Helen Hunt – hyvistä, huonoista, täydellisistä

Fotor0324143710

Joskus asiat eivät aina toimi suunnitellusti, olipa kyseessä suhde, työpaikka tai jopa leikkaus. Ja se on juuri kyse ihana näyttelijä Helen Huntista.

Helen Hunt oli aina kaunis nainen, ja kaikki näyttivät nauttivan häntä näyttelijän uransa alusta 1970-luvulla. Mutta tuli hetki, noin vuoden 2009, jolloin näyttelijä yhtäkkiä ei näyttänyt niin upealta. Itse asiassa tuntui siltä, ​​että yön yli hänen ihonsa oli muuttunut saggyksi ja täynnä ryppyjä - kuten hän oli 20 vuoden ikäisenä yhdessä yössä. Voisimme selvästi nähdä, että jotain ei ollut täällä, mutta emme olleet varmoja siitä, mitä tapahtui. Ja silloin väärinkäytöksen epäilys tuli peliin. Köyhä nainen jätti etsimään sotkua. Ja se ei ollut, että hän näytti kauhealta, hänellä oli yhä aitoa eleganssiaan hänestä - mutta voitte hyvin nähdä eron, ja se ei ollut hyvä.

suuri

Helen Hunt ei vain istuutunut ja asunut leikkauksella. Älykäs nainen päätti tehdä jotain siitä mahdollisimman pian, vain muutaman vuoden kuluttua alkuperäisestä väärinkäytöksestä - ja meillä on ilo ilmoittaa, että seuraava leikkaus oli täydellinen menestys. Emme voineet olla onnellisempi tai innoissaan tulosten kanssa. Itse asiassa uskomme, että Helen Hunt - jopa vanhemmassa ikäänsä - voi pysyä jopa nuorin ja kuumin Hollywoodin tähdissä.

Viisailta naisilla oli ollut tarpeeksi väsyneitä, ikääntyneitä kasvoja. Hänen uskotaan menevän sisään, ja hänellä on ollut kasvojenkohotus, jotta kestää vuosia ikäisestään. Varmistaakseen, että hän oli mahdollisimman hyvänä, on myös sanottu, että Helen Huntilla oli useita täyteaineita ja botox-injektioita, jotka auttaisivat jäljellä oleviin ryppyihin hänen kasvoillaan. Osa paikoista, joita hän sai täyteaineita ja botoksia, on silmien ja poskien ympärillä.

suuri

Päivän lopussa voimme kertoa teille näin paljon: Helen Hunt on hämmästyttävän upea nainen, joka on ihana äiti ja loistava näyttelijä. Hän on myös erinomainen inspiraatio naisille, jotka ovat väärinkäytön uhreja, osoittaen, että on mahdollista saada kauniit kasvosi takaisin. Hän on nyt elinvoimainen ja ottaa Hollywoodin, ja me rakastamme sen joka minuutti.

Kuvauskenttä: Iraci Santana, Moviezadda

Leave A Comment

− 3 = 5