Аманда Бънес – Пластична хирургия, предприета твърде далеч ?!

Спомняте ли си сладката американка на следващата врата Аманда Байнс? Тя беше звездата на някои от най-яките филми на нашето време, включително Лесно в 2010, Тя е мъж през 2006 г., лак за коса през 2007 г Какво ми харесва за теб през 2002 година. Всеки обичаше момичето, защото беше добра и здравословна и "съседското момиче" който всеки таен човек обича.

снимка 1

Нещо се е случило с Аманда Байнс. Някои я наричат ​​луд. Други го наричат ​​бунт. Едно е сигурно и това е списъкът на пластичната хирургия на Amanda Bynes става все по-дълъг и по-дълъг. Възможно е това младо момиче да взема нещата твърде далеч.

Тя е само на 27 години, но последните снимки от нея я карат да изглежда много по-стара от нея. Родена в Калифорния на 3 април 1986 г., тя не е само актриса; тя проектира и дрехи. Тя дори се е преместила от Лос Анджелис в Ню Йорк, за да следва модната си кариера ... въпреки че някои доклади биха предположили, че тя ще бъде по-близо до пластичния й хирург. Лесно е да мислим, разбира се.

снимка 2

Напоследък не е имала лесна работа, сякаш слиза по същия път като Линдзи Лоън и други зрелищни звезди, които не могат да поемат темпото и да приключат с необходимостта от рехабилитация от нещо или друго. През март 2012 г. тя се появи в малко неприятности, когато я улови да говори по мобилния си телефон, докато караше кола. След това тя била хваната и арестувана за шофиране под влияние само няколко месеца по-късно. След това имаше няколко удара и инцидент, за които се предполагаше, че е замесена, и в крайна сметка Аманда Байнс е спряла лиценза си. Не след дълго тя отново се завръща в беда - само тази година тя е била хваната от няколко престъпления, свързани с наркотици, и дори обвини полицейски служител, че сексуално я нападнат по време на ареста.

Дали нещо се случва с Аманда Байнс?

Списъкът на знаменитостите за пластична хирургия е явно очевиден, когато погледнете преди и след снимките на младия звезда и едно от първите неща, които можете да видите, че е имало някакви устни пълнители. Устните й са значително по-тънки, отколкото преди няколко години, и макар че това може да се дължи на сериозен блестящ блясък на устните, изглежда, че ги е направила професионално "направено".

снимка 4

В същата картина можете да усетите и някакви пълнители в челото си - това може да е нещо като Botox на Rejuvederm. Също така изглежда, че има зъби с фасети. Говорим за фурнирите по-задълбочено в нашето разследване Пластичната хирургия на Емили Мейнард списък.

Ако погледнете по-голямата картина и ще видите, че изглежда, че списъкът с пластична хирургия на Amanda Bynes нараства през деня. С неотдавнашната звезда в Twitter, обсъждайки манията на пластичната хирургия, работата с гърдите изглежда е в списъка.

снимка 3

В наши дни те са роуд и те определено изглеждат по-големи в размера на чашата. Въпреки, че сутиенът може да бъде отговорен за моменталното повдигане, други снимки биха предполагали, че е направила пластична хирургия на знаменитост по гърдите.

Срещата на Twitter показа, че има някаква опора между очите й, която й е нужна, за да може носът й да престане да изпъква. Все още не е разбрано точно какво има предвид от глупостта и само часове преди тя да се яви в съда за престъпленията си от наркотици, така че ще го вземем с щипка сол ...

Изглежда, че това момиче е в сериозна неприятност и за щастие родителите й поемат контрол над нещата. Тя е била диагностицирана с шизофрения, а майка й се е справила с финансовата й работа за момента. Надяваме се, че момичето, за което някога се смята, че играе ролята на окови в Ново момиче може отново да се върне към здравето.

И така, какво още е в списъка за пластичната хирургия на Аманда Бийнс? 

Тя наскоро се впусна в света на дермалните пиърсинг, като избра да получи един на лицето си; в бузата й. Това е често срещан начин за бунтуване на млади момичета в наши дни, но изглежда е крайно крайно за старчето, което също е отишло доста гадно изглеждащи белина руса. Веднъж много секси звезда започва да изглежда глупаво и over-done. Лицето й е бледо в снимките, които тя симулира, а циците изглеждат твърде фалшиви. Сякаш се опитва да променя цялата си поява малко по малко и не изглежда да показва някакви признаци за забавяне. Може би е добре, че родителите й се намесват, когато го правят!

За повече пластични хирургични шокиращи, защо не проверявате някои от другите публикации на уебсайта? Аманда Бийнс може да е била пренебрегната за ролята на Джес в "Ново момиче", но според съобщенията на хирурзите дори Зоуе Дешанел можеше да мине под ножа, за да постигне поглед, който има днес. Когато смятате, че дори Кери Уошингтън е имало известна пластична хирургия, е безопасно да се запитате къде е имало такова нещо като растящо растящо в наши дни?

Leave A Comment

94 − 90 =