Има ли Кейт Мидълтън пластична хирургия?

Вярвайте или не, майката на бъдещия наследник на трона на Англия - Кейт Мидълтън наскоро беше подложена на разглеждане сред докладите, които тя имаше знаменитост пластична хирургия. Когато си помислите за това, тези невероятни жени са в общественото око всеки ден, така че няма да бъдете изненадани да я видите, следвайки стъпките на всички други знаменитости преди нея, които решат да отидат под ножа на хирурга.

Herinterest реши, че е време да погледнем по-отблизо и да видим дали можем да намерим някаква истина зад тях знаменитост пластична хирургия отчети. Седите удобно?

Тези слухове продължават от известно време с хора, които вярват, че е подложена на ринопластика (работа с носа), Botox в челото си, устни пълнители, а дори и удължаване на косата. Разширенията за коса не изглеждат много вероятни - Кейт Мидълтън винаги е имала славна глава на косата. Другите доклади обаче изглеждат малко вероятни, нали??

Когато разгледате по-отблизо следващата снимка, вероятно ще забележите няколко неща. Нека ви позволим да потърсите втора ...

Кейт Middleton Plastic Surgery

За начало, това съобщено ринопластика може да се е случило. Или това или тя се е научила да прави някои доста невероятни трикове, за да се свие размерът на върха на носа си. Очевидно тя прави самата си грима, така че каквото и да е успяло да измами, бихме искали да знаем!

Освен че вероятно потвърждава докладите за работа с носа, снимките на Кейт Мидълтън също показват нещо друго - нормална жена. Тя ПРАВИ имате онези бръчки на челото, които бихте очаквали от 32 годишна жена с едно едногодишно дете. Под очите има увисване, както бихте очаквали от нова майка, която страда от ръцете на лишаване от сън. Освен носа, нищо друго не изглежда да се е променило много.

Разбира се, неотдавнашните снимки на Кейт Мидълтън, които изглеждат по-малко от желани, също предизвикаха медийна лудост. Неотдавнашните снимки на Уимбълдън на красивата жена й показаха, че изглежда уморен, подут в лицето и пухкав. Останалата част от тялото й изглеждаше много добре, така че няма да изглежда, че тя е била подута никъде другаде и няма достатъчно признаци, за да докаже, че знаменитост пластична хирургия беше основната причина, така че с предстоящото излизане от двореца от 5 млн. долара, който тя и принц Уилям току-що бяха реновирали, сегашните слухове са, че тя може да е бременна отново.

Кейт Middleton Plastic Surgery

Предполагам, че просто ще трябва да наблюдаваме това пространство и да видим какво ще се случи.

Ние лично не смятаме, че Кейт Мидълтън има пластична хирургия до степен на пълнители и Botox, но работата с носа може да бъде възможна при по-внимателна проверка. Разбира се, тя не е потвърдила или отрече слуховете по един или друг начин, но ние не бихме очаквали от нея. Тя е в кралското семейство - тя няма да признае, че е свършила работа!

Какво мислиш? Има ли Кейт Мидълтън пластична хирургия?

Leave A Comment

+ 47 = 50