Ники Минай играе Барби … Но пластичната хирургия я е направила фалшива?

Nicki Minaj е странно и прекрасно същество, нали? Бихте погледнали два пъти, ако видяхте това момиче в най-естественото му състояние - известно е, че играе Барби с многоцветни перуки, любов към всичко розово и мигли, които са почти по-големи от плячката си. О, да ... Ще запазим плячката до последно! �� 

Nicki Minaj Plastic Surgery

Тя може да има любов към фалшиви мигли и фалшива коса, но тя разговаря с феновете си; фенове, които тя нарича "Барби", Отричайки факта, че е имала някаква пластична операция на лицето си. Устните й бяха истински, носът й беше истински, бузите й бяха истински, на челото й нямаше ботокс ... Тя беше напълно естествено момиче, просто не беше в най-естествената среда. 

Тя слага своя все по-променящ се външен вид на добри умения за грим, и дори се вписва в рекорда, за да каже, че "контуриране"С грим е един от най-големите съвети в обичайната търговия. С всички ръководства за начинаещи от "Пинтерест", всички ние се опитваме да подготвим контурите, нали? Видяхме колко хитрови трикове за грим могат напълно да променят формата на лицето ви. Вярваме й ... мислим?

Nicki Minaj Plastic Surgery

Говорихме за Botox и дори лифтинг на лицето, но смятаме, че тези слухове вероятно са малко пресилени. Тя е само на 31 години - познаваме много 31-годишни жени, които нямат бръчки. Ако вече е започнала с пластичната хирургия на знаменитостите, вероятно не би трябвало да е свършила. Има също така разговори за пълнители в бузите й, за да й даде определено лице, което изглежда, че не е имала много по-рано. 

Помислете за това по този начин - ако сте свършили толкова много работа толкова рано, представете си работата, от която ще се нуждаете много по-късно, когато сте по-възрастни ...

Преминавайки към тази невероятна задната част на нейната, изглежда, че излизането й за слуховете за пластичната хирургия на лицето е всичко, което е готова да направи ... Нямаше никакво споменаване, потвърждение или отричане на всички доклади за задника и импланта. Чудим се какво може да означава ...?

Връщайки се през годините, задника й е прогресивно по-голям, но това е нещо, което може да се постигне с помощта на упражнения като клекове. Не сме сигурни, че крайният резултат ще бъде нещо толкова впечатляващо, но кой знае? Тя не говори за спекулации е всъщност всичко, което имаме. 

Nicki Minaj Plastic Surgery

Друга част от тялото, която подлежи на проверка за Ники Минай, е гърдите й. Очевидно са по-големи. Какво мислиш, когато погледнеш стария Ники Минай срещу новия Ник Минай? 

Nicki Minaj Plastic Surgery

За един такъв млад идол би било жалко, ако това болезнено бебе усети нуждата да отиде под хирургическия нож. Всъщност би било почти лицемерно по природа, за да може да говори за това, че е толкова "истинска" и "истинска" в нейните песни, само да бъде толкова пластмаса, колкото Барби в реалния живот. 

Ще ви позволим да направите свой собствен ум. Какво мислиш? 

Ники Минай има пластична хирургия?

Leave A Comment

− 2 = 1