Белилоретската Емили Мейнард под контрола на пластичната хирургия

Хайде момчета - знаеш коя е Емили Менард! Тя е момичето, което е намерило приказката й да приключи, с любезното съдействие Бачелорет; телевизионното шоу, което буквално завладя света от бурята. Два пъти…

снимка 4

Сериозно ловува за нея "One", тя отиде на шоуто като една от 25 женски състезатели, и Брад Womack я избра! Очевидно това не трае много дълго и не беше много преди да се озове в шоуто като един от "Bachelorettes". Зашеметена от 25 мъже, тя в крайна сметка избра Джеф Холм и на сезона финал, той предлага на нея с майката на всички пръстени:

снимка 3

(* Вмъкнете викове на завист / гняв / раздразнение тук *)

За съжаление, Емили и Джеф вече не са заедно. Чуди се дали не е държала пръстена ...

снимка 1

Веднъж известен като здравословна, нискочестотна самотна майка; през последните няколко години се съобщава, че многократно е била под ножа, за да гарантира, че тя остава по-млада за по-дълго. Решихме да погледнем по-отблизо, за да видим дали можем да усетим някакви признаци на пластична хирургия на знаменитости ....

Списъкът с пластична хирургия на Емили Мейнард

Това беше преди 2010 г. и водещата роля за нейния дебют Ергенът че я е видяла да получава различни форми на пластична хирургия за знаменитости. Гърдите й са разширени, фурнирите са поставени на зъбите и дори предполагаемата работа с нос. Не толкова ниска поддръжка сега, нали?

Източници, близки до реалната телевизионна звезда, също излязоха да очевидно разказват за нейното "замразено" лице, което не се движи поради пълнители; вероятно Botox. Нейните приятели изглежда потвърждават докладите на знаменитата пластична хирургия, а някои дори са коментирали, че може да се сблъска с битката й с болестта на Парфюма на Бел и несигурността около нея.

От пръв поглед, единственото нещо, което виждате видимо се е променило, е зъбите. Не можете да отречете, че е свършила работа по тези, но сега изглеждат добре!

фото-4

Знаменитост пластична хирургия - фурнири

Фурнирите често са една от първите промени, които правят знаменитостите в телата си, когато станат известни за пръв път, защото те са първото нещо от снимките, които можете да видите - тези бели, перлени бели! Ако имате по-малко от перфектна усмивка, фасетите могат да ви помогнат да решите това, за да постигнете перфектната усмивка. Те са бърза фиксация, като такава, за една усърдна усмивка.

Тези зъби основно се вписват над върха на вашите собствени зъби по същия начин, по който бихте придържали фалшиви нокти на собствените си нокти. Те са зъбният еквивалент на лифтинг и напълно могат да преобразуват лицето ви по начин, който не бихте повярвали!

Процесът е доста изтощителен, но може да ви струва, ако искате перфектната усмивка - ще преминете през серия от сесии, за да бъдат направени калъпи, да бъдат монтирани зъби, да бъдат проверявани и т.н. Това е доста дълга и сложен процес, така че трябва да сте сигурни, че имате време и пари, за да можете да го направите.

*****************

Върнете се в списъка за пластична хирургия на Емили Мейнърд и ние ще стигнем до темата за гърдите й. Макар да изглежда, че са станали по-големи, има голяма вероятност тя да е получила по-големите цици по време на бременността на дъщеря си Рики и никога повече не са се върнали назад. Това може да се случи и да се случи с много жени - трябва да помните, че е лесно да се спекулира. Не мислим, че дори изглеждат толкова различни .... Какво мислиш? Според хирурзите, гърдите й са се увеличили с размер от 34b до 36d ....

снимка 2-1

Имаше дори една история в медиите през 2012 г., която заяви, че е станала "пристрастена" към пластичната хирургия, която получава. Изглежда, че нашето "момиче в съседство" или "природна красота" не е толкова естествено, колкото обича да се измъква.

снимка 1-1

Бяха чути приятели, които казваха, че на лицето й са имали инжекции на лицето и пълнителите в продължение на години; по-специално челото й. Това би обяснило факта, че тя няма само една бръчка по лицето й и може да е причината за това "замразено" изражение, за което говорим в самото начало. На върха на цици, зъби и пълнители от списъка на пластичната хирургия на Емили Мейнърд, очевидно е завършена фина настройка на носа. Има дори предложения, че може да планира малко липосукция. Ние лично мислим, че тя изглежда красива, както е, но за пореден път това може да се дължи на факта, че сега тя се смята за "знаменитост", посещенията на нейния лекар / пластичен хирург могат да стават все по-чести.

Защо да не разгледаме някои от другите шокиращи доклади за пластичната хирургия, които открихме наскоро с някои от следните статии:

  • Камерън Диас изтече пластмасова хирургия!
  • Има ли Зоуе Дешанел пластична хирургия?
  • Доклади за пластична хирургия на Кери Вашингтон?

Като алтернатива, защо не проверявате някои от другите красиви жени, които предлагаме в специалните предложения за този месец? Имаме много прически, за да направим следващия си избор. Можете да ги видите тук:

  • Топ 100 прически за 2014 г. за черни жени
  • Топ 100 дълги прически 2014 за жени
  • Топ 100 средни прически 2014 за жени

Leave A Comment

52 + = 56