Barbara Walters-Ageless Beauty?

En kvinnes utseende er utrolig viktig - og enda mer når du er stadig i fokus som Barbara Walters. Og mens eldre kvinner på tvers av planeten hele tiden søker etter alderstridende produkter som vil slå år av huden, synes Barbara Walters å ha funnet svaret - eller gjorde hun? Er hennes feilfri hud et produkt av perfekt genetikk, utvalg av skjønnhetsartikler av høy kvalitet og år med god ernæring? Eller har hun tatt på seg Hollywoods måte å håndtere rynker på - med plastikkirurg?

Fotor032114464

Hvis du har sett Barbara Walters i det hele tatt nylig, er det ganske enkelt å få øye på: Den vakre kvinnen ser ut til å ha slått av minst 20 år av sitt utseende, og for å være ærlig er det bare ikke naturlig. Og selv om du er en ivrig Barbara Walters-fan og tror hun er en naturlig ungdommelig kvinne, kan du likevel innrømme at det var noe rart om henne trukket tilbake, noe som gjorde at ansiktet hennes ser utrolig stramt ut.

Vi kan legge merke til rett ut av flaggermuset at ansiktet hennes ser mye strammere ut enn vi noen gang har sett det før, noe som kan eller ikke betyr at hun overgikk til en fullverdig ansiktsløftning. Men hvis du ser litt lavere ut, vil du også legge merke til noe annet: hun ser ikke ut til å ha noe - og jeg mener noe fett som ofte settes i kvinners alder. Å ha halsen på en 18 år gammel jente på Spring Break, vi tenker at en halsløft kan være synderen. Og det stopper ikke der.

stor

Selv unge jenter (og hei, gutter også!) Håndterer rynker rundt øynene. Det er bare et av de stedene hvor rynker dukker opp ganske fort. Men når du tar en titt på Barbara Walters, virker det som om hun ikke har det samme problemet som 99% av befolkningen er. Vi kan bare gjette at hun har fått injeksjoner rundt øynene hennes og kan selv ha gjennomgått blepharoplasty (en øyelokkprosedyre) som fjerner baggy hud fra øyelokkene. En komplett øye makeover? Når du er Barbara Walters, sikker hvorfor ikke!

5835018518_2ce7e23010_z

Her er våre siste ord: vi tror Barbara Walters er en flott kvinne, og ja, hun er en skjønnhet. Men med så mange prosedyrer, som ansiktsløftning, nakkeheft, blepharoplasty og injeksjoner rundt ansiktet (øyne, lepper osv.), Tror vi at hun kanskje går litt over bord og prøver å holde ungdommelig utseende. Vær litt mer naturlig, kjære.

Billedkreditt: Lemon Duck, Joella Marano

Leave A Comment

− 3 = 1