Бионсе – Изследвани са докладите за пластична хирургия

Бионсе е в Новини много наскоро, а не поради всички основателни причини. Има съобщения за брака й с Джей-З, очевидно, че е на скалите, с разузнавачите си за нов апартамент "на хитър". Е, това е, ако вярвате, че всички медийни клюки, разбира се ...

Instagram

Instagram

Не можете да пропуснете онези скандални инстамрални снимки на кралицата, обаче, с тези очевидно въздушно натрошени крака, които изглеждаха много по-тънки от това, как се появиха, когато тя беше на сцената по-късно тази седмица ...

Ще ви позволим да стигнете до собствените си заключения.

Едно нещо, което Бионсе изглежда, е постоянна критика, въпреки факта, че тя има красиво тяло и глас, който да съвпадне. Тя е твърде голяма. Тя е твърде малка. Тя имаше само по-големи танцьори наоколо, така че тя изглежда по-малка от това, което всъщност е ... Всички сме чували тези слухове и когато хвърляте Бионсе слухове за пластична хирургия в сместа също не можеш да съжаляваш за бедното момиче!

Тя очевидно е имала работа с нос, работа с цици, Botox, изсветляване на кожата, намаляване на устните и списъкът никога не свършва. За една жена, която винаги правела музика и имала чисто нова обиколка, както и отглеждала малко дете, тя със сигурност изглеждаше много време да се отправи към своя козметичен хирург.

Herinterest реши да погледне по-отблизо.

По отношение на работата с носа, Бионсе съобщиха, че носът й е станал по-тънък, по-малък и по-дефиниран по протежение на моста. По-късно, след като се появиха слухове за тази козметична процедура, пластичен хирург, наречен д-р Джефри Шпигел, заяви, че смята, че определено е претърпяла операцията. Според изявлението си той вярва, че мостът е предефиниран, както и върхът, носът също е стеснен.

Бионсе Plastic Surgery

Устните й изглежда са се променили - горната устна изглежда по-тънка. Можеше ли да е имала увеличение, за да промени определението за горната си устна? Мислим, че изтъняване на устните е само част от процеса на стареене и трябва да се има предвид, че красивата Бионсе е на 32 години, тя едва ли е тийнейджър, нали? Освен това можете да постигнете този поглед с интелигентни гримчета, така лично, ние вярваме, че не е направила никаква пластична хирургия за знаменитости.

Едно нещо, което изглежда е по-голямо в контраст с всичко останало, което става по-тънко или по-малко, е нейният бюст. Това изглежда по-голямо, отколкото сега, но пак има няколко неща, които трябва да се вземат под внимание тук. За начало тя имаше бебе. На второ място, теглото й се е увеличило през годините, така че е неизбежно размерът на сутиен да се промени. За съжаление гърдите изглежда са първото място, което губи теглото, нали??

Бионсе Plastic Surgery

Със слуховете за изсветляване на кожата (въпреки че това са може би трикове на грим, а не на хирургическа процедура) и предполагаемата липосукция на корема и бедрата (допълнително подхранван от очевидните отслабени снимки на Instagram), слуховете за пластична хирургия на Beyonce никога не свършват. Дори се говори за нея, че има Botox около челото й и е изправена пред това, за да предотврати появата на някакви досадни бръчки. За да бъда честен, има няколко жени, които знаем, че нямат бръчки на 32-годишна възраст, така че не сме сигурни дали вярваме или в този слух ...

Тя изглежда страхотно, това е сигурно!

Не може да очаквате да сте толкова известни като Бионсе и да не се атакувате от всички ъгли. Където има любов, винаги ще има омраза, така че с толкова много фенове, колкото са на красивата певица, пак ще откриете онези, които искат да я критикуват.

Разбира се, тялото й ще се промени с приветствието на детето и разбира се, лицето й ще се промени, докато порасне. Тя е запазила шатма за тези слухове за знаменитост в пластичната хирургия и честно е, кой ще я обвини? Когато сте кралица Б, не е нужно да отговаряте на никого!

Какво мислиш?

Бионсе има златна пластична хирургия?

Защо не прочетете повече за Кралица Б - Бионсе на Herinterest:

  • 50 най-добри прически с черни тъкани
  • Beyonce Knowles Диета и тренировка
  • Тайната на диетата на знаменитостите

Leave A Comment

1 + 3 =