Scarlett Johansson: Pretty by Plastic Surgery?

Vuonna 2007 Scarlett Johansson julkisti tiedotusvälineille vakuuttuneiksi kaikille, joita hän ei ollut julkkisten plastiikkakirurgian aikana. Hänen tiedottajansa toteaa, että Scarlett Johanssonin plastiikkakirurgian huhut olivat ”Törkeää”, olisi helppo uskoa intohimo, jonka he puhuvat. Kuitenkin ... kun katsot kuvia nuoresta näyttelijästä nyt "silloiseen", asiat näyttävät hieman erilaisilta ...

scarlett Johansson 1

Tämä kaunis New Yorkin syntymäinen näyttelijä, laulaja ja malli syntyi New Yorkissa 22. marraskuuta 1984. Nyt 28-vuotiaana hänet on tunnetusti pelannut elokuvan historiassa kaikkein suurimpia rooleja. Vuonna 1997 hän oli mukana Kotona yksin 3. Kahdeksan legged freaks näki hänet menemästä pois massiivisista hämähäkkeistä vuonna 2002. Kadonnut käännettäessä pumpputti hänet hopeiseen näyttämään super-tähtenä vuonna 2003 ja super-fabulous Tyttö helmi korvakorusta ehdottomasti sai hänet tunnustettu samana vuonna. Ei vain sitä, mutta hänellä on ollut onni toimia yhdessä kaverin kanssa, jotka tekivät meidän Hottimpia miehiä maailmassa sarja - Robert Downey Jnr. sisään Iron Man 2 vuonna 2010. Hän on ollut kiireinen tyttö, se on varmaa.

scarlett Johansson 2

Hänellä on vielä muutakin tavaraa, josta olemme todella innoissamme. Hänellä on kolme elokuvaa, jotka tulevat esiin ensi vuonna (2014) mukaan lukien Kapteeni Amerikka: Talviurheilija, Kokki ja Lucy. Pidä silmäsi kuollut ...

Scarlett Johansson on tunnettu aikamme kuumimmista sukupuolen symboleista, ja hän on ollut aivan liian monissa "Kauneimmista naisista" -listoista ympäri maailmaa! Esimerkiksi vuonna 2006 Maxim näki hänen äänestämässään numerossa nro 6 Hot 100 -julkaisussaan. Ei vain sitä, mutta Playboy nimesi hänet "Sexiest Celebrity" vuonna 2007!

scarlett Johansson 3

Hän on päivittänyt joitain maailman kauneimmista miehistä, joka on ehkä siellä, missä painostus joku julkkisten plastiikkakirurgian huhuista on johtunut. Hän oli naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa - vielä toinen kaunista juhlaa, joka tuli hänen päähänsä Hottimpia miehiä maailmassa sarja. He valitettavasti erosivat tapoja vuonna 2010, ja heidän avioeronsa viimeisteltiin vuonna 2011 vain pari vuotta avioliiton jälkeen. Hän on nyt mukana itsenäisen mainostoimiston omistajana ja on ollut yhdessä noin vuoden ajan.

Takaisin Scarlett Johanssonin plastiikkakirurmiin, kirurgi ovat esittäneet, että hänellä on ollut jonkinlainen rhinoplasty (nenäplastiikka), mutta leikkaus on niin vähäistä, että se on vain huomaamaton. Vain kun näytät paljon lähempänä, että voit kertoa eron - kärki toinen nenää näyttää ehdottomasti pienemmäksi ja koko nenä näyttää tarkemmin ja pienenee. Voisiko olla, että hänellä oli jotain ajeltuina? Hän sanoi vain, mutta todisteet ja kirurgit ehdottavat toisin.

kuva 2-2

Rhinoplasty tuntuu olevan varsin suosittu Hollywoodin maailmassa ja muut julkkikset ja kauniit naiset, joiden on raportoitu olleen veitsen nenän alueella, ovat Megan Fox, Kate Hudson ja jopa Jennifer Lopez ...

Tietenkään Scarlett Johanssonin plastiikkakirurgian raportit eivät ole vain tarkkailemassa hänen nenäänsä. Rintojen implantteja on ehdotettu useaan otteeseen, ja vaikka näyttää siltä, ​​että hänen rintojaan on pumpattu hieman, ei ole mitään sanottavaa, että painonpudotus ja painonnousu saattavat olla syynä, ja me kaikki tiedämme, kuinka hienoa hyvää rintaliivit voivat olla keholle. Mitä mieltä sinä olet?

kuva 3-2

Huonoin asia on, että Scarlett Johanssonin rinnat näyttävät vähentyneen hiljattain, mikä on johtanut siihen, että ihmisjoukot olettavat, että hänellä on rintojen implantit vähentynyt. Jälleen tämä voi olla alaspäin painonnousua ja se, että he ovat nousseet ylös ja alas näyttävät tukevan tätä ... Jälleen, mitä mieltä olette?

kuva 1-2

Scarlett Johansson on epäilemättä yksi kauneimmista naisista maailmassa, mutta tämä on todella alas muoviin leikkaukseen tai vain hienoihin temppuja meikki- ja vaatevalintoihin? Ei näytä olevan todisteiden vuoro, joka tukee ajatusta siitä, että hänellä on ollut nenänsä tai hänen tissensa pumppaillut, mutta kunnes hän tulee ulos ja myöntää tai kieltää sen, emme koskaan koskaan tiedä!

scarlett Johansson 4

Miksi emme voi tarkistaa joitain muita häkellyttävää plastiikkakirurgiamme, jotka olemme viime aikoina paljastaneet? Saatat vain olla yllättynyt siitä, mitä olet lukemassa!

  • Frances Bean - Plastiikkakirurgia klo 21?!
  • Demi Moore Plastiikkakirurgia Raportit
  • Amanda Bynes - plastiikkakirurgia otettu liian kauas?!

* Shatter of Scarlett varastettu Pinterest.comista ��

Leave A Comment

45 + = 51