Miranda Kerr ruokavalio ja harjoittelu

Ei kieltäydy siitä, että Victoria's Secret Angel, Miranda Kerr, on ehdoton kauneus. Huolimatta hänen upeasta, trim-kuvastaan ​​hänellä on käyrät kaikilla oikeilla paikoilla ja upeat jalat, jotka sopivat yhteen. Saanko kohdata sen, hänellä on ruumis joka nainen kadehtuu, joten ei ole ihme, että naiset kaikkialla kysyvät, kuinka Australian onnistuu pitämään niin hyvässä kunnossa. Niin paljon kuin haluaisimme ajatella, Miranda Kerr ei ole vain saavuttanut hänen maagistaan. Vaikka hän on aina ollut ohut ja oli mallin fysiikka, hänen oli tehtävä töitä näyttämään jumalattarilta, jota hän tekee tänään.

Miranda noudattaa tiukkaa ruokavalion ja harjoittelusuunnitelmaa, joka tukeutuu voimakkaasti balettiin ja pilateihin, jotta hän pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa. Jopa kiireisellä aikataululla, joka pitää hänet ryntäsytyneenä jaloiltaan, hän yhä onnistuu löytämään aikaa harjoittelulle, syömään terveellistä ja kaiken kaikkiaan elämään terveellistä elämäntapaa. Amazing, huh? Niille teistä, jotka haluavat näyttää yhtä hyvältä kuin Victoria's Secret Angel tai ne, jotka haluavat vain tietää, miten hän näyttää niin hyvältä, saan vastaukset sinulle! Hänen kouluttajansa, Andie Heckerin, joka on myös Ballet Bodiesin perustaja, on luopunut koulutuksestaan ​​ja ruokavalion rutiineistaan.

aa661ec2ae9cd5dbe3306a91a2ffc405

Miksi baletti toimii Mirandalla

Miranda Kerr harjoittaa balettia jäykästi, mutta älä paniisi, ettet koskaan voi seurata hänen liikettä. Hän seuraa yksinkertaista rutiinia, joka sopii mainiosti kiireiselle elämäntavalle ja sopii helposti hänen päivittäiseen rutiiniinsä. Sinun tarvitsee vain tehdä se barri (vaakasuora balettipallo) ja kaksi kiloa lisäpainoa. Baletti liikkuu Mirandan käytännöt sopivat hyvin hartioiden muodostamiseen, mutta koska ne vaativat sinua venyttämään lihaksia ja tasapainottamaan heidät, ne ovat myös erinomaisia ​​lisäämään jalkojen, absien ja käsivarsien lihasten työtä.

5fafa610f2ab041a2d374d461b2bf363

Arabesque Pulses

Arabeski-palkokasvit, yksi monista baletti-liikkeistä, jotka pitävät Mirandaa näyttävän yhtä hyvältä kuin hänellä on, on pysyttävä yhdellä, kun toinen jalka ulottuu takanasi, niin että molemmat ovat oikeassa kulmassa toisiinsa. Tätä kutsutaan arabeksimaiseksi baletiksi, jota käytetään yleisesti. Tämän toimenpiteen pulssiosa syntyy elämällä kätesi pään yläpuolella samalla kun nostat jalkaasi hieman korkeammaksi. Pidä tämä muutaman sekunnin ajan pudota jalka ja kädet alas samaan aikaan. Tämä siirto on täydellinen auttaa sinua saamaan äänetöntä jaloja ja parhaan tuloksen sinun pitäisi tehdä kolmekymmentäkaksi toistoa.

d00df1bc00fd89d2b1bc217937400ae1

Side Lying Développé-sarja

Kun työskentelet ulos, ulompi reisi on usein unohdettu ja keskitymme lähinnä sisäiseen reisiimme. Miranda Kerr ei ole unohtanut kuitenkaan mikä on yksi syy, miksi hän näyttää niin hyvältä! Hän käyttää tätä siirtymään sävyttämään hänen ulompi reidet ja ulompi päki. Siirtymisen lopettamiseksi, viipyä sivusi puolelle ja pidentää ylävartaloasi, siirrä sitten varovasti aloitusasentoon, ennen kuin lopetat jalkaasi. Parhaan tuloksen saamiseksi tee kaksikymmentäneljä toistoa, kuten tämä sitten seuraa sitä kolmekymmentäkaksi jalka kiertää omasta.

a430e2052e0a6c1be414bc9424128056 Sisäinen reisi jakaa Sous-Sousille

Herra, se oli suupala! Tämä liike on upea, koska siirrät jalat erilliseen V-muotoon, kun työskentelet sisempi reisi. Voit lopettaa tämän työn, makaa selässäsi lattialla jalat suorillaan. Työnnä sisempi reisi liikuta jalat erikseen V-muotoon ja siirrä ne varovasti takaisin aloitusasentoon pitämällä varpaasi aina. Jälleen suositellaan kolmekymmentäneljä edustajaa päivittäin.

995682001479fc09ec8457a0aeecadab

Supine Grand Battements -sarja

Tämä baletti liikkuu, että Miranda-käytännöt sopivat täydellisesti abs- ja aseiden muotoiluun ja muotoiluun. Sen täydentämiseksi se vaatii voimaa, hallintaa ja puhumattakaan kehon koko tasapainosta. Pidä painot molemmissa käsissä ja ylitä jalkasi. Sitten pitämällä painojasi kädessä, ylitse jalkasi toisella tavalla ja toista. Pohjimmiltaan olet ylittäessäsi ja jalkasi nilkkojen ympäri yhteensä kolmekymmentäkaksi kertaa painon ollessa mukana. Voit myös seurata tätä liikettä seisomalla jalat ristissä ja nostaa hitaasti yksi jalka ylöspäin ja laskemalla se sitten toistamalla toisen jalka. On suositeltavaa tehdä tämä ylimääräinen asema yhteensä kuusitoista kertaa.

46c9d943741f23de7676c673ea3c8ba7

Fondue Arabesque 

Tämä on yksi hyvin perustetuista baletti-liikkeistä, joita Miranda harjoittaa pitääkseen ihanaa muotoaan. On hienoa auttaa sinua muovaamaan käsivarren lihaksia sekä auttamaan sinua saavuttamaan persikka pyöreän pudotuksen. Tehdäksesi sen, sinun pitää seistä yksi, kun toinen jalka on laajennettu takanasi niin, että molemmat ovat oikeassa kulmassa toisiinsa. Pidä kiinni poseesta, kädet täytyy liikkua ja virrata eri paikkoihin pitäen olkapäät neliön tarkassa suunnassa. Ajatuksena on kehon venyttäminen ja maksimaalinen etäisyys sormien ja varpaiden välillä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan, että teet kolmekymmentä kaksi näistä.

45c3a98f1817a9c1bb62f2ad17948f69

Mutta mitä syö?

Miranda Kerr seuraa Blood Type Diet -tapahtumaa pitääkseen itsensä terveellisiksi ja kärjenominaisuuksiksi. Se on ruokavalio, jonka on kehittänyt tohtori Peter D'Adamo, joka perustuu ajatukseen siitä, että ihmisten pitäisi syödä erilaisia ​​elintarvikkeita riippuen veriryhmäänsä. Miranda on vakaasti uskovainen tähän teoriaan ja seuraa siten verensiirtonsa ruokavaliota niin tarkasti kuin mahdollista.

Mirandan verityyppi on tyyppiä A, jolle verityypin ruokavalio ehdottaa, että hän syö valtameriin pyydettyjä kaloja, vihanneksia ja pieniä määriä orgaanista kananmunaa. Hän syö hyvin vähän lihaa yleensä. Vaikka ruokavalio on ihmeitä Mirandalle ja hänellä on tunnettua kehua sitä, se ei ole ilman haittoja. Mirandan vähärasvainen ruokavalio merkitsee sitä, että hänellä on jatkuvasti puutteellisia rautapitoisuuksia, mikä aiheuttaa anemiaa. Vaikka liha on yleisin raudan lähde, se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, joten Miranda tarvitsee erityistä huomiota syödä runsaasti vihanneksia, jotka sisältävät mineraalia, jotta hän ei kärsisi ruokavaliostaan.

Päivän lopussa Miranda Kerr on kuitenkin vain ihminen kuin me muutkin. Kyllä, hän noudattaa tiukkaa ruokavaliota ja harjoittelua, mutta hän jopa myöntää, että hän on kaukana täydellisestä. Hän seuraa ruokaansa tiukasti, mutta jopa myöntää, että osa elää 80/20 säännössä. Tämä tarkoittaa sitä, että hän syö terveellistä ja ravitsee ruokansa kahdeksankymmentä prosenttia ajasta ja saa syödä mitä hän haluaa, vaikka se ei olekaan niin terve ja muut kaksikymmentä prosenttia ajasta. Tämä tekee jatkuvasta ruokavaliosta hieman helpompi hallita ja tarkoittaa, että hän on paljon vähemmän todennäköisesti nauraa kaikista asioista, joita hänen ei pidä.

8a0958b80872186cde69824fc551d906

Niinpä sinulla on se, Miranda Kerrin ruokavalio ja harjoittelusuunnitelma, joka auttaa häntä katsomaan kuin Victoria's Secret Angel hän on! Baletti liikkuu Hänen käytäntöjensa on helppo tehdä ja ne voidaan tehdä omasta kodistasi mukavasti ja kun tunnet veriryhmän ja mitä sinun pitäisi syödä, Blood Type Diet ei ole niin vaikea seurata. Miksi ei anna mennä ja katsoa, ​​voitko rakentaa itse Mirandan kaltaisen kehon?

Leave A Comment

50 − 44 =