Jada Pinkett Smithin plastiikkakirurgia – ei varmasti ole?

Takaisin kesällä 2012, brittiläinen sanomalehti kertoi kirurgit olivat esittäneet ehdotuksensa, että Jada Pinkett Smith oli pudonnut melko julkkisten plastiikkakirurgian. Se oli elokuvan edistämisen aikana Madagaskar 3 että huhut heitettiin täydellä voimalla ja huhujen mukaan hänen julkkislehtien leikkausluettelossaan oli mukana poskipuhallus ...

0bfa77376d69075753109438e981f478

Verrattuna upeaan näyttelijään ja vaimoon kuumin kuumimman Will Smithin kesällä 2012 kuvaan hänestä sanomasta, 2006, se näyttäisi ehdottomalta, että kuumalla näyttelijällä oli vähän auttava käsi plastiikkakirurgian maailmasta.

4f1e078e3ab681b98e8ccb86485e9963

Itse asiassa näyttää siltä, ​​että Jada Pinkett Smith on jatkuvasti tutkittavana ilmeisesti julkkisten plastiikkakirurgian vuoksi. Mitä enemmän näytät, sitä enemmän löydät ja olimme varsin yllättyneitä sen luettelon kohdalla, jota hänen on tarkoitus tehdä tähän asti. Tähän mennessä hän on kieltäytynyt vastaamasta minkäänlaisiin raportteihin siitä, että hänellä on nippi ja tuppi, mutta valokuvan todiste ilmeisesti puhuu itsestään, samoin kuin joidenkin maailman arvostetuimpien kirurgien lausunnot.

Poskiimplantit sanotaan olevan rasvaa, joka on ehkä poistettu omasta pakarasta, mutta voi myös olla merkki todellisista kiinteistä fyysisistä posken implantteista. Se näyttää melko äärimmäiseltä vain perustettuihin paksuihin poskiin, eikö olekin? Emme ole varmoja siitä, miten meistä tuntuu, että jotain istutetaan meidän poskeihin!

Pyöreämpi ja täydellisempi luonto, meikkitaiteilijat ovat palanneet taistelemaan nurkassaan sanomalla, että ammattilaisen oikea muotoilu voi täysin muuttaa tapaa, jolla kasvot näyttävät, mukaan lukien hänen poskipuntonsa, mutta monien lopputuloksena on liian paljon olla vain meikkiä ... Annamme sinun tehdä oman mieliasi ylös.

kuva 2-3

Ei vain tunnettu hänen näennäinen poski implantit, Jada Pinkett Smith plastiikkakirurgia listan sanotaan sisältävän useita Botox injektioita, jotka voivat ehdottaa hänen virheetöntä otsassa ja ryppyjä-free complexion. Kun tarkastelet kauniin naisen kuvia, hänen ihonsa näyttää näyttävän todisteita täyteaineiden pistoksista - sileä, kiiltävä ja melkein muovinen iho näyttää synonyyminä tämän julkkisten plastiikkakirurgian muodolta.

Syntynyt 18. syyskuuta 1971, Jada Pinkett Smith on nyt 42-vuotias, mutta varmasti näyttää paremmalta kuin naiset, jotka ovat puoliksi ikää. Hänen virheetön ihonsa ja helmeilevät silmät yhdistettynä hänen taistelulajien rutiiniin, joka pitää hänen tarkistuksensa, ovat antaneet hänelle kasvon ja hahmon kuolevan ja hän on ollut avoin siinä, että hän syö "ravintoaineita" eikä makua. Ehkä tämä ravitseva rikas ruokavalio on pitänyt hänet näyttävän hyvältä sen sijaan, että hänen ilmeinen julkkisleikkausluettelo olisi? Se voisi olla jopa kaksi hänen super-cool-lapsensa (plus yksi askel-kid) - Jaden Smith ja Willow Smith, jotka pitävät häntä näköisenä nuorena. Ehkä se on kuumempi kuin kuuma mies? Yksi asia on varma ja se on se, että hän pitää itsensä kauniisti kuumana!

kuva 1-3

Jos hänellä on ollut julkkisten plastiikkakirurgisten töiden tekeminen, luulemme, että hän on saattanut olla aika aikaisin. Hän on vain 42-vuotias ja Botoxin kaltaisissa asioissa, heitä on jatkuvasti jatkettava, muuten kasvot putoavat. Jos hänellä on jo Botoxia, hän tarvitsee pitää sen ja se on silloin kun näet pelottavia asioita, kuten julkkisten plastiikkakirurgian mennyt väärin. Se ei ole hyvä näky ... toivomme, ettei tämä ole tapaus Jada Pinkett Smithin kanssa.

f9f1cb7e1be1d888bf1ca822b8a0f945

Hän pitää itsensä hyvin muodoltaan ja on aina mediassa terveellisestä ruokavaliostaan ​​- hän on varma symboli siitä, mitä voisimme näyttää, jos huolehdimme itsestämme hieman paremmasta.

Jos haluat lisätietoja plastiikkakirurgian järkytyksistä, tutustu muuhun plastiikkakirurgiseen viestiin Herinteresta! Olet yllättynyt siitä, mitä voit löytää!

* Kauniista Jada Pinkett Smithistä löytyi kuvia Pinterest.com:sta

Leave A Comment

98 − 90 =