Мелани Грифит – очевидна пластична хирургия?

Хайде - всички виждате снимките на Мелани Грифит в медиите и си помислихте - какво е направила на лицето си на лицето си? Има нещо в нея сега - тя не изглежда нищо, подобно на нея, когато беше млада. Тя обаче имаше трудни времена, което доведе до това, че тя изглеждаше по-стара, когато беше по-млада. Тя е имала няколко битки по списъка на Мелани Грифит за пластична хирургия. Може би е време да погледнем по-отблизо?

4b0ef661009d88625298c1f402596c5d

Тя е била омъжена общо четири пъти - два пъти до Дон Джонсън. Оттогава тя се е заселила на дяволски горещия актьор Антонио Бандерас. Вие сте видели Първородния грях с Анджелина Джоли, нали? (Това е горещо - гледайте го!)

fefb4fac2a7c9f5bca46605666d9b321

Не само страдание в ръцете на любовта си, тя имаше текущи проблеми с теглото си, наркотици, алкохол и още. Въпреки неприятностите си и списъка с пластични хирургически знаменитости, тя има нещо малко специално за нея и определено заслужава споменаване, когато говорим за най-красивите жени в света.

Вече е била звезда от раждането си. На около девет месеца тя играе в реклама, преди да заема първата си роля в доста спорния филм, наречен Нощта се движи който съдържаше огромна голота. Тя е родена в Ню Йорк на 9 август 1957 г., което я прави в момента на 56-годишна възраст.

Едва през 1987 г. появата на Мелани започна да се променя, а неотдавнашната й бременност и по-късно борбата с алкохола я накараха да се влоши и да стане по-скоро пухкав поглед в лицето. 1995 г. беше първият знак за всяка истинска пластична хирургия на знаменитости и тя бе изпълнила устните си. Новото й "пъстърва" не може да бъде отречено - тя определено имаше някакви пълнители в устните й. Не е нужно пластичен хирург, който да работи.

5d54c38735db9dc8f608d6c67bfdd95d

1996 г. я показа с по-големите си устни отново, но този път, с ново допълнение към списъка с пластична хирургия изглежда. Нейното подозрително гладко чело предполагаше, че тя е добавила повече пълнители към лицето й - този път в челото си. Може би място на Botox за Мелани Грифит?

През 1998 г. тя е на 42 години и с това се появиха повече слухове за пластична хирургия на Мелани Грифит. По-големите устни още веднъж, ужасно преподаваното чело и по-великолепните вежди предполагат, че тя е претърпяла още няколко процедури. Като добавим списъка на знаменитостите за пластична хирургия, бихме могли да добавим челно лифтинг, лифтинг на лицето, повече ботокс или други пълнители в челото и вероятно повече пълнители на устните. Дори имаше съобщения за горна част на клепача. В този момент очевидно Антонио Бандерас излезе с докладвано и спомена, че е забранил на Мелани да не отиде отново на пластичен хирург.

През 2000 г. я видяха с нови бузи - те бяха по-мъгляви от обичайното, което би означавало някаква форма на пластична хирургия на известни личности - може би пак пълнители или дори бузите имплантанти? През 2000 г. Мелани бе проверена в център за рехабилитация за пристрастяването си към болкоуспокояващи, отпускани с рецепта. Още веднъж нещата вървяха на спиралата надолу за бедната актриса.

b94a15869fc4c425ffcc7173440eb760

Две години по-късно и отново видяхме по-големи лопатки и лице, което изглеждаше така, сякаш беше инжектирано с Botox, просто не можеше да се движи. Тя свири на Roxie Hart в шоуто на Бродуей в Чикаго през тази година, но след това филмовите роли просто изглежда да се изкривят ...

Наскоро видяхме две страни на Мелани Грифит. През 2012 г. тя имаше доста гънка на церемонията по награждаването, но през 2013 г. бръчките за врата бяха завършени елиминирани. Повече пластична хирургия за доста силно променящата се Мелани Грифит? Ще ви позволим да решите ...

6e40260452edead813d670a0fd398042

Тя е добре позната и уважавана актриса, но любовта й да отиде под хирургическия нож изглежда е възпрепятствала нейния напредък във филмовата индустрия. Можете да видите, че други знаменитости в нашите доклади за пластична хирургия са свършили работа, но трудно можете да усетите разликата. Мелани Грифит е класически признак на нещата, които не са подходящи за планиране; може би дори да се стигне до прекалено много работа прекалено бързо?

Тя се завръща в бойна форма през 2014 г. с нов филм, наречен Automata. С участието както на Мелани Грифит, така и на Антонио Бандерас, се казва, че е филм за Sci-Fi-slash-thriller и въпреки че има малко информация за него досега, има доста големи имена ... Предполагам, че просто ще трябва да гледаме това пространство , вярно?

Защо не проверите някои от по-малко очевидните известни личности, които са претърпели пластична хирургия? Може дори да бъдете изненадани от някои от имената, които според съобщенията са били под ножа!

  • Сюзън Лучи - младежка същност или пластична хирургия?
  • Деми Ловато разполага с пластична хирургия?
  • Мери Луиза Паркър - Отчетите по пластична хирургия

Leave A Comment

2 + 7 =