Susan Sarandonin plastiikkakirurgiahuhuja

Rakastamme likaa louhimasta kuuluisasta maailmasta, eikä mikään ole parempaa kuin silloin, kun "luonnollinen" nainen päätyy siihen, että se ei ole aivan niin luonnollista kuin ensin olimme ajatelleet. Olemme tutkineet äskettäin muutama julkkisten plastiikkakirurgian huhuja, ja olemme olleet melko järkyttyneitä siitä, mitä onnistuimme selvittämään. Tyttöjen ollessa nuoria kuin 21-vuotiaat Frances Bean Cobain menemällä veitsen alle, on yhtäkkiä ymmärrys siitä, kuinka kovaa tyttöä ja naista tarvitsee työskennellä, jotta sitä voidaan pitää "täydellisenä".

cc37f4013182f15902003b34ff053e30

Olemme varmasti täydellisiä kuin me olemme?

Susan Sarandonin plastiikkakirurgian huhuilla on se, että hän on myöntänyt ne. No, hän myönsi, että hänellä oli "vähän jotain imettävä ulos"Noin kymmenen vuotta sitten, kun hän osoitti kaulaansa, mikä tarkoittaisi leikkausta, että hän näyttäisi olevan nuorempi tällä alueella. Se on kaikki mitä hänellä on ollut - se on kaikki, mitä hän myöntää joka tapauksessa. Hän kieltäytyy hyväksymästä Botox-huhuja, jotka sanovat, että hän tarvitsee otsaansa, jotta hän olisi näyttelijä ja hänen ilmeensä.

On järkevää, kun ajattelet sitä, mutta kun tarkastelet lähihistoriallisia näyttelijöitä muutama vuosi sitten, ja katsokaa muutamia viimeisimmistä laukauksista, näet, että muutamat asiat näyttävät muuttuneen vähän…

Hänellä oli lipo leukansa alle ja silmänsä ympärillä - tämä on tavara, jonka hän on julkisesti vahvistanut Larry King Show.

Fotor0108183228

Hän ei ole vahvistanut tai kieltäytynyt huhuista, mutta kirurgit tulevat myös sanomaan, että hänellä on ollut pieni julkkisleikkaus leikkaamalla myös rintojaan. Ovatko ne paremmat tai suurempia kuin he olivat muutama vuosi sitten? Annamme sinun päättää! ��

Hän on vanhempi kuin luulet hänen olevan. Hän on 67-vuotias! On lähes mahdotonta uskoa, että tämä nainen on vain kolme vuotta pois hänen 70-luvultaan, mutta se on totuus siitä. Hän syntyi 4. lokakuuta 1946 New Yorkissa.

9c7daff9a800032dbd29a4db83ca7251Joten voimme selvästi nähdä, että hänen tissit ovat hieman suurempia, ja hänen kaulansa ja silmänsä näyttävät nuoremmilta ja nuorekkaisemmilta, mutta entä mitä muuta? Se ei voi olla vain hyvä ruokavalio ja runsaasti liikuntaa, joka pitää hänet katsomalla tavalla, jolla hän tekee. On varmasti jotain muuta piilossa alla?

Vaikka hän sanoo, että hän on välttänyt täyteaineita pistoksissa kasvoillaan, lähinnä siksi, että he pelkäävät häntä, mutta myös koska hän haluaa säilyttää hänen ilmeensä näyttelijäuralleensa, hänen otsassaan näyttää siltä, ​​että tuoksuva ja pehmeä katsoa siihen - ve oppinut on synonyymi täyteaineita varten kyseisellä alueella. Sen posket näyttävät hieman pehmeältä ja suuremmilta - voisiko hänellä olla täyteaineita täällä? Emme oikeastaan ​​ymmärrä, miksi hän vain myönsi puoli leikkausta, jos hän itse asiassa olisi tehnyt sen, mutta luulen, että emme saa järkyttää mitään, joka tulee Hollywoodista näinä päivinä!

On häpeällistä, että Hollywoodin suuret, kuten Susan Sarandon, kokevat tarvitsevan julkkisten plastiikkakirurgiaa, jotta heitä pidettäisiin kauniina, mutta jos se onnistuisi, kuka he todella vahingoittavat? Yksi asia on varma - Susan näyttää ehdottomasti iästä!

Miksi ei ole hiipiä peekki muiden julkkisten plastiikkakirurgin raporttien, jotka olemme kaivaneet äskettäin ... Saatat olla järkyttynyt oppimaan joitakin kuuluisia julkkiksia, jotka ovat menneet kirurgin veitsen alle!

Leave A Comment

− 3 = 4