Елизабет Бъркли пластична хирургия

След като стартира в "Saved by the Bell", Елизабет Бъркли има забележителна кариера. През годините на актьорско майсторство тя се занимава с продукции като Showgirls и First Wives Club. През последните няколко години външният й вид се промени драстично. Фенове смятат, че е имала увеличение на гърдите през последните няколко години. В допълнение, нейният безкраен външен вид най-вероятно се дължи на инжекции с Botox и пълнител. Има и допълнителни твърдения, че тя е имала работа с нос, за да направи носа й по-прав и по-тънък.

Елизабет Бъркли имаше пластична хирургия?

Най-очевидният знак за пластична хирургия е гладката кожа около очите и устата на Елизабет Бъркли. Макар тя да расте, кожата на лицето й запазва еластичен, безупречен външен вид. Поради това пластичните хирурзи предполагат, че тя е обикновен потребител на Botox. Тези инжекции помагат за изглаждане на бръчките и фините линии. Докато се използват правилните количества, тя създава естествена гладкост към лицето. Тъй като външният вид на Елизабет Бъркли все още има естествена атмосфера, тя успява да премине фината линия между подобрения на красотата и прекомерни козметични процедури.

elizabeth1

Дали тя получи работа с нос?

Друга една от процедурите, които вероятно е имала Елизабет Бъркли, е работа на носа. Това нямаше да е значителна промяна, но със сигурност има разлика. В последните снимки Елизабет Бъркли има по-добър изваян и дефиниран нос. Този по-тънък профил е източник на слухове за потенциална процедура за ринопластика.

Гръдни импланти и хирургични процедури

Освен процедурите за лице, Елизабет Бъркли вероятно е претърпяла и някои физически промени. Според експерти по пластичната хирургия гърдите на Бъркли изглеждат по-големи и по-закръглени сега. Въпреки че това може да се дължи на наддаване на тегло или на отлична сушилня, има и шанс, че е имала увеличение на гърдите. Тази процедура на пластична хирургия вероятно е настъпила, след като роди сина си, Скай Коул. След раждането му нови снимки на тялото й показват забележимо увеличение на размера на чашата.

elizabeth2

Подобно на много знаменитости, Елизабет Бъркли е останала безмълвна по отношение на всички процедури по пластична хирургия. Единственият начин феновете да разберат дали е отишла под ножа е чрез сравняване преди и след снимките. Освен ако не е непромокаема за стареене, Бъркли вероятно е прекарал известно време в консултация с отличен пластичен хирург. За щастие всяка от процедурите се оказа добре и изглежда по-добре от всякога.

Leave A Comment

2 + = 12