Холи Медисън – Има ли пластична хирургия?

Холи Медисън, родена в Холи Сю Кълън, е родена на 23 декември 1979 г.! Само на 33 години може да мислите, че тя ще бъде малко млада, за да се яви в списъка на жените знаменитости, които очевидно са имали пластична хирургия. Тя е американски модел, телевизионна личност и шоу-гърла и може би е по-известна, че е една от приятелките на Хю Хефнър на хит ТВ шоу Момичетата до вратата. От това тя имаше свое собствено телевизионно шоу, което беше наречено Светът на Холи. Можеш да разбереш нуждата й да изглежда красива, да бъдеш приятелка на Хю Хефнър и на всички, но на 33 години и вече да си играеш с пластична хирургия на знаменитост ... Наистина това просто искаш проблеми?

джел Madison 1

Разбира се, тя не е единственият млад, за който се съобщава, че е подложена на пластична хирургия. Зоуи Дешалан очевидно е извършила пластична хирургия, а Аманда Байнс не е чужда за ножа на хирурзите, това е сигурно. Изглежда, че пластичната хирургия на лицето е нагоре.

джел Madison 2

Тя не е имала най-много късмет да бъде честна. Докато тя има връзка с Хю Хенфнър, тя много добре говори за нея, че иска да се ожени за мъжа, а също и да има бебета. През 2008 г. обаче Хю говори, че бракът никога няма да бъде част от неговия живот ... Само няколко месеца по-късно връзката им свърши, след като Холи каза на TMZ.com във видеоклип и за известно време бе съобщена за да се запознае с илюзията Крис Ангел.

джел Madison 3

През 2009 г., след като известно време отново каза, че не се нуждае от мъж в живота си, изглежда, че Холи е щастлива от един живот, но след пластична хирургия и друг мъж под колана си под формата на Джак Баракат, това би се оказало другояче. Оттогава тя започва да се среща с човек, наречен Pasquale Rotella, и те имат първото си дете през март тази година. През септември те се ожениха в Дисниленд ... Не е ли най-готината?

джел Madison 4

Работата за Холи Медисън е, че тя никога не се е отървала от факта, че е отишла под ножа. Тя е честна за пътуването си с известна пластична хирургия в по-голямата си част и това е нещо, което много други знаменитости не могат да кажат. Знаем, че тя е имала ринопластика, за да промени формата на носа си и увеличаването на гърдите, за да й даде пълната фигура, необходима да бъде русата приятелка, която изглежда огромна Хефнър. Предишните й чашки с размер А изглеждат леки годишно далеч от D-чашата, която очевидно е сега, но поне е била честна за това.

снимка 1

Ринопластиката й е дала красив нос, който показва работата на фина пластична хирургия и е очевидно, че тя е доволна от резултатите. Винаги е казвала, че преди носът й да изглежда огромен, когато я е видяла на камерата, сега тя има по-тесен нос, който е усъвършенствал външния си вид.

снимка 2

За да бъде честна, Холи Медисън се справи много добре с опитите си да усъвършенства външния си вид с помощта на малка пластична хирургия. Увереността й се засилва толкова, колкото нейната кариера, и тя обявява, че е по-щастлива от себе си, отколкото някога е била преди. Може би е добре, че тя подобри външния си вид, въпреки че винаги бихме я подтикнали да отнеме нещата бавно. Последното нещо, което тя ще иска, е да се появи на корицата на списанието, защото има златна пластична хирургия!

джел Madison 5

** Снимки на красивата Холи Мадисън и Ко са открити на Pinterest.com

Leave A Comment

9 + 1 =