Kaley Cuoco – plastiikkakirurgia ?!

Tiedämme ja rakastelemme Kaley Cuoco -hahmosta Alkuräjähdysteoria, jotka olemme varmoja, että monet teistä tietävät ja rakastavat häntä myös. Ei-niin-geeky sidekick of Leonard, Howard, Sheldon ja raj, hän on yksi kauneimmista tv-näyttelijä tällä hetkellä, ja on tunnettu, että se on huipulla naisten listat maailmanlaajuisesti! Me kaikki rakastamme penni, oikea?

90af0ce6ca0d76eeca01b4530c8d68aa

Hän on vain 28-vuotias (syntynyt Kaliforniassa, Yhdysvalloissa 30. marraskuuta 1985), mutta se ei ole pysäyttänyt julkkisten plastiikkakirurgian raportteja, jotka lentävät jo jo. Hän ampui ensin maineeksi, kun hän oli hieman hermostunut ja typerä vanhempi sisar 8 yksinkertaista sääntöä, ennen pääosaa Billie Jenkins päällä onnekas. Tietenkin oli muutama elokuva; Lucky 13 vuonna 2005, Hypätä vuonna 2011 ja Penthouse vuonna 2010. Sitten tietysti siellä oli Alkuräjähdysteoria ja mitään ei ole ollut aivan sama, koska kaunis blondi näyttelijä.

ffd108a1426d8f11b04f2d56bf6e5e31

Vaikka Kaley Cuoco ei ole vahvistanut tai kieltänyt huhuja, näyttäisi siltä, ​​että yksi asia selväksi on muuttunut hänen ulkonäönsä ja useimmat ihmiset, mukaanlukien jotkut parhaista plastiikkakirurgit ympäri maapalloa, ovat pitäneet tätä kiinni siitä, että hän on ollut rintojen augmentation leikkaus.

Kyllä, se on oikein - kuten monet muut näyttelijät ennen häntä, näyttäisi siltä, ​​että hänen rinnat ovat kasvaneet.

Fotor0103233832

Vaikkakin vielä nuori, näyttäisi siltä, ​​että useimmat tytöt hänen ikänsä valitsevat mennä veitsen alle ja rintojen täyteaineet ja augmentaatioharjoitus näyttävät olevan kaikki raivoa näinä päivinä. Milloin tytön cupin koko todella tuli niin tärkeälle?

Kaley Cuoco on ollut epäonninen rakkaus vuosien varrella. Hän oli päivätty Leonard näyttelystä todellisessa elämässä kahden vuoden ajan, mutta he pitivät sitä yksityisenä, kunnes heidät oli hajonnut. Heillä on edelleen hyvät edellytykset, jotka ovat hyviä - kuvittelemme, että televisio-ohjelmien kuvaaminen olisi muuten sietämätöntä.

6e28dccf5a99bf952a90e420604473c9

Jonkin ajan kuluttua Kaley oli riippuvuusasiantuntijan nimeltä Josh Resnikin kanssa, ja he olivat jopa mukana, mutta he räjäyttivät jonkin ajan kuluttua.

Se oli tennispeli Ryan Sweeting, joka tarttui hänen sydämeensä. Kolmen kuukauden seurustelun jälkeen he olivat mukana ja vain kaksi kuukautta myöhemmin, täysi viisi kuukautta heidän suhdettaan, he päättivät mennä naimisiin Santa Susanassa.

a8ace3f88d9e21ab57c4c909be8a1b77

Joten mikä on kannustanut Kaley Cuocoa saamaan plastiikkakirurgiaa, jos raportit ovat jopa totta? Oliko se mediapaine, joka sai hänet laajentamaan rintaansa tai onko se jotain muuta? Mitä ikinä se on, hän ei varmastikaan ole ollut epäonninen, koska hän sai "uusia boobs", joten ehkä se oli hyvä hänelle?

Kaikki plastiikkakirurgia on vaarallinen, ja siinä on haittavaikutuksia, muun muassa muiden ihmisten kysymyksiä, jotka tuntevat teidät ja huomaavat julkkisten plastiikkakirurgisten töiden, jotka olette tehneet. Sinun on aina varmistettava, että olet valmis tähän - voitko vahvistaa tai kieltää huhuja tai jättää ihmisiä miettimään, kuten Kaley on tehnyt?

Leave A Comment

41 − = 38