Megan Fox ruokavalio ja harjoittelu

Kaksikymmentäseitsemän vuoden vanha, amerikkalainen syntynyt Megan Denise Fox aloitti mallintamisen ja näyttelemisen uraansa vuonna 2001. Hän teki elokuvan debyyttinsä vuonna 2004, kun hän esiintyi Teenage Drama Queenin tunnetuissa tusseissa, mutta se oli Transformers (jossa hän näytteli vastakkaiseen Shiaan Labeouf vuonna 2007). Elokuva rakasteli häntä tähdeksi ja hän siirtyi yksinkertaisesti pieneksi näyttelijäksi kotitalouden nimeen, joka tunnetaan hänen osuma-roolistaan ​​ja tietenkin hämmästyttävästä elimestä, jonka hän hymyili koko elokuvaan. Sittemmin hän on esiintynyt useissa muissa elokuvissa, hänet on nimetty yhdeksäntoista erilaiseen palkintoon, ja hänen uransa näyttää silti vain kukoistavan. Megan Fox pidetään nyt nykyaikaisena seksi-symbolina ja siinä on kehon naisia ​​kaikkialla kateutta ja miehet kaikkialla haluavat. Hän esiintyi lehdissä, kuten Maxim, Rolling Stone ja FHM.

Naiset kaikkialla (minua mukana!) Kysyvät, kuinka maapallolla hän onnistuu pitämään kauniin hahmonsa, ja vielä tärkeämpää, miten he voivat saada myös yhden! No, olen tehnyt jonkin verran tutkimusta ja selvinnyt tarkalleen, mitä Megan Fox tekee pysyäkseni niin upeassa muodossa. Tässä tulee…

Lyhytsyntöpiiri

2d53db1e9fb981e04be423cabe9e8ad0

Megan Fox jatkaa jatkuvasti piirejä. Hänen puolestaan ​​liittyy polven yläosat, pallohihnojen nostimet ja jalkakytkimet. Hän tekee harjoitukset takaisin kolmekymmentä toistoa varten, kestää kolmekymmentä tai kuusikymmentä sekuntia, niin se tapahtuu uudestaan. Hän toistaa tämän viidentoista tai kaksikymmentä minuuttia.

lankut

6a3527a9dbdb392999ac3aa7f6ebb238

Olen pahoillani, että sinun täytyy kertoa teille, hyvät, mutta Megan Foxin harjoittelutieto perustuu lautoihin. Jos haluat ohut, pehmeä abs kuin sinä, sinun on tottua harjoittamaan niitä päivittäin - kyllä, päivittäin!

Kuntopyörä

6cc08c209e40d51389bbe955d10f36f3

Melko usein harjoittelussaan Megan Fox käyttää hyvää sykettä hyppäämällä paikallaan pysyvällä pyörällä. Hän tekee alhaisen intensiteetin harjoittelua kolmekymmentä minuuttia varten, minkä hän antaa auttamaan häntä saamaan kevyesti ja äänettömästi.

pilates

9b247e300728e3dea2a8f6aa42b86a4a

Hän on suuri Pilatesin fani ja yrittää aina sisällyttää sen harjoituksiinsa. Hän rakastaa sitä, koska se ei ole suurta voimakkuutta, mutta vahvistaa edelleen ja soittaa eri lihasryhmiä.

Circuit Training

a4de876135691a1f6a0591a568661776

Lyhyen ab-piirin lisäksi Megan Foxilla on henkilökohtainen valmentaja Harley Pasternak, joka tulee kotiinsa kolme kertaa viikossa tekemään piirtokoulutusta hänen kanssaan. Piirit kestävät kuusikymmentä minuuttia ja niissä ovat esimerkiksi polven yläosat, swiss-palloharjoitukset, sivutaso, ylikuormitukset ja rutistumiset. Hän suorittaa jokaisen harjoituksen noin viiden minuutin ajan, ja kestää kolmekymmentä minuuttia lepoa ennen jatkoa.

sydän

bbaf40d027c182d9c5e105497a1b9161

Megan Fox tekee myös paljon sydäntä. Hän on suuri juoksu, pyöräily ja tanssiminen, jotta hänen ruumiinsa on vähäistä ja hiljaista ja sydämensä ja keuhkojensa terveet.

Mutta tämä ei tule Meganille luonnollisesti ...

e6d61a22636e8f068707430264f14e56

Megan Fox, kuten muutkinkin, on inhimillistä ja jopa hän haluaa pelätä harjoittelua. Hän jopa myöntää, että hän voi olla aivan laiska, mutta joutui pakotettua harjoittamaan. Harjoituksen kohteena hän sanoo: "[Minun] Trainer tulee kotiini 3 kertaa viikossa ja saa minut käymään harjoituksissa. Minun ei tarvitse edes lähteä talosta ... Olen aina kuin - ei tänään! Ei tänään!". En tiedä muista teistä, mutta Megan Foxin sisäänpääsy saa minut tuntemaan itseni paremmaksi kuin omasta halustani!

Megan Fox ruokavalio suunnitelma

f644a4a25447f36477f8762b1f629548

Megan Foxin ruokavalio suunnitelma on luonut hänen henkilökohtainen valmentaja, Harley Pasternak, ja sitä kutsutaan viiden tekijän ruokavalioksi. Megan Fox syö viisi pientä ateriaa päivässä, joten nimi, mutta pitää noudattaa erilaisia ​​sääntöjä. Se sanoi, on yksi päivä viikossa, kun hän voi syödä mikä tahansa ottaa hänen fancy. Se on hänen "huijauspäivä", kun hän niin rakastavasti kutsuu sitä.

Harley Pasternak loi myös ruokavaliot kuten Lady Gagalle ja Rihannalle, joten se vain osoittaa, että hänen toimintatapansa ovat ilmeisesti toimivia, koska he ovat yhtä ohuita ja ihania kuin Megan Fox.

- Megan Fox saa hiilihydraatteja hedelmistä ja vihanneksista leivän ja pastan sijaan.

- Jalostettu ruoka on iso, ei niin, kuten lastuja, valkoista leipää, pikaruokaa ja makeisia.

- Aamiainen on välttämätön, eikä hän koskaan saa jättää sitä. Onneksi tähti on suuri munien fani ja yleensä heillä on päivittäin muodossa tai toisessa aloittaa päivä.

- Hänen täytyy lisätä omenasekkiviiniherkkinsä salaatilleen, jotta hän menettää painonsa. Hän ei voi syödä liikaa, koska se on erittäin hapan ominaisuuksia.

- Vitimin E on vahva antioksidantti, joten Megan Fox yrittää syödä paljon. Hän tekee tämän syömällä runsaasti manteleita, joilla on myös lisäetu auttaa sinua laihtua. Tämä johtuu siitä, että niissä on runsaasti proteiineja ja kuituja, jotta sinusta tuntuu täydentävämmältä pidempään. Ne ovat fantastinen terveellinen välipala.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

11 − 3 =