jättäisi pois sen kauhistuttavan "nipistetyn nenän", joka on niin yleinen miesten ja naisten keskuudessa, jotka saavat nenänsä. Pidä se tyylikäs, Vera Farmiga - ja me tiedämme sinun.

Kuvahinta: Natasha Chenkov, YouWillKnowHerName

Leave A Comment

34 − 32 =