Nicole Richie ruokavalio ja harjoittelu

33-vuotias Nicole Richie on tunnettu monista asioista näinä päivinä. Yhtä hyvin kuin ETTÄ tv-ohjelma (Yksinkertainen elämä), että hän näyttäytyi kollegoiden kanssa, jotka olivat seurustelleet Pariisin Hiltonin kanssa (ennen kuin he rupesivat ulos ja tekivät sitten ystäviä uudelleen). Kaliforniassa syntynyt kauneus on nyt tunnettu muotisuunnittelija, kirjailija, näyttelijä, TV-persoonallisuus ja paljon muuta. Tietenkin hänen avioliitonsa Hyvä Charlotte frontman, Joel Madden sai kieleen kietoutuvan takaisin vuonna 2010, ja sitten oli kaksi lasta, jotka seurasivat, mutta asia, joka näkee pitänyt hänet tiedotusvälineissä valokeilassa enemmän kuin mikään muu, on hänen painonsa.

Kahden ensimmäisen kauden Yksinkertainen elämä näki kuplan, kaareva Nicole Richie rinnalla aina hoikka Paris, mutta kun kolmas tuli vuonna 2006, jotain nuori sosialisti oli erilainen, ja melko dramaattisesti myös! Hän oli huomattavasti ohuempi kuin hän oli aiemmin, ja kuten useimmat julkkikset, jotka menettävät paljon painoa hyvin nopeasti, ruoka-aiheiset huhut alkoivat pian pudota ja tehdä kierrokset.

Nicole Richie Diet and Workout_01

Toukokuussa samana vuonna Nicole julkisti Vanity Fairille tunnustuksen, että hän tunsi olevansa näinä päivinä aivan liian laiha ja avasi vierailunsa lääkäreiden ja ravitsemusterapeuttien kanssa. Tietenkin viimeinen asia, jonka hän halusi tehdä, oli tehdä nuorista tytöistä, että hänen hyvin laiha kehystään oli jotain idolisoitua, ja sinun on annettava hänelle tietty kunnioitus siitä, että hän on tarpeeksi rohkea ja ilmestynyt hänen taisteluistaan paino. Hän kielsi kuitenkin, että hänellä oli ruokahaluttomuus, bulimia tai muu syömishäiriö ja että hän oli päättänyt käyttää henkilökohtaisen kouluttajan apua ravitsemusterapeutin päällä varmistaakseen, että hän oli mahdollisimman terveellistä.

Tietenkään et todellakaan voi saada täydellistä käsitystä siitä, kuinka paljon painoa hän hävisi, kunnes näet kuvan:

Nicole Richie Diet and Workout_02

Nicole Richie ruokavalio

Sen jälkeen, kun hän oli tavoittelemassa tavaroita, jotka eivät olleet hänelle hyviä vuosia, ja juhlimassa yötä yöpymällä humalevalla juomalla, hän oli hänen aviomiehensä Joel, joka rohkaisi häntä liittymään hänelle terveelliseen ruokailutilaan ja harjoitteluun. Out oli pizzoja ja muita roskaruokia ja olivat hyviä elintarvikkeita - runsaasti ravintoaineita ja vitamiineja sisältäviä elintarvikkeita, kuten terveellisiä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, ruskeaa riisiä, kalaa ja grillattua kanaa.

Myös Nicole näyttäisi olevan juuri hänen juice-ruokavaliotaan juuri nyt, aivan kuten muualla maailmassa. Ehdotettiin, että yhdessä vaiheessa hän seurasi kuutta ruokavalio-ohjelmaa sekoitettuna, jolloin hänellä oli jopa kuusi mehua päivässä. Kuitenkin 1 200 kaloria, jotka nämä mehut sisältävät, eivät yksinkertaisesti riitä ylläpitämään terveellistä naispuolista kehoa, joten niitä ei suositella kenellekään, joka haluaa laihtua. On onnellisempia ja terveellisempää tapaa tehdä se - mikä Nicole Richie oli sittemmin löytänyt.

Nykyään hän on järkevämpi lähestymistapa hänen ruokavalioonsa ja vaikka hän silti nauttii mehiläisten suunnitelmista kasvattaa vitamiinien ja mineraalien saantiansa, hän haluaa sisällyttää joitain "todellista" ruokaa - mieluummin niitä, jotka ovat korkeita Omega-3-rasvahapoilla, kuten tuoretta kalaa . Tuoreen kalan rinnalla myös grillattua kanaa auttaa lisäämään proteiineja, jotka ovat hyviä kennojen korjaamiseen ja nuorentamiseen ja siksi pitämään ne sopivina ja terveinä, ja tietysti tuoreet hedelmät ja vihannekset sanovat itsestään selvää.

Toinen hieno temppu, jonka Nicole oppi nauttimaan ruoasta ja kaikista sen piirteistä. Hän oppi kokata, kokeilemalla elintarvikkeita, joita ei ollut vielä kokeillut ja tekemällä niin, hänellä oli paljon enemmän valtaa siitä, mitä hän laittoi ruumiillensa, ja lisäksi hän sekoitteli paljon paremman suhteen ruoan kanssa - jotain, jota naiset ympäri maailmaa näyttävät kamppailevan.

Nicole Richie harjoittelu

Vaikka hänen ruokavalionsa ja painonsa ovat saattaneet vaihdella vuosien varrella, Nicole on aina yrittänyt pitää tiukan harjoittelujärjestelmän ja tämä on hyvä asia - et laihtua tai saa kehoa, jota olet aina halunnut, jos ohitat harjoituksen . Mikään ruokavalio tai maaginen pilleri maailmassa oikaisee tilanteen! Nicolen tapauksessa se tanssi, joka polttaa nämä kalorit ja itse asiassa monille naisille siellä tanssiminen on avain menetykseen.

Nicole Richie Diet and Workout_03

Kun esimerkiksi Zumba ottaa pois, tanssin painonlasku-luokat ovat kaikki raivoa, ja mitä parempaa tapaa laihtua kuin pitää hauskaa, ravistella saaliita ja olla iloinen hyvä vanha aika ?! Plus, jos se toimii Nicole Richien kaltaisiksi, se voi toimia myös sinulle.

Vaikka ruokavalio on tärkeää laihtua, on tärkeää muistaa, että jonkinlainen liikunta on välttämätöntä, ja Nicole vastaus antaa sinulle täydellisen ratkaisun, jos vihaat käydä kuntosalilla tai vain lenkillä loputtomasti puiston ympärillä tuntikausia loppuun asti. Esimerkiksi keskimäärin 140 kiloa oleva nainen voi menettää yli 300 kaloria tekemällä suuritehoisia harjoituksia, kuten Zumbaa, niin vähän kuin puoli tuntia. Kun katsot, että sinun täytyy menettää 3500 kaloria, jotta poltettaisiin vain yksi kiloa rasvaa, jokainen pieni auttaa!

Leave A Comment

− 4 = 6